Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4067 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

PARDUODU:

• Dizainus [Kaina nuo 5Lt.]
  • STEAM vartotoją su CS1.6 [Kaina nuo 6Lt.]
  • Facebook puslapį su 2.848 LIKE https://www.facebook.com/naxuinaxui [Kaina 8Lt.]
  • Sndata.eu samp servų nuoma samp serveris užsakytas iki 2014-12-20 liko virš 200dienų [Kaina 7Lt.]​
  • torrent.lt vartotoją [Kaina 3Lt.]
  • Domenus Geimas.eu ir Soundfm.lt [Kaina 7Lt.]

Dėl dizainų rašom į skype atsiūsiu fotkes skype: augis1456

Tikrai viska pigiai parduodu naujų pasiūlymu vis įmesiu kai ką turėsiu ;)
BUS ATNAUJINAMA !!!

Atsiskaitymas tik BANKU!

Redaguota , nario AugustasM
  • ,

PARDUODU:

• Dizainus [Kaina nuo 5Lt.]
  • STEAM vartotoją su CS1.6 [Kaina nuo 6Lt.]
  • Facebook puslapį su 2.848 LIKE https://www.facebook.com/naxuinaxui [Kaina 8Lt.]
  • Sndata.eu samp servų nuoma samp serveris užsakytas iki 2014-12-20 liko virš 200dienų [Kaina 7Lt.]​
  • torrent.lt vartotoją [Kaina 3Lt.]
  • Domenus Geimas.eu ir Soundfm.lt [Kaina 7Lt.]

Dėl dizainų rašom į skype atsiūsiu fotkes skype: augis1456

Tikrai viska pigiai parduodu naujų pasiūlymu vis įmesiu kai ką turėsiu ;)

BUS ATNAUJINAMA !!!

Atsiskaitymas tik BANKU!

Plagijatas. Viska nukopijavai nuo mano parduotuvės... Ir dar prašai, kad aš tau pravesčiau 1lt į banko sąskaitą...

Jei pastoviai sau aiškinate, kodėl negalite turėti to, ko norite, jūs niekada to negausite. Geriau galvokite, kodėl jūs galite tai turėti.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

geftOws.png

Atsiprašau drauge kad aš iš tavęs prašau 1 Lt kai pažįstamą  o čia dėl tos parduotuves poxui man yra kopija ar nee..

Tai tas litas *Myliu SuperGames.lt*, ar daug man dzin galėsiu prasiųst, bet nachui kopini tu? Ar pats nemoki susikurti? ...

Jei pastoviai sau aiškinate, kodėl negalite turėti to, ko norite, jūs niekada to negausite. Geriau galvokite, kodėl jūs galite tai turėti.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

geftOws.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4067 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...