Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Meldžiu atleisti jūsų didenybe, bet šis kaleimas man primena stadiona. Tvoros žemos, per jas peršoktų net mano šuo! O jis nė neturi kojų :( Dar manau išeitų pataisyti klaidas. Įdėk kelis sargybos bokštus, pasižiūrėk kelias nuotraukas kaip maždaug atrodo tikrovėje kaleimas, ir pataisinėk po truputį va šitaip va. Pyk nepyk mažuli, bet čia sveika kritika.

busta

Meldžiu atleisti jūsų didenybe, bet šis kaleimas man primena stadiona. Tvoros žemos, per jas peršoktų net mano šuo! O jis nė neturi kojų :( Dar manau išeitų pataisyti klaidas. Įdėk kelis sargybos bokštus, pasižiūrėk kelias nuotraukas kaip maždaug atrodo tikrovėje kaleimas, ir pataisinėk po truputį va šitaip va. Pyk nepyk mažuli, bet čia sveika kritika.

Dėl bokštų tu teisus, bet dėl tvorų - ne.

Patikėk, mano šuo ir be kojų gerai šokinėja.

Gal jau gana ?

3 fotkej pagalvojau ,kad cia tarptautinio masto bokso varzybos :/ kam tiek daug tu ringu ? 

Visada galima išimt, tų ringų manau yra pakankamai, kadangi visada kalėjime galima sugalvot kokias nors bokso varžybas, kurioms reikės kelių ringų. Bet kaip ir sakiau, jeigu jie maišytų, juos būtų galima išimt.

Man tai čia žaidimų eikštele

Paaiškinsiu tau ir keletui kitų žmonių kodėl taip viską sumapinau. Visų pirma, gyvenime nesu buvęs kalėjime ir pnš. Visų antra, niekada neprisimenu, kad mapint padėtų ir vaizdai, bet jų niekada neatsidarau. Kalbu kad ir apie google vaizdus, kuriuose yra kalėjimo išorės nuotraukų. Ir trečia, tai buvo pirmas kartas, kai mapinu kalėjimą. Patirties man aiškiai, kad trūksta, todėl tokie rezultatai. Bet tam ir mapinu, bei laukiu jūsų pastebėjimų, kad galėčiau tobulėt.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...