Peršokti į turinį

Prisistatau, PositiveG


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3565 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, manau laikas prisistatyti, ir atskleisti kas aš toks.

Apie mane gyvenime

 

Taigi mano vardas Giedrius, man yra 15 metų, esu iš kaimo pavadinimu "Pakalniai", jie yra netoli Utenos(9km~.). Gimiau 1999-08-06. Esu 9-tokas, mokykloje negaliu pasakyti, kad nesiseka. 6-toje, 7-toje klasėje maniau, kam man tas mokslas? Ką aš su juo gyvenime nuveiksiu? Bet dabar supratau... Pradėjau mokytis, bendrauti su normaliais žmonėmis. 8-tą klasę baigiau buvo metinis vidurkis - 8.25. Aš esu ganėtinai keistas, tai gali pasakyti manau visi mano draugai. Dažnai nusišneku, kad su manimi būtu nenuobodu, ir linksma, nors dabar tai tikrai atsibodo, o nuo to atprasti yra labai sunku, tiesiog pripratau sakyti nesąmones, draugai į tai irgi dėmesio nekreipia. Stengiuosi būti kuo linksmesnis, kad ir kokia liūdna diena būna, kad ir kaip man skauda, ar šiaip kas nors yra, stengiuosi būti su šypsena veide, o tai man patinka. Aišku būna tokių dienų kada būnu liūdnas, ar piktas. Liūdnas būnu dažniausiai tada, kada mano geram draugui yra bloga nuotaika, ar šiaip kažkas su juo negerai, tada tiesiog man irgi būna bloga nuotaika. Piktą mane labai sunku pamatyti, kas mane pažįsta ilgiau tie tikrai yra mate mane piktą, o kas mane pažįsta trumpai, tai tikrai nematė. Tiesiog nemėgstu būti piktas, stengiuosi sugniaužti visą pyktį savyje, ir jį atlaisvinti kada niekas nemato, arba tiesiog jį "nužudyti savyje". Man labai nepatinka mano viena savybė, tai greitai viską mesti, niekuo ilgai neužsiimu, negaliu susitaupyti daug pinigų. O tai erzina... Šiaip labai mėgstu sportuoti, nežinau kodėl. Dažniausiai žaidžiu krepšinį, nes tik tai moku gerai žaisti. Kartais sužaidžiam su draugais kokį futbolą ar kažką, bet tai būna retai. Pastaruoju metu pradėjau "sportuoti" mokykloje :D. Pas mane mokykloje yra ganėtinai žemos palangės, ir aš ant jo darau "atsispaudimus", draugams tai atrodo lyg užknistu, nors aš pats negalvodamas darau. Aišku važinėju dviračiu, nors to neskaitau kaip sportu. Šiaip turiu nemažai "tikrų" draugų, aišku paėmus tuos "netikrus" draugus, "draugų" ratas tik padidėtų, bet aš su tais "netikrais" draugais, nei noriu bendrauti, nei ką. Turiu kelis "geriausius" draugus, kurių vardų nemanau ar verta viešinti, na bet vieną paviešinsiu nes jūs jį galit žinoti. Tai Ignas, su juo mes nuo darželio laikų, nors jis ir gyvena Utenoje, bet jo močiutė yra mano kaimynė, tad dažnai susitinkam. Dabar galime pereiti "internetinių" dalykų.

Apie mane internete, prie kompo

 

Viskas aišku prasidėjo, kada gavau savo pirmą kompą. Tiksliai negaliu net pasakyti, kada tai buvo, nes buvau ganėtinai mažas, gal 6-7 metų. Kompas nuo pradžių buvo toks dalykas prie kurio praleidau daug laiko. Tas laikas prailgėjo, kada gavau internetą, o tai buvo kai man buvo apie 10 metų. Tada pamenu net nepagalvojau apie jokius forumas ar kažką, buvo įdomu žaidimai. Jei gerai prisimenu pirmasis mano forumas buvo Godlike, jame užsiregistravau 2010-06-09, tada susigalvojau pirmą savo nick'ą "giedrikxs", kada pagalvoju tai labai keistas nick'as. Godlike pradėjau savo pirmus dalykus, tai buvo GFX'inimas. Ten jo pradėjau mokintis ir mokiausi ilgai. Po to ėjo naujas nick'as kurio nenoriu viešinti, nes jį sugadinau su visais SA-MP, MC, CS serveriais, su juo ir užsiregistravau SuperGames.LT. Tai buvo 2011-02-18. Na tai kaip ir sakiau, kada čia užsiregistravau, pradėjau domėtis visokiais tinklapiais, serveriais. Pirmi bandymai buvo su WAP žaidimais, bet PHP nemokėjau, ir net nežinojau, kad ten PHP, tai ir nesimokęs viską mečiau. Tada ėjo SA-MP jei neklystu... Achh, kaip juokinga prisiminus mano pirmus bandymus SA-MP'o serverio kūrime, pamenu kada net nežinojau kas yra Pawno, ir bandžiau per GM failą edit'inti, kaip .txt. Tada prasidėjo mano pirmi bandymai, sužinojau kas yra Pawno, ir po truputi mokiausi. Atsimenu ties SA-MP buvau užsikabinęs labai ilgai, gal puse metų. Tada viską mečiau. Ėjau prie HTML, PHP. Atsimenu, kaip mokinausi HTML, tai buvo labai lengva palyginus su PHP, kurios iki dabar taip gerai ir neišmokau. Po to ėjo CS, MC serveriai, jei buvo prasti, nes nieko nemokėjau, buvo sugrįžimų prie SA-MP, ir kitų dalykų, bet taip niekur ir nesustojau. Nelabai senai, gal prieš metus su trupučiu pradėjau mokintis programavimo, tai buvo C++, iš pradžių nelabai ką supratau, tad viską mečiau, ir bandžiau kitų dalykų mokytis. Suradau tokį dalyką kaip AutoIT, tai man labai patiko, ten sustojau, gal 1 mėnesį, ir vėl viską mečiau. Tada radau Pascal'į, jis pasirodė labai prastai, tad nedaug jo ir išmokau. Ieškojau daug, tačiau nieko gero ir neradau. Vėl grįžau prie C++, nuo to grįžimo iki dabar, aš mokausi, aišku mokausi savarankiškai, ir su didelėmis pertraukomis, tačiau tai man patinka. Prieš, gal 2 mėnesius su trupučiu sugalvojau, kodėl nepabandžius Youtube'inti? Taigi pasiūliau Ignui, o jis sutiko, buvo pirmas kanalas labai prastas, neturėjom jokios patirties, nežinojom kaip viskas vyksta, ką reikia daryti, tad jį teko uždaryti. Po 2 savaičių apytiksliai sugalvojom vėl kurti kanalą, tik nežinojom kokią temą rinktis, buvo daug variantų, bandymų, gal savaitę rinkomės ir sugalvojom vėl grįžti prie žaidimų. Iki dabar dar Youtube'inam, ir ganėtinai gerai sekasi.

Ačiū, kad paskaitėt, tikiuosi labai neatsibodo skaityti, man rašyti truputi nusibodo. Nėra nuotraukos, nes nemėgstu fotografuotis, ir neturiu nuotraukų.

Redaguota , nario - Positive.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3565 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...