Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4461 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Windows Phone 8.1 stabilesnė ir greitesnė mano manymu. Android turi daugiau aplikacijų, yra open-source, daugiau įvairių nustatymų.

Šiaip abi geros :)

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

(redaguota)

Windows Phone 8.1 stabilesnė ir greitesnė mano manymu. Android turi daugiau aplikacijų, yra open-source, daugiau įvairių nustatymų.

Šiaip abi geros :)

Ačiū už argumentuota nuomonę. Man draugai vis sako, jog geriau Andriod nes ji neatsibostanti, o Windows mažai programėlių todėl greičiau atsibosta. Dar norėjau paklausti, kaip suprast NUORODA Į TELEFONĄ , rašo jog čia yra 41 MP ar tai tiesa? Ar galit paaiškint, kas čia yra. Nes buvau Vilniuj Omnitel salone taipogi rašė 41 MP tai čia klaidą įsivėlus negalėjo būt manyčiau,

Redaguota , nario ArnolD.

Ačiū už argumentuota nuomonę. Man draugai vis sako, jog geriau Andriod nes ji neatsibostanti, o Windows mažai programėlių todėl greičiau atsibosta. Dar norėjau paklausti, kaip suprast NUORODA Į TELEFONĄ , rašo jog čia yra 41 MP ar tai tiesa? Ar galit paaiškint, kas čia yra. Nes buvau Vilniuj Omnitel salone taipogi rašė 41 MP tai čia klaidą įsivėlus negalėjo būt manyčiau,

Taip, šis telefonas turi 41 Megapixel kamerą.

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Bet tie mp nieko ten daug nereiškia, neisivaizduok, kad jau ten pz bus žiauriai gera kamera, ne nuo mp viskas priklauso, ten tik kažką pagudrint norėjo su ta lumia. O tai taip ofc. android, windows phone nieko nėra realiai ir šeip jai windows phone tai imk tik skambint ir rašyt sms.

Kaip tai nėra? Visos populiaresnės programos, žaidimai yra ir ant WP, daugelis žaidimų yra mokamų, bet tikrai ir pačių programų, ir žaidimų yra pakankamai. Net nemanau, kad išnaudosi visas programas, kurios yra sukurtos. :D

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Bet tie mp nieko ten daug nereiškia, neisivaizduok, kad jau ten pz bus žiauriai gera kamera, ne nuo mp viskas priklauso, ten tik kažką pagudrint norėjo su ta lumia. O tai taip ofc. android, windows phone nieko nėra realiai ir šeip jai windows phone tai imk tik skambint ir rašyt sms.

Žinai ką reiškias bent pats žodis MEGAPIXEL? kas tai per dalykas? Nusifotografuok FOTO su 0.3mp ir su 10mp, ir pamatysi kad ant 0.3 mp yra daug ryškių taškelių iš kurių susideda pati nuotrauka, kuo daugiau megapikselių "taškelių" tuo geresnė nuotraukos kokybė.

Mano nuomone lyginti OS ant betkokios platformos (kompiuteriai, telefonai etc) yra kvailas dalykas, nes tai ne koks fizikinis daiktas. Neįmanoma nustatyti, kas geriau, kas blogiau vien iš interface. O dar juo labiau, kad šiais laikai beveik kiekvienas telefonas būna apkrautas savo gamykliniais parametrai (ex. Samsung - TouchViz) Visi yra skirtingi, ir visų skoniai skiriasi.

Šiuo atvėju, lankstesnis būtų Android, bet man pvz įsijungus WP visalaik yra kitoks, geresnis jausmas.

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

(redaguota)

Žinai ką reiškias bent pats žodis MEGAPIXEL? kas tai per dalykas? Nusifotografuok FOTO su 0.3mp ir su 10mp, ir pamatysi kad ant 0.3 mp yra daug ryškių taškelių iš kurių susideda pati nuotrauka, kuo daugiau megapikselių "taškelių" tuo geresnė nuotraukos kokybė.

Aš nesakau,kad 0.3mp ir 41mp tokios pačios foto. Tiesiog paimk galaxy 14mp kamera ir tos lumios ir pamatysi,kad didelio skirtumo, kaip įsivaizduoji nėra. Jai nebūčiau susidūręs nieko čia ir nerašyčiau.

Redaguota , nario deivius

Aš nesakau,kad 0.3mp ir 41mp tokios pačios foto. Tiesiog paimk galaxy 14mp kamera ir tos lumios ir pamatysi,kad didelio skirtumo, kaip įsivaizduoji nėra. Jai nebūčiau susidūręs nieko čia ir nerašyčiau.

Tikrai taip, turėjau kažkada Nokia N9, neprisimenu kiek ten tų megapixelių, bet man atrodo kad 50, na o dabar pas mane Samsung Galaxy Ace (ryt pirksiu Samsung Galaxy S2 Plus), ant Ace'o kamera 5 mp, o skirtumas tikrai mažas...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4461 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...