Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4076 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Dat fake error, sveikinu pasigavus R.A.T, ar panašaus tipo programinę įrangą... ;)

Jokio tavo R.A.T čia aš taip manau nėra ,nes yra ir man taip buvę , per youtubę mačiau daug kartų . Kaip taip gali nutikti : Žmogus turėjo java 6 ar dar kokią , atsinaujino į java 7 ir jam meta visokias java virtual mahine errors ir kitokias nesamones , nežinau kodėl ,bet esu matęs daug tokių atveju. Taip pat viskas sutampa žmogus temoje parašė "O nors katik Java 7 isirasiau .  :("  Jei čia yra tik java erroras aš jam siūličiau :

1) Išsitrinti iš kompo java7 ir įsirašyti tokią java kokia jis turėjo anksčiau.

2) Ieškoti kitokio louncherio.

Jei tai nepadės, tai sutinku su tavimi PROGREEN , tai gali būti vienas iš kokių nors R.A.T .

Senbuvis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4076 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...