Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4466 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kas tyngi skaityti ir nori iškarto pradėti uždarbiauti :
Registruotis

Sveiki,

Apie mane :
Mano vardas yra Artūras, mano nikas fortqe, su internetiniais darbais jau dirbu daugiau nei 2metus, vis bandžiau anksčiau kažka pasiekti bet vis nepasisekdavo, ar kas nors atsitikdavo jog turėdavau mesti viska. Tai vat atėjo laikas kai esu laisvas, galiu ramiai uždarbiauti, tai vat radau tikrai gera tinklalapi pavadinimu Seo-Sprint, susipažinau su viskuom. Apie tinklapi išsamiau viska rasite apačioje.

Ieškau žmonių, kurie norėtų prisijungti prie manęs ( kokia nauda iš manęs, rasite apačioje ).

Šiame tinklalapije galima užsidirbti nemažai pinigų, be jokių investiciju, kokiais būdais jus galėsite užsidirbti pinigų ?:
pavaikščioti po žmonių tinklalapių puslapius, prabalsuoti, paspausti ant reklamų ir daug kitų būdų.
Populiariausios užduotys yra tos, kur nereikia niekur registruotis ir daugkartinės, kurias galima vykdyti kiekvieną dieną.

Tinklalapyje šiuo metų yra 430 000 aktyviu narių ir užduočių yra tūkstančiai. Yra užduočių filtras pagal daug kategorijų, todėl nesunkiai galima atsirinkti jums tinkančias užduotis.

Tokiu būdu vieni užduočių davėjai uždirba pinigus iš savo tinklalapių, kiti tiesiog gerina savo tinklalapių reitingus ir už tai moka jums pinigus. Pinigai Lietuviams išmokami i Payza ir WebMoney akimirksniu.

Dėl išmokų, išmoka gavau per 2minutės jei negreičiau, tiesiog norėjau patikrinti ar tikrai galima gauti išmoka, taip galima aš gavau labai greitai visas mano išmokas galima peržiūrėti ISMOKOS kategorijoje. Beje išmokos yra automatiškos, tad jums nereikės ilgai laukti, bei rašynėti Administracijai.

Šiame tinklalapije galima pasididinti savo puslapio lankomumą arba sukurti savo užduoti kuria žmonės turės vykdyti ( jus žmonėms turėsite mokėti ), iškart galėsite nemokėti pinigų, galėsite patikrinti ar žmogus tikrai viska teisingai ivykde jūsų užduoti, galėsite įrašyti tam tikrus jūsų užduoties reikalavimus, bei visa kita.

Pamiršau paminėti, uždarbio tinklalapis yra rusiškas, kalbų kitokiu nėra, viska rusiškai.
Bet neišsigaskite ! Galėsite dirbti su naršyklė Google Chrome, užėjus į Seo-Sprint tinklalapi viršuje išmes lentelė kurioje galėsite pasirinkti savo norima kalbą kuria išverstu Seo-Sprint tinklalapije.

Registruokites per mano ref nuoroda, dėl ko tai jums naudinga ?
1. Jus gausite nuo manes referalu konkursus, kuriuose turėsite pasirodyti geriau už kitus.
Konkursai bus skirtingi, turėsite daugiausiai surinkti pinigų arba ivygditi daugiausiai užduočių, nuo referal konkursų jus patis stengsites laimėti uždirbsitė daugiau pinigų, bei jums dar bus iteikta už specialia vieta prizas ( pinigai ).
2. Viska jums išaiškinsiu kas bus neaišku, nuo ko pradėti, kaip daugiau užsidirbti bei kokias užduotys geriausia vykdyti.
3. Visada galėsite kreiptis dėl pagalbos ( mokų rūsų kalbos, tad nebus problemų sprendžiant jūsų problema. Kreiptis į mane dėl pagalbos galėsite tiesiog tinklalapije Laišku skyriuje.
4. Nuo manes gausite specialias pamokas kaip užsidirbti seo-sprinte daugiau bei lengviau.
5. Jus turėsite refbek, jis yra automatiškas, jeigu stengsites ir dirbsite manau pasieks normalu procenta refbek.

Registracijos klausimų atsakymai :
1.Рекламодатель
2.Аккаунт будет удалён
3.Категорически запрещено
4.Запрещено
5.Не может. Деньги можно потратить только на рекламу
6.Баланс и площадки обнуляются, деньги не возвращаются, рефералы свободны
7.Покинуть проект

Registruotis

Sekmės uždirbant.

Taip pat galite kreiptis skype : fortqe
Visiem padėdu, visiem atsakau.

Blogas

Išmokos

Informacija

3685686a780e6590ab99c2e3891ae5ec995.png

Tai kas čia išmokos kažkokiais WMR ir nelabai žinau kiek jie verti. Googlėje žiūrėjau tai 30 WMR = ~1 JAV Dolerį...

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

eikit geriau susiraskit darbą relaybėje per vasarą padirbėkite ir turėsit tu pinigų pvz aš vasara padirbėjęs viena mėnesi  jau turiu 1600 lt tai eikit ir jūs ką nors rimtesnio padirbėti 

1. Dabar ne vasara!

2. Kur moką 1600Lt/mėn. ?

3. Internetu uždirbti galima ne tik centus. Pvz.: per Adf.ly ; YouTube ; PPD ir t.t.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

eikit geriau susiraskit darbą relaybėje per vasarą padirbėkite ir turėsit tu pinigų pvz aš vasara padirbėjęs viena mėnesi  jau turiu 1600 lt tai eikit ir jūs ką nors rimtesnio padirbėti 

1. Tai taip taip, vasara manau visi atostogaujam, dirbam, o ne prie pc kimarinam.

2. Gal pasidalintum kokiu būdų uždirbi 1.6 LT ? Jeigu dabar žmonės dirba už 1.5 LT ir mažiau ?

1. Dabar ne vasara!

2. Kur moką 1600Lt/mėn. ?

3. Internetu uždirbti galima ne tik centus. Pvz.: per Adf.ly ; YouTube ; PPD ir t.t.

Na taip galima. :) Bet, reikia daug laiko investuoti kad gauti daug yt subs yr views ( tam kad užsidirbti iš Adf.ly, PPD, arba yt partnerystės.

Padėjo užsregistruoti ir atsakė į visus klausimus, manau pasedėjus ir praleidus laisva laiką galima ir pasidaryt pinigo.

Ačiū. Sekmės. :)

3685686a780e6590ab99c2e3891ae5ec995.png

1. Tai taip taip, vasara manau visi atostogaujam, dirbam, o ne prie pc kimarinam.

2. Gal pasidalintum kokiu būdų uždirbi 1.6 LT ? Jeigu dabar žmonės dirba už 1.5 LT ir mažiau ?

Na taip galima. :)Bet, reikia daug laiko investuoti kad gauti daug yt subs yr views ( tam kad užsidirbti iš Adf.ly, PPD, arba yt partnerystės.

Ačiū. Sekmės. :)

dėl adfly,adfoucs, ir pan tokiu užsidirbimo būdu tai čia būtu viena iš geriausiu variantu tiems kas nenori investuot,pats irgi bandau su tuo adfly bet neto neturiu gero dabar tai nekažka ir eina nes turiu kaika pagalvojes tai reiktų gero neto keliom h ir poto kiekviena diena apie 15min  paskirt ir fsio ir laukt :D

iš adfly ir binbox čia per kelias dienas ir tai tik kelias valandas skyriau tam tik tiek kad laukt reikia kol tie žmones ateina :

253d3630426463abb7ebbb780ffa30a5359.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4466 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...