Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4468 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

LCPDFR pakeičia visisškai žaidimą. Nereik man tokių, man tik kad pridėtų realismo, bet aš tik misijas vykdysiu ir pnš. O ELS gal ir nieko. Siūlom dar

Nepakeičia, jeigu nenori dirbti PD, tiesiog neik į nuovada, o jeigu nori - nueik. Ten ne misijos, o random iškvietimai, kažkur kažkas viršijo greitį, užpuolė bobutę, užpuolė pareigūną, vogė degalus nu ir krč taip toliau... Asmeniškai man jis geriausias iš visų mod'ų (tokio tipo). O ELS be LCPD nebeįdomu.. :D

Nepakeičia, jeigu nenori dirbti PD, tiesiog neik į nuovada, o jeigu nori - nueik. Ten ne misijos, o random iškvietimai, kažkur kažkas viršijo greitį, užpuolė bobutę, užpuolė pareigūną, vogė degalus nu ir krč taip toliau... Asmeniškai man jis geriausias iš visų mod'ų (tokio tipo). O ELS be LCPD nebeįdomu.. :D

Nu bet aš ne policininku dirbt čia noriu, o misijas vykdyt >_<

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4468 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...