Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

NBA 2k11 Apžvalga


NightKata

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4620 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

c4eae55b800e6227bcab32de445e7db2546.jpg Autentiškas pateikimas ir begalė patobulinimų paverčia šį žaidimą į realiausią iki šiol sukurtą NBA žaidimą

Dar prieš „NBA 2K10“ fiasko susimąsčiau: galbūt kūrėjai žengia ne ten, kur nori, o ten kur juos šaukia. Kaip žinome, šauksmas retai būna gero dalyko pradžia, o to įrodymas buvo „NBA 2K10“. Didysis brolis buvo skylėtas kaip rėtis, nedraugiškas kompiuteriams ir blogai bendravo su savo tėvais. O štai mažasis broliukas, tėvų favoritas, „NBA 2K11“, neturi nieko panašaus į didįjį brolį. „2K11“ yra gerai išauklėtas, daugybę saldainių kišenėse besinešiojantis žaidimukas, kuris šiltai draugauja ir su krepšinio žaidimų naujokais, ir su senbuviais. Pradedant „Jordan Challenge“, „My Player“ režimais, baigiant „Association“ patobulinimais „2K11“ yra tikrų tikriausias išsigelbėjimo plaustas krepšinio mėgėjams.

Gudragalvis kreivarankis

Visi „NBA 2K11“ siūlomi režimai yra savaip patrauklūs. Norintys nuvesti savo mėgstamiausią klubą iki auksinių žiedų – renkasi asociacijos režimą. Ką daro norintys susikurti savo krepšinio žvaigždę? Renkasi „My Player“ režimą, susikuria niekam tikusį žaidėją, kuris esą turėtų būti panašus į Jus, ir eina į sporto salę treniruotis varžyboms. O norintys pabūti vienais iš geriausių krepšinio žaidėjų pasaulyje būna Maiklais Džordonais ir dalyvauja įsimintiniausiose jo rungtynėse.

f396ddd2ab0ba00bb194f84754b5a6fa525.jpg

„My Player“ tikriausiai bus tas režimas, prie kurio daugiausia laiko praleis patyrę krepšinio žaidėjai, žinantys visas krepšinio subtilybes, pliusus ir minusus. Naujokams šis režimas pasirodys perdėm sudėtingas, nes vos pradėjus savo sukurto žaidėjo karjerą jis nepataikys net stovėdamas šalia krepšinio lanko, nesugebės perduoti kamuolio. Pradžia nieko ypatingo nepasiūlė. Kaip ir praeitais metais pasirinkę šį režimą susikursime žaidėją, mums automatiškai bus parinkta komanda, kurioje žaisime ir taip turėsime prasimušti į NBA lygą, bei ten tapti super žvaigžde. Skamba paprastai, tačiau vos pradėjus žaisti užpuola tokia gausybė pasirinkimų, jog nebežinai, kur slėptis. Vienas iš labiausiai man patikusių šio režimo aspektų tas, jog mes patys nulemsime savo ateitį. Praeitų metų žaidime mūsų žaidėjo ateitį lemdavo įsivaizduojamas kauliukas, kuris mums išrinkdavo komandas, kuriose žaisime ir nuspręsdavo ar esame verti pakliūti į NBA ar ne. Šiemet patys galime valdyti absoliučiai viską: pradedant prašymais mus iškeisti į kitą klubą, baigiant tuo, jog galėsime patys pasirinkti atsakymo variantus konferencijų metu.

Nuo atsakymų žurnalistams priklausys mūsų santykiai su komanda, populiarumas tarp komandos gerbėjų ir populiarumas lygoje. Pavyzdžiui, jei mūsų santykiai su komanda bus prasti, tačiau mes būsime populiarūs tarp komandos gerbėjų ir lygoje, mūsų valdomam žaidėjui įžengus į aikštelę sirgaliai džiūgaus, tačiau komandos nariai mūsų valdomu žaidėju nepasitikės ir lemiamais momentais kamuolį perduos nors ir prastesniam, tačiau tam, kuriuo labiau pasitiki ir mėgsta. Taigi renkantis atsakymą būtina galvoti apie ateitį.

Jei jus vejasi Denisas, jūs...

Pasiekus aukščiausią karjeros tašką su savo sukurtu žaidėju, Jūsų lauks puikieji „Jordan Challenge“ režimo įššūkiai. Kūrėjų taip išgirtas naujasis režimas pateisina visus lūkesčius su kaupu, pristatydamas jaunajai auditorijai dalelę „oldschool“ krepšinio, o kiek vyresniems žaidėjams pasiūlo prisiminti krepšinio aukso amžių. Šis režimas siūlo sužaisti dešimtį Maiklo įsimintiniausių varžybų, per kurias jis parodė savo talentą, pasiryžimą ir užsispyrimą. Iššūkiai vienas nuo kito skirasi tik tikslais kuriuos reikia pasiekti. Per vienas rungtynes mums teks įmesti 69 taškus, per kitas – varžovui neleisti įmesti daugiau 20. Pats šių rungtynių grožis atsiskleidžia žiūrint pristatomuosius filmukus, klausantis komentatorių pasakojimų apie įvykius prieš tas varžybas bei stebintis kūrėjų pastangomis atkurti tuometines komandas, žaidėjus, arenas. Detalumo lygos toks aukštas, jog net žaidžiant labai senas rungtynes, ekranas yra padengiamas filtrais, kurie suteikia įspūdį, jog yra filmuojama sena kamera.

ee63a1e092cbc71d4e584606931775bb776.jpg

Drįsčiau pasakyti, jog senieji krepšininkai atrodo daug geriau nei šiuolaikiniai. Žaidžiant iššūkius skirtingais laikotarpiais skiriasi Deniso Rodmano šukuosenos, komandų sudėtys bei pačio Maiklo veido bruožai, sudėjimas bei sugebėjimai. Karjeros pradžioje Maiklas puikus, liesas atletas, tačiau prastai meta tritaškius. Vykstant 92‘ųjų metų paskutiniajai čempionato serijai Džordanas puikiai mėto tritaškius, tačiau jo atletiškumas sumažėjęs dėl traumos, kurią buvo patyręs kiek anksčiau. Įveikus visus iššūkius atrakinama galimybė Maiklą valdyti nuo jo karjeros pradžios, kaip „My Player“ režime. Jaunasis Džordanas turės puikius fizinius duomenis, tačiau bus prastas, netaiklus komandos žaidėjas.

Konferencijos konkurentas

Asociacijos režime galima pasirinkti savo mėgstamą komandą ir ją vesti link auksinių žiedų. Pakeliui suteikiama galimybė koreguoti komandos sudėtį perkant ir parduodant žaidėjus, vystyti jaunuosius talentus bei kurti įvairias strategijas, kurias galima panaudoti rungtynėse. Labai didžiulį įspūdį paliko keitimosi sistema, kuri sulaukė daugybės pokyčių nuo didžiojo brolio. Dabar varžovų komandos pusvelčiui nepardavinės savo žvaigždžių, o iš mūsų stengsis išpešti pačius geriausius žaidėjus siūlydami kiekybiškai geresnius pasiūlymus.

Kiek nuvylė tai, jog varžovų statistika skaičiuojama lyg jie žaistų 12 minučių trukmės kėlinius, ir todėl mūsų valdoma komanda faktiškai neturi šansų konkuruoti su priešininkais statistikos rodikliais. Žinoma, yra galimybė varžybas leisti žaisti kompiuteriui, tačiau čia veikia tas pats įsivaizduojamo kauliuko dėsnis. Nesvarbu ar tu žaisi su žvaigždžių komanda, laimės tas, kurį išrinks kauliukas. Visgi, nekreipiant dėmesio į šias smulkmenas, pati asociacija yra labai įtraukiantis režimas, klasikinio krepšinio mėgėjams.

36a8587b58e211cd443bbcd29791e8d0467.jpg

Akių sportas

Vizualinis „NBA 2K11“ apipavidalinimas yra vertas aukščiausių balų. Visi žaidėjų modeliai atrodo labai realistiškai, marškinėliai juda, kruta, krepšinio tinklelis reaguoja į kiekvieną prisilietimą, žaidėjai kramto gumą, judina lūpas, akis, liežuvius. Per spaudos konferencijas žaidėjai šneka (tiesa, garso ir lūpų sinchronizacija yra tarsi iš kitų pasaulių). Rungtynių metu sirgaliai šūkauja, reikalauja gynybos, ploja kai yra įmetamas gražus metimas ar įdedamas dėjimas, bei tyli kai mylima komanda beviltiškai atsilikinėja ar mylimas žaidėjas gauna pražangą. Pertraukėlių metu komandų talismanai kaip pašėlę šokinėja aikštelėje, „kybina“ šokėjas bei užvedinėja komandą paskutiniam mūšiui, o šokėjos rodo vis kitus šokių žingsnelius bei sijonėlius. Jei rungtynių metu sugalvosi prabėgti šalia teisėjo, žaidėjas jį stumtels, kartais nugrius. Visos šios detalės sukuria neįtikėtiną atmosferą, priverčia pasijusti tarsi tikrose rungtynėse.

Varžybų metu kalbantys komentatoriai puikiausiai papasakoja žaidėjų istorijas, pažeria įdomių faktų apie arenas, taškus, žaidėjus bei komandas. Visa ši informacija pateikiama švelniai, su lengvu humoru, ir nerėžia ausies, nesijauti kaip sėdėdamas istorijos pamokoje. Prie puikaus varžybų komentavimo prisideda ir labai geras garso takelis. Šiais metais kūrėjai neapsiribojo hip-hopo muzika. Dabar galima išgirsti ir amerikietiško pop/roko, soul stiliaus dainų.

Dvigubas kūlverstis

„Jordan Challenge“, sustyguotas „My Player“ ir daugybė kitų režimų padaro šį žaidimą būtinu pirkiniu ne tik krepšinio, bet ir sporto žaidimų mėgėjams. Norėdami mus nustebinti dar kartą, „2K Sports“ turės padaryti dvigubą kūlverstį nuo šių metų leidinio. „2K11“ yra būtinas pirkinys visiems sporto žaidimų fanams.

76e5d71dae158a1832d96882395efedc123.png

Šaltinis: gameconsoles.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 8 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4620 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...