Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4422 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

minehost.lt nebandęs, bet mano manymu geras kūrėjas dėl savo projekto stengiasi, o tai daug ką pasako.

Jei kūrėjas nesistengtų - projektas apskritai neegzistuotų, bet tai nieko nereiškia, kadangi pagal tavo pasisakymą ir elementarią logiką - visi projektai turėtų būti geri. Jei norite daugiau sužinoti apie MineHost hostingo projektą - pasidomėkite cloudvps.lt/pns.lt hostingų kokybe, bei reputacija, jie buvo kurti ir priklausė tam pačiam asmeniui, kaip ir MineHost tol, kol tiekė paslaugas, tad, tikėtina jog tai, kas buvo ten - bus ir čia... ;)

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)

Jei kūrėjas nesistengtų - projektas apskritai neegzistuotų, bet tai nieko nereiškia, kadangi pagal tavo pasisakymą ir elementarią logiką - visi projektai turėtų būti geri. Jei norite daugiau sužinoti apie MineHost hostingo projektą - pasidomėkite cloudvps.lt/pns.lt hostingų kokybe, bei reputacija, jie buvo kurti ir priklausė tam pačiam asmeniui, kaip ir MineHost tol, kol tiekė paslaugas, tad, tikėtina jog tai, kas buvo ten - bus ir čia... ;)

Žinau aš apie "geras" cloudvps.lt/pns.lt  paslaugas, kaip žinau dabar perpirko hostas.eu kurie dar tragiškesni nei jie kada nors buvo ,bet iškur tu žinai, kad ten tas pats tiekėjas?

Redaguota , nario FightManiac

http://sampserveriai.lt- samp serveriai!

tu gal išsiplauk savo durna galva? Iš kur ištraukai, kad minehost.lt priklauso hostas.eu savininkui?

8265365fc9cca17a38f5f83e57701dba649.png
(redaguota)

Žinau aš apie "gerus" cloudvps.lt/pns.lt  paslaugas, kaip žinau dabar perpirko hostas.eu kurie radar tragiškesni nei jie buvo ,bet iškur tu žinai, kad ten tas pats tiekėjas?

Aš jam senais laikais dirbau, na ir kai jo visų kontaktų parašai/nuotaikos pasikeitė iš kažko panašaus į "pns.lt/cloudvps.lt - hostingo paslaugos | www.EWar.lt - žaidimų serveriai" į "MineHost.lt - Minecraft hostingo paslaugos | www.EWar.lt - žaidimų serveriai", tai daug supratingumo nereikia, juolab jog anksčiau šiame forume jis buvo užsiregistravęs slapyvardžiu, kuriuo buvo gerai žinomas kaip tų hostingų administratorius, bet bandydamas pabėgti nuo senos reputacijos jį pakeitė (http://www.supergames.lt/index.php?app=members&module=profile&section=dname&id=5855). 8|

tu gal išsiplauk savo durna galva? Iš kur ištraukai, kad minehost.lt priklauso hostas.eu savininkui?

Tu gal išsiplauk ačkarikus, kur matai jog tai būčiau parašęs?  :crazy:

Eik į minehost.lt jie mums buvo dave hostingą minecraft - PRO 6 lygtais, o VPSNET grynas yra šudas, nes jie jeigu ką tvarko tai kelias savaites, o minehost.lt per kelias minutes viską ištaiso, bei jų ir šiaip yra stabilus hostingai, bei kokybiški.Tad manau geriau rinkis minehost.lt

Kodėl gi man nekeista, jog tu jį tiesiog dievini, gal dėl to jog gavai iš jo nemokamas paslaugas? O ką gi tai rodo? Man regis tai, jog jis daro viską, jog žmonės spręstų apie jo projektą iš jo milžiniškų nuolaidų, bet ne iš pačio hostingo ir jo kokybės. Juk nei vienas, nei vieno tipo, rimtas projektas, ar firma, nedovanoja nieko visiems kurie tik užsiprašo. O dėl VPSNet.lt šmeižimo - aš lygiai tai pat galiu pasakyti, jog tavo galvoje šūdas, kaip tu gali visiškai neargumentuotai teigti apie juos, tad šūdagalvi, plaukis galvą... :D
Redaguota , nario ƤƦΘƓƦƐƐƝ

Filthy-Frank.jpg

Manau tu perskaitei mano komentarą, bet neisigilinai ką rašau, tad dar kartą sakau HOSTAS.EU perpirko cloudvps.lt/pns.lt ir dabar ra jau kitas savininkas, o kad  minehost.lt ir hostas.eu savininkai tie patys nebuvo net kalbos kitą kartą atidžiau skaityk ..

Be jokiu mastymu tik vpsnet.lt ir nekils jokiu problemu. O kas smeizia kitus tiekejus ir giria minehost.lt tai logiska, kad jis gauna kazkoki atlygi, tad i tokiu vaiku atsiliepimus neverta kreipti demesio. Reikia visuomet kalbeti argumentuotai.

VPSNET.LT galbūt yra geri , bet kartais ačiū dievui, kad labai retai iškyla problemų jeigu padarai reload per svetainę rodys, kad persikrovinėja ir persikrovinės iki tol kol jiems parašysi, kad sutvarkytu man jau taip buvo ir lygtais dar hardmc savininkui . Pastaruoju metu administracija aptingo seniau rašydavo lietuviškom raidėm dabar nebe ir ,kai neseniai uždaviau klausimą  jie pasakė lengviausia variantą sau, kuri aš žinojau ir  pats jiems minėjau, norėjau kito varianto nes tas labai daug užgaištu ir praraščiau daug žmonių, nes reikėtu perašyti OS ant visų savo vps'ų.

(redaguota)

Išbandei Minehost ? aš bandes vpsnet bet matau minehost akcijos beproto didelės tai..

:mucha:  prajuokinai, jie daro akcija didelis, todėl, kad iš jų niekas neperka, jau geriau nusipirks geresnį VPS'ą. Pirmiausia, aš sakau, kad gali tave apgauti (minehost), todėl, kad VPSnet.lt yra patikimi, ir daug girdėjau gerų atsiliepimų apie VPSnet.lt, o apie minehost, iš viso tokio nežinau ir nieko negaliu sakyt. :)

Redaguota , nario Aurimas R.

mėgstu ledus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4422 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...