Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4422 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

VPSNET.LT galbūt yra geri , bet kartais ačiū dievui, kad labai retai iškyla problemų jeigu padarai reload per svetainę rodys, kad persikrovinėja ir persikrovinės iki tol kol jiems parašysi, kad sutvarkytu man jau taip buvo ir lygtais dar hardmc savininkui . Pastaruoju metu administracija aptingo seniau rašydavo lietuviškom raidėm dabar nebe ir ,kai neseniai uždaviau klausimą  jie pasakė lengviausia variantą sau, kuri aš žinojau ir  pats jiems minėjau, norėjau kito varianto nes tas labai daug užgaištu ir praraščiau daug žmonių, nes reikėtu perašyti OS ant visų savo vps'ų.

Pilnai pritariu, mano nuomonė irgi tokia pati. Tai pat buvau susidūręs su ta pačia "nepersikrovimo" problema ir man pasakė, jog kaltas aš, kadangi "suvariau" OS, nors tame VPS'e vedžiau netgi 4 komandas (instaliavau htop, java ir screen, bei paleidinėjau serverį) ir net nebuvau nulindęs kur nors kitur iš root direktorijos, tad, tai tiesiog neįmanoma, bet aš vis vien likau kaltas, jie man perrašė OS (nors apie tai neinformavo) ir kadangi likau kaltas - negavau failų backup (nemanau jog išvis kur nors tie backupai realiai yra daromi, tai tik viena iš hostingų feature'ų, kurį galima pasirašyti, bet nebūtina tiekti). Jų supportas tai pat atrašo dažniausiai ne tą pačią dieną, taigi... Automatinių sistemų - visiškas minimumas. Tad, vpsnet nėra jau tokie "lediniai" tiekėjai. Su minehost.lt savininko paslaugomis buvo žymiai daugiau problemų, bet jos visa laiką buvo išsprendžiamos tenkinamai (failų nei karto neteko prarasti), bet jo supportas (ypač anksčiau) buvo tikrai neypatingas, kartais tekdavo floodint kelias dienas :|. Jei reikia kokybės, www.cloudlix.com.

Filthy-Frank.jpg

VPSNET.LT galbūt yra geri , bet kartais ačiū dievui, kad labai retai iškyla problemų jeigu padarai reload per svetainę rodys, kad persikrovinėja ir persikrovinės iki tol kol jiems parašysi, kad sutvarkytu man jau taip buvo ir lygtais dar hardmc savininkui . Pastaruoju metu administracija aptingo seniau rašydavo lietuviškom raidėm dabar nebe ir ,kai neseniai uždaviau klausimą  jie pasakė lengviausia variantą sau, kuri aš žinojau ir  pats jiems minėjau, norėjau kito varianto nes tas labai daug užgaištu ir praraščiau daug žmonių, nes reikėtu perašyti OS ant visų savo vps'ų.

Visur kyla problemu ir nemaciau, kad kas garantuotu 100% veikima. Man asmeniskai problemu niekad nebuvo. O del perkrovimo viskas ten puikiai veikia, nezinau ka ten spaudai, bet man niekas nestringa ir gerai veikia. Del supporto viskas ore, del lietuvisku raidziu tai cia isvis megini issipisi****. Prie ko cia LT raides ir paslaugu kokybe? :D lol

Tu dziaukis, kad isvis gauni atsakyma, o kitur kiek as klausiau tai mane tiesiai sveisiai pasiuncia ir pasako, kad serveirai savarankiskai administruojami. Man tai keista, visur aiskiai parodyta, kad jus patys administruojates serveri ir jie neprivalo nieko konsultuoti jei nenori.

Pilnai pritariu, mano nuomonė irgi tokia pati. Tai pat buvau susidūręs su ta pačia "nepersikrovimo" problema ir man pasakė, jog kaltas aš, kadangi "suvariau" OS, nors tame VPS'e vedžiau netgi 4 komandas (instaliavau htop, java ir screen, bei paleidinėjau serverį) ir net nebuvau nulindęs kur nors kitur iš root direktorijos, tad, tai tiesiog neįmanoma, bet aš vis vien likau kaltas, jie man perrašė OS (nors apie tai neinformavo) ir kadangi likau kaltas - negavau failų backup (nemanau jog išvis kur nors tie backupai realiai yra daromi, tai tik viena iš hostingų feature'ų, kurį galima pasirašyti, bet nebūtina tiekti). Jų supportas tai pat atrašo dažniausiai ne tą pačią dieną, taigi... Automatinių sistemų - visiškas minimumas. Tad, vpsnet nėra jau tokie "lediniai" tiekėjai. Su minehost.lt savininko paslaugomis buvo žymiai daugiau problemų, bet jos visa laiką buvo išsprendžiamos tenkinamai (failų nei karto neteko prarasti), bet jo supportas (ypač anksčiau) buvo tikrai neypatingas, kartais tekdavo floodint kelias dienas :|. Jei reikia kokybės, www.cloudlix.com.

O del tavo varianto tai man irgi keistai skamba. Tu nori pasakyti, kad jie tau TYCIA eme ir sugadino VPS? :D Tu pagalvok ant kiek tai logiska. Nori pasakyti, kad tu isskirtinis ir ta tycia jie kenkia? lol

Cia vienintelis man i galva ateinantis variantas, kad kazkam davei prisijungimus ir kazkas sugadino tavo VPS. Arba man dar kazkada seniai seniai buvo toks bajeris, kad uzdejau slaptazodi "testas" ir kazkur po savaites man nejo jungtis i VPS, kol galiausiai paaiskejo, kad kazkas atspejo slaptazodi ir kazka pribure VPS'e.

O siaip visi turi savo nuomones, nepatinka vpsnet eikite kitur. Bet daugumos atsiliepimai nemeluoja ir viskas su jais gerai. Dug esu visko bandes, tai vienur ar kitur kildavo problemos. O tie cloudlix tai sukciai, kazkada vos manes jie neisure. Raso, kad SSD kesuojantys diskai, taciau paklausinejes gavau atsakyma, kad ten tik ju serverio OS irasyta i SSD, bet klientu failai laikomi HDD, tai lool kaip pagalvojau kiek issiduria ant to ir speju PROGREEN ant to paties issidure.

Kokybiški VPS, VDS, DS serveriai - https://www.vpsnet.l...38fc8d2872f1ec6 (Vyksta 50% Akcija!)

(redaguota)

O del tavo varianto tai man irgi keistai skamba. Tu nori pasakyti, kad jie tau TYCIA eme ir sugadino VPS? :D Tu pagalvok ant kiek tai logiska. Nori pasakyti, kad tu isskirtinis ir ta tycia jie kenkia? lol

Cia vienintelis man i galva ateinantis variantas, kad kazkam davei prisijungimus ir kazkas sugadino tavo VPS. Arba man dar kazkada seniai seniai buvo toks bajeris, kad uzdejau slaptazodi "testas" ir kazkur po savaites man nejo jungtis i VPS, kol galiausiai paaiskejo, kad kazkas atspejo slaptazodi ir kazka pribure VPS'e.

O siaip visi turi savo nuomones, nepatinka vpsnet eikite kitur. Bet daugumos atsiliepimai nemeluoja ir viskas su jais gerai. Dug esu visko bandes, tai vienur ar kitur kildavo problemos. O tie cloudlix tai sukciai, kazkada vos manes jie neisure. Raso, kad SSD kesuojantys diskai, taciau paklausinejes gavau atsakyma, kad ten tik ju serverio OS irasyta i SSD, bet klientu failai laikomi HDD, tai lool kaip pagalvojau kiek issiduria ant to ir speju PROGREEN ant to paties issidure.

Aš nesakau, jog tai buvo padarytas specialiai, gedimų ar kitokių problemų atsiranda visur, o ypač didesnėse daug ką aptarnaujančiose sistemose, dėl prisijungimo duomenų saugumo tikrai man pamokslų nereikia, po pirmo ir paskutinio karto prieš gerus 4 metus, kai netekau savo prisijungimo duomenų, naudoju 8 skirtingus 6-10 atsitiktinių skaitmenų slaptažodžius, taigi, to tiesiog nebuvo, juolab, jei jau kas ir gautų prisijungimus prie mano VPS, nemanau jog jie kažką darytų su OS, bet ne su pačiu VPS'e laikomu serveriu. Kaip ir minėjau, susisiekus su administracija, jie paminėjo jog tai yra problema iš mano pusės, pasiūlė perrašyti OS ir į mano problemą nusispjovė, bet, jei jau aš ir būčiau toks lapūhas ir būčiau pats susigadinęs tą serverį, vis vien, nėra jokios priežasties iš jų pusės atsisakyti įkelti duomenų kopija, ką jie daryti atsisakė, ko pasekoje aš susidariau įspūdį jog tos kopijos apskritai nėra daromos. Na, gali galvoti ką tik nori, nebuvęs mano kalyje nežinosi... O dėl cloudlix paslaugų - hostingą naudoju vien Minecraft serveriams, taigi man asmeniškai nereikėjo be galo didelio SSD, ar HDD (man nėra skirtumo) spartos, ar talpos disko, aš susisiekęs su jais užsisakiau sau labiausiai tinkamą variantą, kuriame buvo 20GB HDD ir 24GB RAM, serverį laikiau RAMDISK'e, tad, tavimi netikėti man nėra prasmės, gal jie ir apgavikai, bet manęs tai nepalietė, lygiai tas pats ir su dauguma VPSNET.lt gerbėjų, galvoti galima bet ką...

P.S.

Iš šių dviejų tiekėjų imčiau Minehost.lt

Redaguota , nario ƤƦΘƓƦƐƐƝ

Filthy-Frank.jpg

Visur kyla problemu ir nemaciau, kad kas garantuotu 100% veikima. Man asmeniskai problemu niekad nebuvo. O del perkrovimo viskas ten puikiai veikia, nezinau ka ten spaudai, bet man niekas nestringa ir gerai veikia. Del supporto viskas ore, del lietuvisku raidziu tai cia isvis megini issipisi****. Prie ko cia LT raides ir paslaugu kokybe? :D lol

Tu dziaukis, kad isvis gauni atsakyma, o kitur kiek as klausiau tai mane tiesiai sveisiai pasiuncia ir pasako, kad serveirai savarankiskai administruojami. Man tai keista, visur aiskiai parodyta, kad jus patys administruojates serveri ir jie neprivalo nieko konsultuoti jei nenori.

Kai pamačiau šį tekstą net nenorėjau skaityti jau matėsi rašei ,kad tik prisipist, nesugebėdamas nieko pagrįsti.. Pacituosiu tavo sakinį "dziaukis, kad išvis atrašo" tai koks čia hostingas jeigu neatrašytu? Kiekvienam darbe,istaigoje,projekte turi būti žmogus kuris atsakytu į klausimus tarkim tu nueitum į parduotuvę ir paprašytum saskaitos papildymo tai jie pasakytu pats darykis atsakytum nemoku, o jie atrė-tu ,kad patys save aptarnaujate super tiekėjai būtų tiesiog liuks Ir kaip supratau  tu neskaitei, nes cituoju "visi turi savo nuomones, nepatinka eikite kitur" dėl nuomonių tai pritariu, bet aš ProGreen turėjome klaidą dėl kurios mes nebuvome kalti ir mums abiems aiškino, kad kažką pridirbom, galėtu nors prisipažint ir atsiprašyt už jų sukelta klaidą, būtent man parašė : Na ,kaip matau viskas veikia kur problemos? ir tada jau po 6 valandų pastovaus perkrovinėjimo viskas susitvarkė. 

http://sampserveriai.lt- samp serveriai!

• Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Didelės todėl, nes niekas neperka. Pats galvok, kodėl tos akcijos būna. O šiaip rinkčiausi tik vpsnet.. Minehost kalbu iš draugų patirties, paskutinis šh...

Pats jauti kaip grybą supjovei? Akcija nes niekas neperka? Tai vpsnet irgi akcija jau metai laiko, reiškia niekas neperka :))) Susirenka gudručiai kurie nėra nieko bandę, ir vaidina proto guzus. Kai ką nors žinosi tada rašyk, o ne pasakok čia savo sapnų.

Redaguota , nario frozzy

:mucha:  prajuokinai, jie daro akcija didelis, todėl, kad iš jų niekas neperka, jau geriau nusipirks geresnį VPS'ą. Pirmiausia, aš sakau, kad gali tave apgauti (minehost), todėl, kad VPSnet.lt yra patikimi, ir daug girdėjau gerų atsiliepimų apie VPSnet.lt, o apie minehost, iš viso tokio nežinau ir nieko negaliu sakyt. :)

Kas tau ką nepatikimai?

http://minehost.lt/kontaktai

Skambink į mokesčių inspekciją, klausinėk ką nori :))

(redaguota)

Didelės todėl, nes niekas neperka. Pats galvok, kodėl tos akcijos būna. O šiaip rinkčiausi tik vpsnet.. Minehost kalbu iš draugų patirties, paskutinis šh...

Tai gal dabar pagal ką šneki ? Tam tavo minimam v****t akcija nuo GRUODŽIO mėnesio, tai yra 6 mėnesiai be sustojimo, taip ? taip. Tai gal ten neperka ? Atidžiau pažiūrėkit kas parašyta pas juos....

Minehost.lt akcija buvo jau nutraukta (ir ne vieną ir ne du kartus), tačiau buvo paleisti nauji serveriai (kažkoki silpnoki toki tik 64GB) ir vėl paleista. Užklauskit žmonių tikrai daug kas matė, ir pageidavo akcijos

Redaguota , nario Craftbukkit

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4422 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...