Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4404 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, mano draugelis noretu keist sena vaizdo plokste i nauja.. Kaip jis man sake bent kad veiktu Watch Dogs, ir su R9 270 ir su GTX 760 turetu paeit ant high..

Jo rigas: 

CPU: i7 3770K @ 4.1GHz

RAMAI: 16GB 1600MHz

PSU: Corsair RM750W

taigi ka jam rinktis gtx ar r9.. ir kodel?

i5 3570k @ 4.0Ghz (COOLER PH-TC14PE) | CRUCIAL ELITE 2x4 (8GB) 1600mhz | Z77A-G43 GAMING | GTX 970 TWINFROZR V | BE QUIET L8 530 CM | WD BLUE 500GB, BARRACUDA 1TB | SAMSUNG 850 EVO 120GB

Šiaip GTX 760 už R9 270 galingesnė ~7proc. kaikur iki 12, bet su AMD galima minint (Labai populiarus dalykas tik nelabai suprantu kodėl poto skundžiasi kad dega gpu kai pastoviai 100proc. loadas ;D), tačiau GTX 760 tylesnė, ir biški mažiau elektros ryja. Aš turiu dabar AMD gpu HD 7770 (žinau sena), bet AMD driveriai tiesiog tragiški, nors jei ir būtu AMD gpu galingo labai, tačiau vistiek nesirinkčiau vien dėl driverių, lūžta, gesta, nepasijungia, nepriklausomai nuo stable ar dar kokios versijos... Mano atvžilgiu tai tik GTX 760 :)

(redaguota)

Šiaip GTX 760 už R9 270 galingesnė ~7proc. kaikur iki 12, bet su AMD galima minint (Labai populiarus dalykas tik nelabai suprantu kodėl poto skundžiasi kad dega gpu kai pastoviai 100proc. loadas ;D), tačiau GTX 760 tylesnė, ir biški mažiau elektros ryja. Aš turiu dabar AMD gpu HD 7770 (žinau sena), bet AMD driveriai tiesiog tragiški, nors jei ir būtu AMD gpu galingo labai, tačiau vistiek nesirinkčiau vien dėl driverių, lūžta, gesta, nepasijungia, nepriklausomai nuo stable ar dar kokios versijos... Mano atvžilgiu tai tik GTX 760 :)

GTX 760 yra galingesnė šiek tiek, bet ir brangesnė, tai pat rija daugiau elektros energijos už R9 270. Draiveriai AMD tai normalūs, naudoju 14.3 Beta (šiandien atsinaujinsiu į 14.4), tai dar neteko pamatyti jokio lūžimo ar kažko panašaus, na viskas su jais puiku. 

R9 270 kainuoja ~525Lt, o GTX 760 ~750Lt tad savaime aišku jog brangesnė GPU bus šiek tiek galingesnė :lol:

P.S. Watch Dogs žaidimas bus labiau optimizuotas Nvidia vaizdo plokštėms (nes žaidimas ant jų ir buvo kūrtas), čia panašiai kaip Battlefield'as su AMD vaizdo plokštėm.

Redaguota , nario PrefixS

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Tik kad amd negauna to boosto ant to bf. ;D
p.s. lyginau R9 270x pagal kainas kad panašu bųtu (pamiršau x parašyt, mai bed)
p.s.s. dėl driveriu, turiu keletą ir senų, ir viena naujesnia nvidia ir kiek naudojuos, nieko, viskas čiki, buvo kad neveikdavo su senesnėm gpu, bet su kitu updeitu iškart ištaisė, na bet su AMD tai kas antra dieną būna mirtis ;D žinoma jau ir artefaktus parodo mano tas nususelis, bet vistiek nvidia prie širdies liktų ;P

Tik kad amd negauna to boosto ant to bf. ;D

p.s. lyginau R9 270x pagal kainas kad panašu bųtu (pamiršau x parašyt, mai bed)

p.s.s. dėl driveriu, turiu keletą ir senų, ir viena naujesnia nvidia ir kiek naudojuos, nieko, viskas čiki, buvo kad neveikdavo su senesnėm gpu, bet su kitu updeitu iškart ištaisė, na bet su AMD tai kas antra dieną būna mirtis ;D žinoma jau ir artefaktus parodo mano tas nususelis, bet vistiek nvidia prie širdies liktų ;P

Battlefield 4 su Mantle gauna boosto (priklausomai nuo CPU ir pan.). Kažkas gal su tavo VGA blogai, o ne su draiveriais jog lūžta ir artefaktus rodo :D

P.S. R9 270x yra tik overclocinta R9 270, bet ir tai ji pigesnė už GTX 760.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11

(redaguota)

Nu žinau, blogai su mano ta HD 7770 todėl naudoju GTX 460(dar senesnė ;(  bet driveriai nelūžinėja) Ir tikrai ne vien su mano driveriai lūžta, pamatysi bus kad ir tau užluš, man ne kas dien, na bet per savaite kokius 2-3 kartus tikrai, o su nvidia nei kart iki dabar dar nebuvo.
Dėl to kad 270x ocinta 270 tai no shit ;D, kad ir pigesnė už GTX 760, bet jei klausė būtent apie šį modelį, tai apie šį ir pasakiau, jei būtu R9 280, tai R9 280 laimėtu pagal galingumą, bet tikrai vistiek sau neimčiau ;D gana kankintis su tuo ėdrumu ir nestabiliais driveriais. O kas liečia boosta, tai jis ant tiek minimalus kad ne nemanau ar galima tai pavadinti boostu ;D

Redaguota , nario Hyperion

Sujaudinai savo nemokėjimu naudotis kompiuteriu. 

O temos autoriui - tarp šių dviejų plokščių labai didelio skirtumo nėra. Ramesnė ir tylesnė būtų R9 270. Patarčiau taip ją ir imti.

Nemokėjimų? wou wou žmogau atsargei su žodžiais :) Nemokėjimas tai kad sugędo iš oro? Kad ventelatorius iš oro nebeveikę? Nicee ir aš kaltas :o

Šiuo metu naudoju r7 260x MSI AMD ir driveriai čiki piki veikia :)  Man kažkaip šiuo metu AMD VGA daugiau prie širdies nes geforce brangus ir nematau tikslo mokėtį tiek kai galima įsigytį AMD VGA ir džiaugtis vos ne tokia pačia kokybė :) O dėl triukšmo tai taip pritariu GTX 760 tylesnė bus bet to nelabai ir girdėsį (esu naudojęs R7 270x ir GTX 760 VGA būvo proga) ir tikrai pasakyčiau kad tas triukšmas nedaug ir skyrėsį. O šeip čia autoriui rinktis kokios kompanijos imti kas tau prie širdies ta ir imk. ir AMD ir NVIDIA geros kompanijos. 

(redaguota)

Nemokėjimų? wou wou žmogau atsargei su žodžiais :) Nemokėjimas tai kad sugędo iš oro? Kad ventelatorius iš oro nebeveikę? Nicee ir aš kaltas :o

Šiuo metu naudoju r7 260x MSI AMD ir driveriai čiki piki veikia :)  Man kažkaip šiuo metu AMD VGA daugiau prie širdies nes geforce brangus ir nematau tikslo mokėtį tiek kai galima įsigytį AMD VGA ir džiaugtis vos ne tokia pačia kokybė :) O dėl triukšmo tai taip pritariu GTX 760 tylesnė bus bet to nelabai ir girdėsį (esu naudojęs R7 270x ir GTX 760 VGA būvo proga) ir tikrai pasakyčiau kad tas triukšmas nedaug ir skyrėsį. O šeip čia autoriui rinktis kokios kompanijos imti kas tau prie širdies ta ir imk. ir AMD ir NVIDIA geros kompanijos. 

pisk tu *Myliu SuperGames.lt* kiausini is cia

Redaguota , nario Pranas
Forumo narių užgauliojimas.

i5 3570k @ 4.0Ghz (COOLER PH-TC14PE) | CRUCIAL ELITE 2x4 (8GB) 1600mhz | Z77A-G43 GAMING | GTX 970 TWINFROZR V | BE QUIET L8 530 CM | WD BLUE 500GB, BARRACUDA 1TB | SAMSUNG 850 EVO 120GB

Sancio
Pamėgink palaikyt cpu, ram ir gpu 100proc. loadu pora valandų tai luš netik driveriai bet ir visas kompas ;D nors pas mane cpu ir ramai 100proc. loadas, tik kad gpu 80proc... na bet, dėl galingumo tikrai nesiskundžiu jos, bet dėl driverių tikrai galiu ginčytis kad ir kiaurą naktį, nes su šita jau daugiau nei pusantrų metų sėdėjau, iki kol nedapiso ir pasikeičiau į GTX 460...

Sancio

Pamėgink palaikyt cpu, ram ir gpu 100proc. loadu pora valandų tai luš netik driveriai bet ir visas kompas ;D nors pas mane cpu ir ramai 100proc. loadas, tik kad gpu 80proc... na bet, dėl galingumo tikrai nesiskundžiu jos, bet dėl driverių tikrai galiu ginčytis kad ir kiaurą naktį, nes su šita jau daugiau nei pusantrų metų sėdėjau, iki kol nedapiso ir pasikeičiau į GTX 460...

Nįgįrai pas tavi kažkas jei AMD draiveriukai lūžtą, gal ant kokių Windows'ų 7 sėdi? Pas mumis viskas čiki piki :taika:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4404 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...