Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4030 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki , iš temos pavadinimo supratote , jog perku unikalu arba gm arba projektą iki 400lt.[GALI BŪTI IR NEDABAIGTAS VISIŠKAI]  Siūlykite čia savo gm arba projektus. [ŽINAU KAD PROJEKTAI TIEK NEKAINUOJA , BET GAL ATSIRAS TOKIŲ KAS PARDUOS]

Skype - paulius_rutkauskas (Paulius)

[VISOKIAUSIŲ DURNŲ KLAUSIMŲ ČIA NENORIŲ MATYTI NES MAN NUSISPJAUTI DĖL JŪSŲ NUOMONĖS]

Redaguota , nario Fra'nk1s

Bet tu rimtai gal durnelis ? Už tokią sumą pirkti gm ar kažką SA:MP, čia iš viso beprotystė. Man protas neišneša tokio dalyko, čia yra šakės.

Mano protas neišneša kodėl tau tai turėtų rūpėti ? Mano pinigai , mano pasirinkimas. Kaip sakoma , neskaičiuok svetimų pinigų.

Neskaičiuoju aš tų tavo pinigų, tu pirk tą gm ar projektą, vistiek pasigailėsi dėl to ir be mano pagalbos :D

Aš tavęs nesuprantu visiškai..Ar jau nebegalima ramiai nusipirkti tai ko tu nori , be tokių komentarų , kaip neturi kur kyšti pinigų ir vsio.

Pritariu Yuki tu gal geriau mergai kazka grazaus nupirk jei turi tokia arba koki mopeda nusipirk vasara pasivazinesi galu gale pataupyk kokiam tlf masinai ar dar kam nors o ne projektus samp pirk

Nu man jau pabodo klausyti vis ta patį. Pasakysiu tiesiai šviesiai - Pinigai nėra mano , juos skiria žmogus kuris gauna juos labai lengvai. Tikrai už savo pinigus nepirkčiau tokio dalyko , nes vasara pirksiu motarke taip ar taip jau čia jau pataikei , bet nežinojai.

Bet tu rimtai gal durnelis ? Už tokią sumą pirkti gm ar kažką SA:MP, čia iš viso beprotystė. Man protas neišneša tokio dalyko, čia yra šakės.

Įsivaizduok jog projektas pasiseka ir žmonių skaičius yra šimtais. Tu per pora dienų surinktum tokią sumą, kurią sumokėjai už projektą. Tavo protas neišneša, nes esi durnas(neįsižeisk tik).

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Manau išvystęs uždirbs daugiau. :) Ir manau 400Lt normali suma projekto ar GM pirkimui.

Smagų , jog atsiranda ir protingų žmonių , kurie galvoja protingai ir teisingai.

O tai ko pats nekuria? tas tinginumas tai vemt verčia.. Pavarkit ir patys sukurkit. Modo jūs niekada gero nenusipirksit.

Ta ir darau jau , patys kuriam.

Sveiki , iš temos pavadinimo supratote , jog perku unikalu arba gm arba projektą iki 400lt.[GALI BŪTI IR NEDABAIGTAS VISIŠKAI]  Siūlykite čia savo gm arba projektus. [ŽINAU KAD PROJEKTAI TIEK NEKAINUOJA , BET GAL ATSIRAS TOKIŲ KAS PARDUOS]

Skype - paulius_rutkauskas (Paulius)

[VISOKIAUSIŲ DURNŲ KLAUSIMŲ ČIA NENORIŲ MATYTI NES MAN NUSISPJAUTI DĖL JŪSŲ NUOMONĖS]

Jei nori tj yra [Asus] Paslaugos kurie sukuria unikalia modifikacija iki 200Litų bet į modifikacija įeiną namų verslų darbų ir visos kitos sistemos http://www.supergames.lt/topic/174533-asus-pawn-paslaugos/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4030 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...