Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4477 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Manau daug kas patiriat patyčių, ir tiesiog negalit kartais susivaldyt ir kaikurie iš vidaus apsiverkiat.. Man taip pat buvo ne kartą kai buvau pradinukas. Tiesiog gal žinot kokių gerų užsiėmimų, jog išmokti savę apsiginti? Susitvardyti? Manau, jog daug kas rašys, jog esu verksnys t.t, bet supraskit, nuo pirmos klasės pakęsti..

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

Pradėk sportuoti. Geriausiai dziudo, boksas, tailandietiškas boksas, imtynės.

Įgausi drąsos, pasitikėjimu savimi, ir galėsi pastatyti į vietą įsišokėlius.

Jei gali tai pabriežk koks dabar man būtų geriausias užsiėmimas?

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

Jei gali tai pabriežk koks dabar man būtų geriausias užsiėmimas?

kiek metų?

Pradėk boksą, jeigu tėvai neleis, į dziudo ar imtynės. Man imtynės tik fiziškai sustiprėti padėjo, o kai fiziškai esi stiprus, tai patikėk, jeigu per teliką boksą, tai manau į galvą pataikysi, o kaip minėjau jeigu stiprus esi, tai skaudą kitam bus ._.

Na taip visi esam patyrę patyčių, pradėjau lankyti futbolą iš manęs pirmus du metus tyčiojosi, kad nieko nemoku ir t.t, dabar lankau futbolą jau 5 metai iš eilės ir mane nori imti, vos ne į visas varžybas, kadangi esu jau daug ką pasiekęs ir kai man buvo sunku, aš vis atsistodavau ir eidavau toliau, taip pat ir draugų daug susirandi...

Manau pradėk lankyti futbolą, krepšinį, štangizmą.

dc7ec99cb998635da49dc65351ca9fb6262.gif

Pasidomėk apie visus Martial Arts :) kuris labiau tave traukia pradėk lankyt. Ir pamatysi vien tik žmonės sužinoje ,kad tu lankai kažka rimto atsiknis. Tokia ta lietuva. O jei ir lys  išspardysi dantis ir ramu bus :)

turiu klasioka, is jo kaip ir pizdavojas, jis pradeja eit i stangine ten ir sportuot, pizdavojas toliau. Bet jis turi gera biski siurpe taktika, viska ignoruoja klausydamasis muzikos per ausinukus, snekos jam *Myliu SuperGames.lt* nebent kai lenda fiziskai td ginasi, nors beveik visada ji snekom nervin visi.

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Pasidomėk apie visus Martial Arts :) kuris labiau tave traukia pradėk lankyt. Ir pamatysi vien tik žmonės sužinoje ,kad tu lankai kažka rimto atsiknis. Tokia ta lietuva. O jei ir lys  išspardysi dantis ir ramu bus :)

kad kažkaip na čia kiekvieno pasirinkims bet aš tai jo vietoj kaip tik nesakyčiau kad ten lanko koki muay thai ar kt, palankytu koki pora mėn žiūrint kiek trenkiu į savaite ir jau tikrai paiimtu betkoki kuris nieko nelankės..  šeip jo tos visokios muštynės geriausias variantas  daug ko išmoksi ;)

kad kažkaip na čia kiekvieno pasirinkims bet aš tai jo vietoj kaip tik nesakyčiau kad ten lanko koki muay thai ar kt, palankytu koki pora mėn žiūrint kiek trenkiu į savaite ir jau tikrai paiimtu betkoki kuris nieko nelankės..  šeip jo tos visokios muštynės geriausias variantas  daug ko išmoksi ;)

Aš ir neturėjau omeny ,kad jis pats pasakytu . Atsigirs nuo konors tie patys kurie pizdavojas užteks vien išgirst ar pamatyt ,kad eina iš trefkiu ir atstos iškart.

Bijau but apgautas Valdo :cry:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4477 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...