Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4416 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Atgis tas LMG greit. :D

mTėvai tavo darbai visada yra gražus ir puikiai atliekami. Bet cituodamas tavo šiuos žodžius galėčiau preištarauti. Su tokiu Edgaro požiuri į serverį tikrai LMG neatgis :/ Jau senų seniausiai Edgaras visiems pripasokojes kokius atnaujinimus darys, kad čia tuoj bus viskas zajabys o iki šių dienų serveris sulužes stovi. Paprasčiausiai Edgaras nemoki to serverio išlaikyti jam tik pelnas rūpi kurį gauna iš adminų ir vipų.Pakeičia samp versija, įdeda naują darbo baze ir tai viskas ka jis sugeba. Pats žaidžiau virš metų LMG ir nieko prieš jį neturiu bet jau atsiprašant užpiso kai nieko nedaroma. Buvo bugu sutvarkė, pakeitė versija į z ir dar 10 naujų atsirado. Jau buvau leavines bet buves LMG moderatorius su kuriuo bendrauju privertė gryžti. Grįžau bet teko vėl leavinti nes kaip buvo šudų pilnas serveris taip ir išliko... 

Bėja nežinau ar tai teisybė ar ne bet kaškur girdėjau kad Franklinas eina į Sargą pažiurėti kokie atnaujinai o vėliau juos siūlo Edgarui :D

LMG tai liko kaip Lietuvos samp istorijos dalis ir viskas. Aš abejoju ar kokia diena jau pats LMG pagerins savo 711 rekordą kai prie serverio taip dirbama. Jau eilinį šudservį galima lyginti su LMG nes ten jau nieko gero nėra. Paskutinis bugų maišas ir pasenusios sistemos. Net Eventai kalėdiniai ir visokie kitokie veluoja tai ka šnekėti apie rimtus atnaujinimus.

Redaguota , nario vaidasz11

mTėvai tavo darbai visada yra gražus ir puikiai atliekami. Bet cituodamas tavo šiuos žodžius galėčiau preištarauti. Su tokiu Edgaro požiuri į serverį tikrai LMG neatgis :/ Jau senų seniausiai Edgaras visiems pripasokojes kokius atnaujinimus darys, kad čia tuoj bus viskas zajabys o iki šių dienų serveris sulužes stovi. Paprasčiausiai Edgaras nemoki to serverio išlaikyti jam tik pelnas rūpi kurį gauna iš adminų ir vipų.Pakeičia samp versija, įdeda naują darbo baze ir tai viskas ka jis sugeba. Pats žaidžiau virš metų LMG ir nieko prieš jį neturiu bet jau atsiprašant užpiso kai nieko nedaroma. Buvo bugu sutvarkė, pakeitė versija į z ir dar 10 naujų atsirado. Jau buvau leavines bet buves LMG moderatorius su kuriuo bendrauju privertė gryžti. Grįžau bet teko vėl leavinti nes kaip buvo šudų pilnas serveris taip ir išliko... 

Bėja nežinau ar tai teisybė ar ne bet kaškur girdėjau kad Franklinas eina į Sargą pažiurėti kokie atnaujinai o vėliau juos siūlo Edgarui :D

LMG tai liko kaip Lietuvos samp istorijos dalis ir viskas. Aš abejoju ar kokia diena jau pats LMG pagerins savo 711 rekordą kai prie serverio taip dirbama. Jau eilinį šudservį galima lyginti su LMG nes ten jau nieko gero nėra. Paskutinis bugų maišas ir pasenusios sistemos. Net Eventai kalėdiniai ir visokie kitokie veluoja tai ka šnekėti apie rimtus atnaujinimus.

Tu tai sakai tik iš kitų susidarytos nuomonės ir šiaip pletkų. Tikros situacijos aš irgi nežinojau kol neprisidėjau prie LMG komandos. Kai prisidėjau mano požiūris į viską apsisuko 180 laipsnių kampu.

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

Pasakyk koks jis buvo ir kaip jis pasikeitė.

Buvo toks pat kaip ir jūsų, o prisijungus prie administratorių komandos tapau serverio dalimi. Sužinojau tai ko nežino paprasti žaidėjai, bei supratau, jog serveris tikrai nebus uždaromas, nes savininkai turi labai didelių planų ateičiai. Aišku, kai kuriems atrodys tai juokinga, nes man ir pačiam išgirdus tai buvo truputi juokinga, bet supratau, jog į viską yra žiūrima yra rimtai ir tokios verslo gyslelės šie žmonės tikrai nepaleis, nes pinigai sukasi tikrai rimti.

Mums tylint, kalbės darbai.

fBFVuqU.png

• Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4416 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...