Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4482 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Turiu naujai kepta minecraft support tinklapį. Šiandiena prasideda pirmasis konkursas per kurį galima laimėti unikalų minecraft pluginą. Visa informacija rasite čia. Sekmės, nepatingėkite sudalyvauti. Konkursas vyks iki Balandžio 15d.

O tiems, kas sakys, kad čia neunikalus pluginas, galiu pasakyti: Prieš komentuodami suraskit tokį, nors panašų ir rašykit. :)

Redaguota , nario myrrdin

๖ۣۜCloudMinders™

(redaguota)

Pluginas platintas, gana čia knist žmonėm protą. 

https://www.dropbox.com/s/tilbr9b16n6sr7s/QuestionsAndAnswers.jar

Fail'as esi. Pirma išbandyk jį. Neveikia šitas. Negalima naudoti spalvų ir atsakyti reikia su /answer komanda. O pas mane į chat'ą. Taip pat neveikia prizai ant šito. Neduoda kartais. Jei yra daugiau nei 3 ar 4 klausimai - neveikia. Taip išeina, kad tu čia knisi protą.

Mano kurtas pagal užskymą iš Nogalosos. Jis neplatino ir aš tikrai ne.

Nebeturi ką pasakyti tai -rep piso :D Visad žinojau, kad tik  apsimeti protingu.

Redaguota , nario myrrdin

๖ۣۜCloudMinders™

Fail'as esi. Pirma išbandyk jį. Neveikia šitas. Negalima naudoti spalvų ir atsakyti reikia su /answer komanda. O pas mane į chat'ą. Taip pat neveikia prizai ant šito. Neduoda kartais. Jei yra daugiau nei 3 ar 4 klausimai - neveikia. Taip išeina, kad tu čia knisi protą.

Mano kurtas pagal užskymą iš Nogalosos. Jis neplatino ir aš tikrai ne.

Pažiūrėk, viskas identiškai padaryta. Tu nori pasakyt, kad nogalosa ima sukurtus pluginus ir redaguoja? (Nors nenustebčiau)

Pažiūrėk, viskas identiškai padaryta. Tu nori pasakyt, kad nogalosa ima sukurtus pluginus ir redaguoja? (Nors nenustebčiau)

Taip. Kam jam kurti viską nuo pradžių, jei galima esama sutaisyti. Kam rašai čia... Tiesiog išbandyk tą pluginą ir sakyk. Gal aš neduočiau prizo neveikiančio plugino. Kaip ir sakiau tavo tas neveikia, jį parodžiau nogai, jis sutvarkė ir pridėjo daugiau funkcijų.

๖ۣۜCloudMinders™

Taip. Kam jam kurti viską nuo pradžių, jei galima esama sutaisyti. Kam rašai čia... Tiesiog išbandyk tą pluginą ir sakyk. Gal aš neduočiau prizo neveikiančio plugino. Kaip ir sakiau tavo tas neveikia, jį parodžiau nogai, jis sutvarkė ir pridėjo daugiau funkcijų.

Techniškai jis ne mano, o aš kategoriškai nusistatęs prieš redagavimą. Vis dėl to tu iš dalies teisus tuomet, sakydamas, kad jis unikalus. Beje aš nekuriu šūdservių tai ir jau iškeptų pluginų nenaudoju ir nebandau, nėra prasmės man to daryt. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4482 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...