Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4442 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Aš žaisčiau drift servery, kuriame visi šaudosi ir jis panašus į Battle Field.

Tu logiškai mąstyk. Kas dar drift servery gali būti pagrindinis veiksmas, jei ne drift? Ar aš ne taip supratau?

Redaguota , nario Martis.`
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

(redaguota)

Drift serveris.

Visų pirma spawnas gali jį pasirinkti pvž: ten tie mygtukai būna ir pnš.

Prisijungęs gauni žinutes su komandų sąrašu ir jų aprašu. 

Gali pats pasiimti mašina. VIP geresnės car, o paprastų žaidėjų silpnesnės.

Yra skinai. Kai kuriuos turi paprasti žaidėjai, o kitus VIP nariai.

Ginklų paketai. Paprastas žaidėjas turės pirktis ginklus nors pradžioje gaus ginklų mini paketą.

Yra teleportacijos į drifto zonas.

Šuolių teleportai.

Tune sistema prieinama paprastiems žaidėjams.

Yra dm zonos ir mini geimų zonos.

Gali važiuoti į kitus miestus.

Daug drifto trasų.

Car fix tik VIP žaidėjams.

Shopų sistemos iš kur žaidėjai pirks ginklus ir pnš.

Galima teleportacija pas kitus žaidėjus su jų sutikimu.

Prirašiau gan nemažai drifto serverio aspektų todėl nepagailėk rep :)

Redaguota , nario Giedrius?

Aš žaisčiau drift servery, kuriame visi šaudosi ir jis panašus į Battle Field.

Tu logiškai mąstyk. Kas dar drift servery gali būti pagrindinis veiksmas, jei ne drift? Ar aš ne taip supratau?

Aš suprantu kad Drift serveryje reikia driftint, o ne šaudytis. Bet daugelis neina į tokius serverius, nes jiem atrodo tai neįdomu, o aš norių sužinoti kas juos užvestu driftint o ne šaudytis...

Drift serveris. Na visų pirma tai gražus prisijugimas/registracija. Toliau nuomojamos drift mašinos. Driftindamas gautum pinigų, sukaupės tam tikra sumą pirktum mašiną. Ją tobulintum kad geriau slystu, daugiau alekseracijos būtų, geresni ratai ir kitka. Nusipirktum namą. Butų policininkai ir kt... Manau pradžia tokia

Aš irgi kažką panašaus masčiau, dėkui už nuomone :)

Drift serveris. Na visų pirma tai gražus prisijugimas/registracija. Toliau nuomojamos drift mašinos. Driftindamas gautum pinigų, sukaupės tam tikra sumą pirktum mašiną. Ją tobulintum kad geriau slystu, daugiau alekseracijos būtų, geresni ratai ir kitka. Nusipirktum namą. Butų policininkai ir kt... Manau pradžia tokia

Būtų policinkai ir kitą huinia... :D tai čia būtų ne drift serveris o beveik real-life :D pagal mane iš lietuvių sukurtų drift serverių buvo drift-controllers.lt viskas paprasta viskas aišku o čia šaudymai policija tai dar gaujas ir mafijas tereiktų sukurt ten lv oruoste mafijos su gaujomis norėsi pafilmuot tai huiš tu pafilmuosi nes bus beveik kaip real-life išsoks mafija iš po kampo arba policija ir supis visa reikalą + dar nepamirštam objektų kuriais bus tikrausiai visas oruoste užkištas ir kiti miestai kuom sutrugdo tie objektai ? sumažina slydimo kampa nes sienelė stovi tenai 2.FPS dropai nuo objektų tai net nežinau ar koks normalus ateis norėdamas pafilmuot visi kiti geriau prisimins kuriuose išliko paprastumas..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4442 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...