Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4466 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

20 balsai

1. 1. LV ar LV kaimeliai?

• Las Venturas (Miestas)
      10
    • Las Venturas kaimeliai
      10

Recommended Posts

(redaguota)

Sakykim, kad man nepatinka San Fierro miestas ir žmonės nubalsuoja, kad kurti San Fierro ir tuomet aš juos ignoruoju ir kuriu NE San Fierro mieste, nes jis man nepatinka. Pagavai mintį?

Ne nu pzdc.... :D

Neužteks tau pranešimus rinktis? Jau rimtai atsibost pradedi.

Redaguota , nario Martis.`
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Sakykim, kad man nepatinka San Fierro miestas ir žmonės nubalsuoja, kad kurti San Fierro ir tuomet aš juos ignoruoju ir kuriu NE San Fierro mieste, nes jis man nepatinka. Pagavai mintį?

Neužteks tau pranešimus rinktis? Jau rimtai atsibost pradedi.

Gal tu pridusi viena karta ? Jei aš su tuom dalyku susijas esu tai prašom ponas užtilk. :)

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

čia mes susigičijom kur kurt servą :D aš noriu miestelius, tas LV..

Tai kam kurti su tokiu žmogumi, su kuriuo net miesto pasirinkimas skirtingas? Kas bus toliau tu pagalvok. Kiekvienam žingsny nuomonės gali nesutapti. Just saying.

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Gal ir tavo tiesa, bet kažkodėl randam sprendimus :D

Tik klausimą turiu. Ar man tik atrodo taip ar LV miestas neturi kaimelių? Galėtum jų pavadinimus pavardinti? Įdomu pasidarė.

Žinau tik šiuos pavadinimus: El'Quebrados, FortCarson kitų pavadinimų nepamenu

FortCarson ne San Fierro? Hmm... Geras. Visada galvojau, kad jis priklauso San Fierro miestui.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4466 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...