Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4472 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Jūsų logo nieko nesiskire, nuo redirekto. :D

Tai taip išeina mūsų projekto irgi nežinojot o logo pasiemet :DD.

Žinok man pačiam BŪTŲ labai įdomu pamatyti ka tu turi gero prieš mumis. Ir baik grasinti ką ? Užtenka gal biški nusileiskit ant žemes, jau visai ribų nebejaučiat. 

P.S:  Prieš kanors rašydamas pasiskaitykit ka rašo tavo draugai. :)

Redaguota , nario EUROSTRIKE.EU

(redaguota)

bus tie zmones kai boostas baigsis tik kad reik kelis men palaikyt kad butu pastovus zaidejai o poto zaidejai ateis patis. bent geriau nei kaip cia sake kazkas apgaudineti zmones ale nemokami steam nes man reklamino ne viena panasu skype ir jeigu kaip cia sako ten uzas.lt savininkas tai yra nevykelis jis :) eurostrike.eu yra daug geresnis nei tas uzas.lt. beto Oriden jeigu tu nezinojai daugelis papuliaru projektu irgi kazkada naudojo boosta tai labai gera reklama palaikius kelis menesius serveriai buna pilni :) o del to kad esi rusas tai ir tau lietuviu nereik tai tu klystu gyveni lietuvoi kaip zadi laikytis egzaminus ir panasiai juk tu tikrai dar nebaiges mokyklos tau max 15metu nes sakai unikalus dizainas kai tas dizainas 100% ne jusu :) o bg paimtas is googles beto man kilo klausimas kodel jus kaltinat eurostrike.eu gal cia jus nukopinot idomu kas pirmas uzsidejo ta bg gal jus nukopinot ir pradejot prota knist. patariu nejuokint zmoniu ir sedet ramiai nes isvis liksi be projekto :)

Redaguota , nario dcslt

bus tie zmones kai boostas baigsis tik kad reik kelis men palaikyt kad butu pastovus zaidejai o poto zaidejai ateis patis. bent geriau nei kaip cia sake kazkas apgaudineti zmones ale nemokami steam nes man reklamino ne viena panasu skype ir jeigu kaip cia sako ten uzas.lt savininkas tai yra nevykelis jis :) eurostrike.eu yra daug geresnis nei tas uzas.lt. beto Oriden jeigu tu nezinojai daugelis papuliaru projektu irgi kazkada naudojo boosta tai labai gera reklama palaikius kelis menesius serveriai buna pilni :) o del to kad esi rusas tai ir tau lietuviu nereik tai tu klystu gyveni lietuvoi kaip zadi laikytis egzaminus ir panasiai juk tu tikrai dar nebaiges mokyklos tau max 15metu nes sakai unikalus dizainas kai tas dizainas 100% ne jusu :) o bg paimtas is googles beto man kilo klausimas kodel jus kaltinat eurostrike.eu gal cia jus nukopinot idomu kas pirmas uzsidejo ta bg gal jus nukopinot ir pradejot prota knist. patariu nejuokint zmoniu ir sedet ramiai nes isvis liksi be projekto :)

Tu nebegribauk.... steam mes reklama ir tu skype perkames, gal is kokiu 6steam skype mes pirkom reklama, mums apsimoka, o ka te daro su zmonem mums tikrai ira nesvarbu, mes savo reklama gavom, mes laimingi. o man egzaminus laikitis nereeike, mano givenimas ir bedarbo labai saldus :) suzinok daugau apei mane tada sakik kaska....

229690.gif

EasyMine.lt serverio savininkas `wtf

Serverio startas 15h,serverio IP: 37.59.43.62:26105

(redaguota)

Tu nebegribauk.... steam mes reklama ir tu skype perkames, gal is kokiu 6steam skype mes pirkom reklama, mums apsimoka, o ka te daro su zmonem mums tikrai ira nesvarbu, mes savo reklama gavom, mes laimingi. o man egzaminus laikitis nereeike, mano givenimas ir bedarbo labai saldus :) suzinok daugau apei mane tada sakik kaska....

Nu jo ciuju teveliu pinigai saldus labai :DDDD o del egzaminu kaip tai nereik laikyt   :D na jo gal dbr tau ir nereik nes tau tik max kokie 15 :) o po keliu metu kai reikes kitaip kalbesi ;)

Ezhis tai dziaukis :DD nes apie tavo projekta irgi nelabai geru daliku zinau ir manau ne vienas as :)

Redaguota , nario dcslt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4472 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...