Peršokti į turinį

Yton » ♦Prisistatau♦


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3429 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi Supergames.LT diskusijų bei naujienų forumo lankytojai. prieš pradėdamas rašyti šį prisistatymą, noriu akcentuoti, jog jį rašysiu laisvu stiliumi, t.y. mano prisistatymas nebus paremtas punktais ar kitais ženklais, o tiesiog tai bus kaip rašinys, tik jame aš aprašysiu šiek tiek apie save bei parodysiu Jums kaip aš atrodau ;)


 


Mano tikrasis vardas yra Arvydas, man yra 17 metų, mokausi 11-oje klasėje. Esu iš Kauno. Kalbant apie mano pomėgius, tai pirmos vietos tikrai negalėčiau skirti kompiuteriniams žaidimams, kadangi turiu įdomesnės veiklos kuri man ateityje manau efektyviai pasitarnaus. Pirmą vietą tarp savo užsiėmimų/pomėgių skiriu sportui, t.y. Futbolo treniruotėms. Futbolo treniruotes lankau maždaug 6 metus bei tikrai nesigailiu pasirinkęs šią sporto šaką, kadangi ji man teikia tiek fizinės formos, tiek futbolininko patirties. Antrą ir trečią vietą pagal savo pomėgius galėčiau priskirti susitikimams su draugais bei laiko leidimu prie kompiuterio. Iš tikri nesu tas žmogus kuris yra dviveidis, t.y. realiame pasaulyje elgiasi vienaip, o realybėje kitaip. Esu savitas žmogus kuriam nėra skirtumo ar tai aukštesnio rangi žmogus ar ne, kadangi man visi yra lygūs, ir aš jų neskirstau kaip, kad daugelis daro. Tiesą pasakius iš kompiuterinių žaidimų šiuo metu labiausiai esu pasinėręs į SA:MP, kadangi tai tikrai didelis perversmas tarp Lietuvos žaidimų (online srityje). Kuomet turiu laisvo laiko, tai individualiai mokausi programuoti bei kurti savo privatų SA:MP projektą kuriame galėčiau stebėti savo klaidas bei teigiamą progresą. Na nežinau ką daugiau apie save Jums papasakoti, tad jeigu norėsite iš manęs išpešti daugiau informacijos apie mane - rašykite man į asmenines žinutes arba Elektroninį. paštą: [email protected] . Na ir štai Jums mano 2 nuotraukos :P :


 


eff01bc85996c7541a0ca63bdbd82aed157.jpg


 


58eddf76e5e377732d58cb48643cef9c207.jpg


Redaguota , nario Yton
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 5 savaičių...

Sveikas malonu susipažinti. Sėkmės serveryje. Jaigu reikės pagalbos kreipkis į AŽ (Asmeninė Žinutė)

Kokios pagalbos? Kokiam dar serveryje? Turbut tau jau galva perkaito nuo tų serverių. Čia diskusijų forumas, o, ne serveris. Be to pats žinau, kas yra AŽ, todėl paaiškinimo nereikia...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 4 savaičių...
  • Parašė po 5 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3429 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...