Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4053 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi Darau net antrą savo giveaway su Professional Farmer 2014 žaidimo kodu. (cd-key)
http://store.steampowered.com/app/258880/

Patekimas į giveaway kainuos šį kartą tik 1 kortą "trading cards" . Minimum lauksiu 7 žmonių, o laimėtoją išrinksiu su random.org puslapiu.
Kas norite patekti į giveaway, parašykite į komentarus savo profilio nuorodą. Aš jus pridėsiu į draugus, paduosite 1 kortą ir pridėsiu jus į sarašą.

Giveaway prisijungusių sarašas:
1. AfterFx
2. Osvis
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Giveaway iki 30 dienos. Jei nebus surinktas minimumas žmonių, pratęsiu.
Taip pat būtina prisijungti prie steam grupės:
http://steamcommunity.com/groups/ghLT

Redaguota , nario GamerX159

E-Travi.gif

Neapsimoka atrodo man :D neturiu trading card bet man rodos susirinksi korteles ir niekam nieko neduosi :) bet kaip bus nežinau :)

Šis žmogus ,,GamerX'' daro ne pirmą savo giveaway ir nėra dar apgavęs su prizų įteikimais. Čia taip kaip teleloto, tik ten už bilietą moki 2lt, o čia 1 trading card ir čia didesnė tikimybė laimėti prizą, nei su mano lygintu teleloto :D

YpIX4xG.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4053 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...