Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4412 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

<Projektas išlieka JŪSŲ. Taip pat perku projektus nešančius pelną>

Sveiki, taigi, investuoju į jau veikiančius projektus LT bei .com rinkose. Praplėčiu jų esamą pelną, užauginu, bei numušu konkurentus. Formulė paprasta: laimi dvi šalys; tai turi apsimokėt dviem šalims - ir tada gaunam gan gerą rezultatą. Paprastai, padidinu projekto pelną x2-x5 kartus per tam tikra laiką x. Nemažai tokiu projektų jau esu išvystęs, bet dėl to, kad nepasitikiu nariais, šia info neatskleidžiu. Tačiau REALUS partneriai sužino viską. Tai yra tam, kad svetimi kaimynai, nelįstu į mūsų daržą: turime daug pavydžių žmonių šias laikais, o taipogi tokiu, kurie mato jūsų projektus, ir kuria tokius pačius, tampami jūsų konkurentais - tokiu žmonių labai daug. Tad, einame toliau, ir niekam nesakom kokius projektus mes turim, ir kokius vystom.
Užsiimu marketingu ir reklama (išlaidos visos mano), turiu hostingo įmonę, tinklapių kūrimo ir seo optimizavimo įmonę, programuotojų, serveristų bei dizainerių komandą, galim parėmti bet kokio dydžio serveriais (svetainių talpinimu), sukūrti bet kokio tūrinio ir sudėtingumo svetainę ar e-parduotuvę ir ja sujungti su jūsų projektu; arba suprogramuoti jau jūsų turimą kodą ir/ar sistemą, kurią naudojate jūsų projekte, patobulinti ir optimizuoti viską a-z. Patirtis 7 metai, kadangi neseniai jau būvo gimtadienis mano. Žodžiu, turime visas priemones, ir vystome perspektyvius projektus su RIMTAIS žmonėmis. Prisidėsiu prie jau esamo projekto ir jį išplėtosiu, tikiosi susidraugaut su esamu projekto savininku, tikiosi neplausim vienas kitam smegenų, kažin, kažkada gal net susitiksim išgert po bokalą alaus, sulčių ar tiesiog vodkos už pergalingą, abiems šalims daug pinigų atnešusią partnerystę, for free organizuočiau viską karališkai net pas save sodyboje
P.s. SUTEIKIU 100% konfidencialumą jums ir jūsų projektui. NEVARKITE - pardavinėdami projektą, žmones vistiek čia mažai teinvestuoja ir duos jums ir jūsų projektui mažai naudos, arba net minusą; geriau palikite projektą sau, parašykite man ir išvystysime projektą kartu - turėsite pinigeliu visam gyvenimui, turėsite dar didesnį savo projektą; aš taip viską padarysiu, kad jūsų esamas mažutis projektėlis su laiku taps višta, kuri neš jums auksinius kiaušinius, + pasiūlysiu dar daug daug daug visko - jeigu bus nauda ir man. Ir jums ir man jei bus nauda, tada jūs gaunat daug pinigų, o aš projektą. Čia jeigu labai trumpai.
P.p.S jei projektas renka pinigus į mokėjimai.lt, išmokėti galiu iki 50% nuo sms ir t.t. dar labai daug privalumu galiu pasiūlyt - viskas priklauso, ar verta siūlyti kažką gero, už jūsų projektą. Susisiekit per pm, ar skype: roland-butkevic
Pagarbiai,
Tavo būsimas ir PATIKIMAS partneris visam gyvenimui,
Roland

Papildymas 0. Man svarbi mano nepriekaištinga reputacija. Pažiurėk į mano atsiliepimus uždarbyje: ten investuota 10-50tūkst.lt maždaug į kiekvieną projektą. Žmonės (projektų savininkai) lieka PATENKINTI rezultatais. Kalbu rimtai, nejau nenoretum, kad į tavo projekto vystymą prisidėtu strateginis investuotojas, ir idėtu 10-50tūkst. lt. į plėtrą arba nupirktu viską, tau užmokėdamas dar daugiau pinigų? 

Papildymas 1. Jei jau kreipiatės, nesiūlykite lavonų ir merdinčių projektų. Nes gaunasi taip, kad iškarto siūlote man investuoti ten, kur jau titanikas skęsta. Tokių projektų nepavyksta prikelti vien tik su reklama. Juolab, kadangi turiu tikrai nemažą patirtį, aš iškarto tokius projektus pastebiu, ir tikrai į juos neinvestuoju. Nes šio atvėju aš pralaimėsiu ir man būs minusas: laiko ir pinigų. O tai jau neatitinka mano pasiūlymo, kad laimėti turi abidvi šalys.

Papildymas 2. Būtu super, jei siūlytume investuoti ten, kur patys šio metu dirbate, ir tai yra pagrindinis jūsų projektas, iš kurio gaunate pinigus pragyvenimui. Nebijuokite surizikuoti, nes galbūt jūsų projektas jau po 1-2 menėsių turės padvigūbinta ar net patrigubintą pelną (taps didesniu ir būs plėčiamas toliau). Aš vertinu, kad pasiūlysit geriasią daigtą, kokį tik turite. Aš įpratęs į gerumą, atsakyti x2 - x5 didesniu gerumu, tad jei padėsite ir uždirbti man; na žinokite aš to nepamirštu, gausite žmogų, kuris projektą išvystys su visom savo galimybėm, su visais pinigais, žmonėmis, pajungsiu ir padarysiu viską maksimaliai ką tik galiu padaryti, kad ir JUMS BŪTU GERIAU. Laimėsime abudu. Nepirmus metus dirbu..padarau taip gerai, projekto savininkui, kad praktiškai su manimi tik ir veda dėl šito daug kas reikalus. Nes tai vertina. Ir aš tai vertinu, ir tokius žmones. 

Papildymas 3. Nesupraskite klaidingai, aš galiu idėti ir 10, ir 20 ir 30 tūkst.lt ir t.t ir daugiau pradžiai, maksimaliai iki 500 tūkst.lt (bet čia jau atskira kalba, investicija galima ne iškarto, pagrinde tai investicija keliais metais bei etapais; nemanau kad supergame yra tokiu pasiūlymų, bent jau aš tokių niekada čia nemačiau, tad supergame'o ribose, manau pilnai pakaktu, jei kalbėsime ties 1-10tūkst.lt ), ir kas svarbiausia, investuoju TIK TEN, KUR MAN FINANSIŠKAI APSIMOKA INVESTUOTI. Aš investuoju ten, kur pastoviai eitu dideli pinigai, kad butu man didžiūlė nauda - jei atitinka jūsų kreipinys mano sąlygom - BŪTINAI GAUSITE FINANSAVIMĄ. Nes ten, kur aš prarasiu pinigus, aš papraščiausiai neinvestuosiu nei cento, praėjo jau tie laikai. Aš investuoju į žmogų, ir jo projektą, man reikia PATIKIMO ŽMOGAUS KURIS DIRBTU, o ne DURNIU VALIOTŲ (!) ; į jo darbo vietos sudarymą - tačiau vėltui nesiruošiu mesti pinigų į nepatikimą žmogų ir jo projektą remtį, kad jis tinginiautu ir nieko nedarytu.. Šiaip turi visi galai sueiti: žmogus dirbti, geriau su savo komanda, visą save atiduoti darbui, projektui, ir tik tada bus gautas finansavimas ir parama, reklama bei plėtra pasiūlyta. Nes neapsimoka remti titanikus, apsimoka remti rimtus jaunuolius, kurie pasiryžę daug dirbti, bei su mano pagalba - dar daugiau uždirbti. Tad, blogus pasiūlymus, kur prarasiu pinigus, ir kur nesiruošiat dirbti galite iškarto neteikti (gerbkite savo ir mano garbę bei orumą, nedaug žmonių su ją liko šiais versliais laikais), + visgi patirties turiu, atrenku gi pamatau iškarto lavonus analizuoju a-z viska dėtaliai, geriau savo pinigus po pagalve tada pasiliksiu; tad pataupome geriau mūsų laiką. O šiaip, kartu turime dirbti, žiurėti visas smulkmenas, aš užsiimu marketingu, plėtra, reklama ir pelno didinimu, jūs prižiurite tech dalį; kartu sprendžiame problemas, galvojame kaip padaryti geriau projektui: ir atitinkamai jums ir man. Taipogi galiu rinkti jūsų projekto įplaukas - dirbu su daugybę žmonių, esu patikimas, turiu rekomendacijas. Dėl šito dėtaliau irgi skype.

Papildymas 4. Jau galiu investuoti ir į užsienio tinklapius, jiems irgi prioritetas. Webai .eng .ru kalbomis.

P.P.S.s. Viskas, kas pasakyta - tikra, ir tai, aš, asmeniškai patvirtinu. Į komentatorius nekreipkite dėmėsio - rašykite iškarto man ir viskas. Ačiu. Taipogi domintu ir realus verslai. Dėl jų, asmeniškais susisiekit.
Pabaigai, noriu dar paminėti kad galiu gan nemažai užmokėti žmogui už rekomendacija nupirkti projektą, ir iformintą sandorį. Paprastai tariant, jei per jūs rekomenduojate savo pažįstamo ar draugo projektą nupirkti man, ir jeigu aš viską įforminu - jums už rekomendacija atitenka, priklausomai nuo sandorio xxx - xxxx LT suma grynais arba pavedimu.

Kontaktai:
email: [email protected] 

supergame'o pm žinutė.

Redaguota , nario Rolandb

OcWgL.jpg

Ha straipsnis ar tai skelbimas, labai prajuokino. Pirmiausia, skaičiau IV užsiimate kokiu vardu užregistruotas jūsų verslas? Būtų įdomu pamatyti įmonių sąrašuose ar toks kaip jūs iš viso egzistuojate. Antras dalykas, labai negražu maitinti žmones pinigai už atsiliepimus ir kita virtualų mėšlą. Butu smagu pamatyti, bet viena Jūsų neva išvystytą projektą, kurio pajamos per mėnesį siekia, bent jau 1000litų. Skaičiau krizės paveikto žmogaus straipsnį - "burti iš kortų" bet koks čigonas sugeba, tai čia turbūt panašus atvejis. Nesusigundykit !

(redaguota)

Ciroc. - Provokatorius? Laisvas.

Jau sakiau nekreipti dėmėsio į pieviškus komentarus. Pavydi ar ką ten galvoja , nesvarbu ignore ir tiek. IEŠKAU jaunų žmonių į savo komandą, žadų geras sąlygas, pinigus, karjeros g-bę. Taipogi prie rimto žmogaus, reikėtų projekto - kuriame tas žmogus ir dirbtu.  

Kodėl provokatorius? Negaliu pasidomėti kokia melaginga veikla užsiimate? 

Beje, pamiršau priminti, kad rep sistema - čia visiškai nereikšminga. 

Redaguota , nario Ciroc.
(redaguota)

Ciroc. - Provokatorius? Laisvas.

Jau sakiau nekreipti dėmėsio į pieviškus komentarus. Pavydi ar ką ten galvoja , nesvarbu ignore ir tiek. IEŠKAU jaunų žmonių į savo komandą, žadų geras sąlygas, pinigus, karjeros g-bę. Taipogi prie rimto žmogaus, reikėtų projekto - kuriame tas žmogus ir dirbtu.  

Tie "pieviški" komentarai yra labai tikslūs drįsčiau pastebėt ;) Šaunuolis Ciroc, argumentuotai iššaukia tave, o tu - negali atsakyt nieko į tai. Na, bent jau nieko, kas turėtų struktūrą ir argumentus ;)

Post'e buvo pateikta tiesiog begalė teksto, be jokių konkrečių įrodymų. Nesakau, kad čia kažkokią apgavystę bandai išsukt; sakau, kad trūksta įrodymų. Uždarbis.lt profilis - ne viskas.

Į tave investuoja nuo 10 iki 50 tūkst. litų. Kodėl tada sėdėti čia? Uždarbis.LT irgi yra projektų iš jaunų žmonių. Jei nori verslo ar start-up'o jau sukurto ir galbūt nešančio rezultatus, kodėl nenuėjus į start-up akseleratorius? Šitie "projektai" neneša daug pelno ir turi ribotą nišą/auditoriją, ypač kai kalba eina apie Lietuvą. Jei reikia, galiu skaičius iškapstyt, bet tikiu, kad tu jau pats tai pasidarei, prieš mėtydamasis tokiais pažadais :)

Nori padėti būtent šitiems žmonėms? Užsiimk coaching'u. Susirask mokinių keletą labai potencialių ir išmokyk kaip padaryti savo veiklą sėkmingą. Kitu atveju visiškai nematau naudos. Maži margin'ai, ribota niša, nes eini į populiaraus žaidimo sub-rinką, kur vartotojai išleidžia vos po kelis litus per mėnesį ir income'as siekia apie 2 tūkst. litų/mėn (čia dosniai skaičiuojant pajamas pakankamai dideliam serverį). Atskaičiavus serverio mokesčius, pasidalinus pinigais su komanda ir atidavus dalį tau, o spėju ta dalis bus didelė, savininkui lieka vargani keli litai.

Tiesa, matau, kad žadėjai karjeros galimybę. Kokią karjeros galimybę gali žadėti projekte, kuris turi labai ribotą gyvenimo laikotarpį?

Beja, patarimas iš mano pusės: viską geriau pasiekti organiškai, t.y. geriau nepirkti moderatoriaus teisių ir reputacijos. Čia labai senamadiški marketingo triukai, kurie galbūt veikia vyresnėje auditorijoje arba turinčioje skurdesnį kompiuterinį išsilavinimą. Rašant/sakant pitch'ą kažkokiai tai community, turi su ja susijungti, ypač jei tas community toks kaip SuperGames.LT ;) Atsimink, kaip žvejosi, tą ir pagausi. Ir dar, ivestuok pinigų į save, pavyzdžiui į lietuvių kalbos kursus, nes ne kaip atrodo, kai laiškas potencialiems partneriams yra kupinas klaidų ir pezantiškų barbarizmų.

Jei kada reikės patarimo rašant pitch'ą, kovertuojant skaitytojus į RIMTUS partnerius/klientus gali drąsiai kreiptis :)

Redaguota , nario Eddie

0ae5e8cce8789c4b96807b7edff06dc9503.png

(redaguota)

Jeigu būtum rimtas investuotojas su realiomis sumomis, kurias čia rašei, supergeime nesėdėtum. Ir juolab su moderatoriaus postu. Vien apie tavo paslaugas sklinda vien tik blogi atsiliepimai http://www.supergames.lt/topic/164983-hostaseu-vps-vds-%C5%BEaidim%C5%B3-serveriai-u%C5%BE-itin-%C5%BEem%C4%85-kain%C4%85-50-70-nuolaida/

Redaguota , nario Giedrius?

Garantuotai praplėčiu jūsų projektą.

Kokios garantijos realios?

kažin, kažkada gal net susitiksim išgert po bokalą alaus

Iš šių žodžių, kaip supratau investuoji į projektą >15 tūkst., net nematęs pačio žmogaus ir nekontaktavęs su juo akis į akį?

Gerai. Baigiam citatas, einame į tavo FB profilį. 1,119 tūkst. "like". Fiktyvūs? :)

Iš linkų, manau į tuos projektus tu esi "investavęs"

sfg.lt? Kiek investavai pinigų į 70 žmonių rekordą?

justmc.lt? Na.. čia irgi nelabai kažką gero matau..

hostas.eu, cloudvps? Kaip bebūtų keista, prieš porą mėnesių gavau 150 lt balansą už dizainą. Gaila, už 20 lt pardaviau, nes niekas daugiau nedavė, dėl labai "geros" kokybės.

Kur tavo investicijos žmogau...

Aš suprantu tą tavo "pakeliu x5 kartus pelną", nes manau nesunku iš 50 lt/mėn padidinti ji iki 250 lt.

Aš savo baigiau. Tik dar.. Mačiau tau 26 metai, bet kodėl pas tave klaidų sakiniuose lyg būtum 4 klases baiges?

Tikiuosi neatsakysi į tai kaip į kažkokį ten provokavimą, o atsakysi į mano šią žinutę argumentais.

Kokios garantijos realios?

Iš šių žodžių, kaip supratau investuoji į projektą >15 tūkst., net nematęs pačio žmogaus ir nekontaktavęs su juo akis į akį?

Gerai. Baigiam citatas, einame į tavo FB profilį. 1,119 tūkst. "like". Fiktyvūs? :)

Iš linkų, manau į tuos projektus tu esi "investavęs"

sfg.lt? Kiek investavai pinigų į 70 žmonių rekordą?

justmc.lt? Na.. čia irgi nelabai kažką gero matau..

hostas.eu, cloudvps? Kaip bebūtų keista, prieš porą mėnesių gavau 150 lt balansą už dizainą. Gaila, už 20 lt pardaviau, nes niekas daugiau nedavė, dėl labai "geros" kokybės.

Kur tavo investicijos žmogau...

Aš suprantu tą tavo "pakeliu x5 kartus pelną", nes manau nesunku iš 50 lt/mėn padidinti ji iki 250 lt.

Aš savo baigiau. Tik dar.. Mačiau tau 26 metai, bet kodėl pas tave klaidų sakiniuose lyg būtum 4 klases baiges?

Tikiuosi neatsakysi į tai kaip į kažkokį ten provokavimą, o atsakysi į mano šią žinutę argumentais.

Pritariu tau..

Tik parašes rimtai šiam žmogui.

[13:02:20] Royality: Sveiki,
[13:02:42] Royality: Su jumis kaip? Lietuviškai, rušiskai, Angliškai?
[13:03:09] Rolando: ARABISKAI:D nu kaip nori..
[13:03:11] Rolando: esme

Toks jau ir rimtas žmogus. 

Linkiu laikytis nuo jo toliau, nes matosi kad žmogus nieko gero nepadarys. 15-30tukštančiu? Tai gal tu pats kaip gaunasi esi milijonerius? čia manau nesidetum,ir kitiems už Ačiū tokio neteiktum.. 

Nepasigaukite. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4412 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...