Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4502 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Man reikia pagalbos dėl PAWN, esu visiškas žalias ant pawno, vakar tik pradėjau kažką mokintis, ir pamaišė kliūtis, tai va sukūriau 2 komandas, ten pagal pamoką, išsaugai, o aš noriu į vieną sudėt, gerai sudedu į vieną PAWN 2 komandas, nėra warning'ų,error'ų bet tik viena komanda iš jų veikia, galite man padėti, kad abidvi veiktų komandas? :)

Laukiu jūsų atsakymų.

mėgstu ledus

Parodyk visą scriptą nu kaip rašei parodyk.

public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
if (strcmp("/info", cmdtext, true, 10) == 0)
{
SendClientMessage(playerid, 0xFFFF00AA, "Serverio kūrėjas: Aurimas");
SendClientMessage(playerid, 0xFFFF00AA, "Kūrėjo skype: aurim.");
   if (strcmp("/Taisykles", cmdtext, true, 10) == 0)
{
        ShowPlayerDialog(playerid,1002,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Serverio taisyklės","Gerbti aukštesnio rango žaidėją\nNeapgaudinėti\nNeįžeidinėti administratorių,vip narių","Gerai","Uždaryti");
        return 1;
    }
        return 0;
}
    return 0;
}

Štai va, man sakė vienas scripteris, jai nori 2 komandų, tai prieš return 1; rašyk kitą komandą, bet man neveikia ji.

mėgstu ledus

(redaguota)
public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
if(!strcmp(cmdtext, "/info", true,5)
{
return 1;
}
if(!strcmp(cmdtext, "/Taisykles", true,10)
{
        ShowPlayerDialog(playerid,1002,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Serverio taisyklės","Gerbti aukštesnio rango žaidėją\nNeapgaudinėti\nNeįžeidinėti administratorių,vip narių","Gerai","Uždaryti");
        return 1;
}
    return SendClientMessage(playerid, -1, "[SERVERIS] Tokios komandos nera");
}

Bandyk ;)

Redaguota , nario Flicted_Bass
  • Teigiamai 1

76561198051458259.png

|| Intel Core i5-4460 3.2GHZ || Gigabyte GeForce GTX 650 Ti OC 2GB  || 8GB RAM  || HDD 1TB  ||

(redaguota)
{	
    ShowPlayerDialog(playerid, -1, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Serverio taisyklės", "Gerbti aukštesnio rango žaidėją\nNeapgaudinėti\nNeįžeidinėti administratorių, vip narių", "Gerai", "Uždaryti");
    return 1;
}

Supratau taip, kad tu nori vienoje komandoje padaryti, kad išmestų tekstą ir parodytų gui lentelę, tai va.

Redaguota , nario Rocky'
  • Teigiamai 1
{	
    ShowPlayerDialog(playerid, -1, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Serverio taisyklės", "Gerbti aukštesnio rango žaidėją\nNeapgaudinėti\nNeįžeidinėti administratorių, vip narių", "Gerai", "Uždaryti");
    return 1;
}

Supratau taip, kad tu nori vienoje komandoje padaryti, kad išmestų tekstą ir parodytų gui lentelę, tai va.

Neveiks, nes if (strcmp("/info", cmdtext, true, 10) == 0), skaičius 10 reiškia kiek simbolių reikia parašyti, kad paleistų komandą, o ta komanda yra su 5 simboliais.

• Teigiamai 1

76561198051458259.png

|| Intel Core i5-4460 3.2GHZ || Gigabyte GeForce GTX 650 Ti OC 2GB  || 8GB RAM  || HDD 1TB  ||

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4502 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...