Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4077 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nepatikimas ,bando ieškot visokių atmaskių ,kad tik pirmas siūst ...Klausimas nenuimtas -1 jau ...Antra vardinis nick -2 turima ....Tai turi du didelius minusus ...
Pasak jo ,pasakysiu slaptažodį tu išsiūsk ,o paskui bus taip draugelis meta KICK ir viskas lieki be ACC ir pinigų ...
Nerizikuokit nepatikimas .

Kiekvienas mato ,kaip tu atrodai ....Bet ne kiekvienas žino kas tu esi ....;*
                   Mano žodžiai man mano stiprybė ,o tavo

nuomonė man nerodiklis !

[15:42:18] Riмᴀɴtᴀs ε●: Visu pirma tu daunas ,tik dėl to kad eitum pirmas iš realių pinigų .

Visu antra ,tu dalbajobas  todėl kad bandai apipist ...Turi būt EMAIL / Klausimas / PIN nuimta ,o čia klausimas su PIN palikta ,pasakai slaptažodį draugas deda KICK ,ir pūsk *Myliu SuperGames.lt* pasiimi pinigus ir ACC ,viskas logiška vaikeli tu mažas .

[15:42:46] Ernestas. ¬ [ Wenter` ]: pin nuimta , klausimas tik yra :D

[15:43:09] Ernestas. ¬ [ Wenter` ]: kiek paciam metu? ir is kur zinai kad as vaikas?

[15:45:52] Riмᴀɴtᴀs ε●: IŠ rašto galima ,skirt kur atmaskes mėto ...

cia tas kuris raso kad nepatikimas :D vaikas sako kad as vaikas , kai klausiu kiek metu [15:46:27] Ernestas. ¬ [ Wenter` ]: klausiu

[15:46:29] Ernestas. ¬ [ Wenter` ]: kiek paciam metu

[15:46:36] Riмᴀɴtᴀs ε●: O pisa tave ? atsakyma gaunu :D

[15:42:18] Riмᴀɴtᴀs ε●: Visu pirma tu daunas ,tik dėl to kad eitum pirmas iš realių pinigų .
Visu antra ,tu dalbajobas  todėl kad bandai apipist ...Turi būt EMAIL / Klausimas / PIN nuimta ,o čia klausimas su PIN palikta ,pasakai slaptažodį draugas deda KICK ,ir pūsk *Myliu SuperGames.lt* pasiimi pinigus ir ACC ,viskas logiška vaikeli tu mažas .
[15:42:46] Ernestas. ¬ [ Wenter` ]: pin nuimta , klausimas tik yra :D
[15:43:09] Ernestas. ¬ [ Wenter` ]: kiek paciam metu? ir is kur zinai kad as vaikas?
[15:45:52] Riмᴀɴtᴀs ε●: IŠ rašto galima ,skirt kur atmaskes mėto ...

cia tas kuris raso kad nepatikimas :D vaikas sako kad as vaikas , kai klausiu kiek metu [15:46:27] Ernestas. ¬ [ Wenter` ]: klausiu
[15:46:29] Ernestas. ¬ [ Wenter` ]: kiek paciam metu
[15:46:36] Riмᴀɴtᴀs ε●: O pisa tave ? atsakyma gaunu :D

Wow wow wow ...Koks tu kietas ,bšk pakoregaves chat ...

http://imgur.com/a/9d6yj

Skaitykit ten chat ,viskas bus panašiai kaip čia ,žmonės jis kaltino kad bandau apgaut su skype nuotraukos ne pagal eile ,tad susirasite ,paskaitykite ...Matosi vaikui dėmesio trūkumas .

Kiekvienas mato ,kaip tu atrodai ....Bet ne kiekvienas žino kas tu esi ....;*
                   Mano žodžiai man mano stiprybė ,o tavo

nuomonė man nerodiklis !

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4077 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...