Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3536 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

del gm pofik, o del slatpazodziu daug kas taves nemegs, nes pidarastai atsiprasant taip tik daro, viesina zmoniu slaptazodzius. :)

gal.jpg

Ahh pasirodo čia jo profilis, tik dabar sužinojau kas mane apipiso ant 5lt prieš metus gerus :DD

Primesk, jo draugai - niekas ;D nes tik šule 7-okas lanko. Kur visi ant da**o laiko :D

Redaguota , nario PaskaV

:) 

Ką aš tau sakiau Lukai, taigi apgavikas yra o tu manim netikėjai? Platina kito žmogaus nuotrauką ir sako jog jis čia daro street workout :DD Ką apie tokį pasakyt? Ada****, 15metų paauglys suvarte 19-metį? :DDDDDDDDDDDDD įdio*** bet mldc dabar visi žaidėjai išeis iš ten? todėl nes pavogs visus acc :D

Dabar pas mane jie ateis. :D

• Teigiamai 3

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

(redaguota)

Brightas jau Ngp-life skripteris?

Per vieną geriausių skripterių Lietuvoje žinomam kaip Yiin aš radau tikrai patyrūsį ir kažkada projektą prikėlusį RPG-B**T.lt projekto skripterį Brighta (Matas_Dratas) bet plačiau apie save jis papasakos pats. 

Tikiuosi iš jūsų pusės palaikymo, o ne nesąmonių sapalionių, nes žmogų kurį priimiau t.y Lukas_Ganjaman aš jo nepažinojau, tad matot kas gavosi. Ačiū, kad liekate su mumis, šiandien turėtumėte pirmus atnaujinimus matyti iš Mato.

By ,,Gloris'' t.y nevykelis

Redaguota , nario SaScripteris

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3536 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...