Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4485 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

bet bent bandom uzsidirbti o del priparkavimo labai klysti ;)

Kas čia per prikolai ?! Raštingumas 1 iš 100, dizainas tragiškas, bandai čia pavaidinti kad tu protingas visi kiti durniai ?! Nick'as kopijuotas iš CagSolution. Kaip ten tas prikolas :D (one'ei išmokau rašyti iš lietuvių k. 4 gavau) :D čia panašiai. Ir jeigu kuri kažka savo geriau panaudok smegenis ir susuk kažka savo nei kopijuoti, nusišnekėti ir mažintis reputacija įrodant , kad viskas mano. :D

Panasi cia dalykai,nu tai matai ir jis bando isiversti.Bent jau nepraso pinigu.Nesupyk uz teisybe

Kame čia panašus dalykai? :DDDD

Jei žmogus bando įkurti firmą ir neturi 15lt ant domeno tai apie kokias galime paslaugas kalbėtis?

Ko tu čia mane kaišai,kad ieškojau remejo? Prie ko čia paslaugų teikimas ir mano asmeninis reikalas,kad ieškojau remejo? 

• Teigiamai 1
(redaguota)

Jis teikia paslaugas bet firmai ikurti pritruko lesu,kaip ir tu kuri projekto ir ikurti projekta buvai uztrukes lesu.O kaisioju nes tu pirmas pradejai juoktis is zmogaus del piniginiu bedu

Neturi pinigų nekurk.

Beto niekas nesakė,kad aš pinigų neturiu ir pas mane viskas stabiliai dirbo :)

Ieškojau remejo nes buvo reikalingas. neradau-susimokėjau pats.

Kokias tu gali teikti paslaugas jeigu neturi 15lt ant domeno? Svarbu su paintu dizaina nusipieše.

Čia jibano malaletkos logika prisikabinti,kad žmogus per daugybe metų parašė tėmą jog reikalingas remėjas projektui axaxa

Tokiu atveju aš bent remėjo ieškau ,o ne šūda leidžiu.

Labanakt ir tau.

Redaguota , nario Rimas`

Moderatoriai, patys jau nebematot, kad jau čia beveik visi ne į temą šnekat? Kiek mačiau pirmas autoriaus postas pakeistas, nebėra jokios studijos nuorodos, nei aprašymo ar dar ten ko, dabar tik vyksta ginčas, kurio esmė ir taip aiški "neturi pinigų, nemoki to ką siūlai, tai ir nedirbk". Rakinam temą, pats laikas.

• Teigiamai 1

NTYfKMx.jpg

Grafikos paslaugos. Spausk ant paveikslėlio.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4485 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...