Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4485 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Didelę ir rimta firmą jeigu nesugeba investuot ir taupo kaškokius 30lt ant domeno (15LT žmogui)  :)

Matyt mokyklai skirtus pinigus atsidedinėjat kasdien po pora litu :)

Tai ir parodo paslaugų garantija ir kokybe.

+ pačių svetainė irgi tragiška :)

Redaguota , nario Rimas`
  • Teigiamai 1

mielas rimai, kaip tu metai pinigus ant zaidimu tai nereiskia kad visi turi taip metyti pinigus, gaunamus pinigus naudojiu vieniem tikslams o uzdirbamus pinigus kitiems o del studijos dizaino beto kikvienam pagal save stiliu kikvienas turime ir galime isleisti savo vaizduotes vaisiu taigi dizainas tikrai yra mano akiai geras o jusu akiai jeigu blogas tai pasilieka jusu akiai kaip uzsakymas buna darai kaip zmogus nori darai jo uzsakyma. Nu rimai del paslaugu ir kokybes tai prasyčiau tyliau pabuti nemates kodo nevapsek briedų

mielas rimai, kaip tu metai pinigus ant zaidimu tai nereiskia kad visi turi taip metyti pinigus, gaunamus pinigus naudojiu vieniem tikslams o uzdirbamus pinigus kitiems o del studijos dizaino beto kikvienam pagal save stiliu kikvienas turime ir galime isleisti savo vaizduotes vaisiu taigi dizainas tikrai yra mano akiai geras o jusu akiai jeigu blogas tai pasilieka jusu akiai kaip uzsakymas buna darai kaip zmogus nori darai jo uzsakyma. Nu rimai del paslaugu ir kokybes tai prasyčiau tyliau pabuti nemates kodo nevapsek briedų

Tai aš nesupratau jūs čia darot kokybiškas paslaugas siekdami užsidirbti ar domenas yra žaidimas?

Beto nekaišiok manęs kur nereikia ir kai nežinai ką pasakyti irgi patylėk.

Kaip jūs aprūpinsite kitus jeigu savęs nesugebat?:)

• Teigiamai 1

Atsibodo čia rašyti,bet apskritai pažiūrėjau dar kartą į svetaine ir pagalvojau koks turi buti įdiotas,kad net kaška skaityti pamačius vien svetaines išvaizda ....

Grafikos paslaugos kai pas pačius 10 mečio painto pieštas atsiprašant ŠŪDAS

Užsidarykit ir nejuokinkinkit nei savęs nei kitu.

SEKMES

• Teigiamai 3
(redaguota)

Tai jau tikrai, negalima nesijuokt pamačius tokius dizainerius, man būtų gėdą vadinti šį dalyką dizainu, man išvis gėda, dėl tokių Lietuvos piliečių kaip tu. Tu pažiūrėk į save, Lietuviškai nemoki, teiki paslaugas kurių net pats nemoki kokybiškai atlikti, tai apie ką eina kalba? Uždaryk greičiau nejuokinęs čia žmonių...

Redaguota , nario KarolisGP
  • Teigiamai 1

Užtenka užeiti į puslapį ir gali iškart susidaryti nuomonę apie visą projektą... Jis turėtu atspindėti jus, jūsų patirtį, darbų kokybę... O ne atbaidyti klientus. Geriau sumokėčiau daugiau pinigų pas kitą dizainerį nei pirkčiau iš jūsų už 10lt...

Be to, nelabai suprantu net koks tolkas buvo daryti 3 navigacijos mygtukus jei visi 3 atidaro tą patį puslapį... 

Žinot chebra kam tokios studijos skirtos? Atvaro samp tėvukai užsisako dizainų. Prikuria šūdprojekčių, valdo visą internetą :DDD Žiaurūs veikėjai. Jei norit kažką pasiekt, bent pagrindus išmokit normaliai.. O ne dabar PS atsidarę ar notepadą ir jau ten programuotojai koderiai, dizaineriai. Net nežinai kas yra responsive dizainas... 

Didelę ir rimta firmą jeigu nesugeba investuot ir taupo kaškokius 30lt ant domeno (15LT žmogui)  :)

Matyt mokyklai skirtus pinigus atsidedinėjat kasdien po pora litu :)

Tai ir parodo paslaugų garantija ir kokybe.

+ pačių svetainė irgi tragiška :)

Nu gal bent tu patylek,neuzmirsk kad savo projektui ieskojai remeju ir neturejai pinigu ant hosto...

• Neigiamai 1

Skinboxe, tu iš vis galėtum čia nelyst irgi. Tu net nemokėtum optimizuot visos sistemos... Ką jau kalbėt jei duotu kokią sistemą su frameworkų rašyta optimizuot, Dizainai tai ką aš žinau sovietmečių laikų. Daug čia tokių haltūru esat, reiks kažką pagalvot, dėl tokių kaip jūsų. Vistiek laisvo laiko yra... Gana teršt internetą. Žinau kad iš to nedarbo visi puola iš interneto "Užsidirbt".. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4485 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...