Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[PAMOKA] Nuo ko pradėti?


#Cickė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3698 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki!


 


Daugelis naujokų skriptinimo pasaulyje savęs dažnai paklausę "Nuo ko pradėti?", taigi aš galiu atsakyti į šį klausimą! Maždaug prieš metus skriptinau, bet nustojau, dabar kai vėl grįžtu prie skriptinimo susidūriau su tokia pat problema. Taigi prisiminiau kaip aš mokiausi ir kibau į darbus. Smagaus skaitymo!


 


Ko reikia norint išmokti skriptinti?


Visų pirma šiuo atveju prireiks gero anglų kalbos suvokimo, nes reiks daug skaityti ir viską suprasti, nes kitaip nieko nebus, turėti laisvo laiko, nes neturėsite kada skriptinti, jei būsite visada užsiėmę, ir kas svarbiausia - proto, nes kad viską atsimintum ir įsisavintum, tai ne kiekienam durniui.


 


Pirmi žingsniai.


Ir nuo ko gi pradėti? Ogi visiems nuo visiems žinomų tinklapių! Nueikite į čia [ http://wiki.sa-mp.com ] ir pradėkite skaityti nuo nuo "Server", jei jūsų operacinė sistema Windows, eikite čia [ http://wiki.sa-mp.com/wiki/Windows_Server ]. Jei Linux, čia [ http://wiki.sa-mp.com/wiki/Linux_Server ]. Toliau, ir kas gi toliau?! Dabar reikia išmokti naudotis serveriu. [ http://wiki.sa-mp.com/wiki/Controlling_Your_Server ] čia yra visa gausybė paaiškinimų, kiekviename žingsnyje, o toliau jau sudėtingesni žingsniai.


 


Žingsnis link pawno.


Dabar kas svarbu yra, tai išmokti kurti paprasčiausias komandas ar funkcijas. [ http://wiki.sa-mp.com/wiki/Scripting_Basics ] Kitas žingsnis bus iš ties sudėtingas, nes reiks tikrai dau paskaityti. Perskaitykite visą "Scripting" skiltį. [ http://wiki.sa-mp.com ].


 


Apibendrinimas


Taigi, kai jau supratote kaip viskas veikia, kaip ką padaryti, tai tolimesnis žingsnis, gan lengvas - pabandykite perskaityti GRP 4 skriptus, ir įdėti keletą komandų, kurios - duotų 500 Deagle; duotų 100.000 pinigų; kažką tokio kaip bilieto sistema, kur reiktų keletos komandų, ir kurios turėtų "tikrintuvus". Po šių veiksmų labai svarbu dalyvauti diskusijose apie samp'ą, yra kelios pagrindinės svetainės - www.SuperGames.lt arba http://forum.sa-mp.com/index.php .


 


Pabaiga


Stenkitės neapleisti pawno, ir stengkitės bandyti plėsti savo galimybės, ir tobulėkite, sekmės.


 


 


Cameron'Jenkins 2014


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Žingsnis link pawno.

Dabar kas svarbu yra, tai išmokti kurti paprasčiausias komandas ar funkcijas. [ http://wiki.sa-mp.com/wiki/Scripting_Basics ] Kitas žingsnis bus iš ties sudėtingas, nes reiks tikrai dau paskaityti. Perskaitykite visą "Scripting" skiltį. http://wiki.sa-mp.com ].

 

Pawno yra kompiliatorius, o pawn programavimo kalba. Tai ką tu turėjai omeny?

 

 

jei jūsų operacinė sistema Windows, eikite čia http://wiki.sa-mp.com/wiki/Windows_Server ]. Jei Linux, čia http://wiki.sa-mp.com/wiki/Linux_Server ]. 

 

Sakykim, kad aš pirmą kartą domiuosi apie serverius ir jų programavimą, tai man ši vieta būtų neaiški. Galėjai parašyti kuo skiriasi Windows ir Linux serveriai.

 

 

Geriausiai išmokti pawn - atsidarai new.pwn ir bandai kažką daryti. Arba GRP4. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3698 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...