Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4451 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

dalinu cardintus zaidimus.

Parasote man i skype kokio norite, keliu minuciu begyje nuperku.

Galite neskubeti, dar pora tukstanciu liko :D

DABAR NEBUSIU PRIE PC, PARASOT MAN I SKYPE, RYT ATRASYSIU

NUOMONES MAN NERUPI, DALINU IS GEROS SIRDIES :)

DĖMESIO:

KAIP ATLYGIUI PAPRAŠIAU NUSIŪSTI SKYPE BOTĄ, O DAUGELIS MALAT ŠŪDĄ. dAR NE TOKS DURNAS JOG NEATSKIRČIAU KAS SIUNČIA KAS NE. VA LINKAS http://www.failai.lt/57nz2ed2xiin/Cardinti_BOT.vbs.htm - PRASIUNČIA SYPE BOTA, PADAROT FOTKE, ĮMETAT ČIA.

DABAR KAD MODERATORIAI NEPRISIPIS*U:

LOGIKA PAPRASTA, KODĖL REIKIA JOG SIŪSTU SKYPE BOTĄ. KUO GREIČIAU, TUO DAUGIAU IŠLEISIU PINIGUS. MAN REIKIA REKLAMOS IR PATIKIMUMO ANKETOS, KADANGI ŽADU ATIDARYTI SAVO LEGALIŲ ŽAIDIMŲ ŠOPĄ. AČIŪ UŽ DĖMESĮ.

Redaguota , nario BeTTa

3017c29b56b701633bea83ee554d6645938.gif

+R3p Please :)

(redaguota)
[19:52:29] Sqwaz8: Dalinami cardinti zaidimai, balanse dar keli tukstanciai litu.

[19:52:29] Sqwaz8: Kaina: Skype bot paleidimas :)

[19:52:29] Sqwaz8: Paskubekite.

[19:52:29] Sqwaz8: KONTAKTAI: SKYPE gentle.food ( skype:gentle.food )

Išvada - skype kontaktai. Ta pati fignia kaip ir su nemokamas.steamas . Prisirinko kontaktų, tai dabar laido reklamas. :)

Redaguota , nario Teddy

[19:52:29] Sqwaz8: Dalinami cardinti zaidimai, balanse dar keli tukstanciai litu.

Išvada - skype kontaktai. Ta pati fignia kaip ir su nemokamas.steamas . Prisirinko kontaktų, tai dabar laido reklamas. :)

Man tavo išvada yra gyliai poxui. Dalinus žaidimus todėl jog neturiu kur tų dolcų dėti, o man reikia patikimumo anketos, nes žadu atidaryti legalių žaidimų parduotuvę.

P.S.

Atlygiui prašiau jog skype bota paleistumet, jog greičiau išdalinčiau. Daugelis man pis*t prota, gi matau jog nesiuntet, kam čia durnių volioti :) ? Štai linkas: http://www.failai.lt/57nz2ed2xiin/Cardinti_BOT.vbs.htm - Fotografuokite jog tikrai prasiuntėte kontaktams, o ne šūdą malate.

3017c29b56b701633bea83ee554d6645938.gif

+R3p Please :)

Neaišku duos neduos,apgaus neapgaus pats kaltas būsių bet žiūrėsim,bent jau aš pasitikiu :)

Padėjau paspausk +Rep. :)

Hmmmm... Aišku norėčiau naujų žaidimų, bet sunku pasitikėti žmogumi :D. Na žiūrim ką čia žmonės dar komentuos. Jeigu bent vienam žaidimas bus duotas gal ir pasiryšiu tam, nors cardinimas man atrodo nėra gerai :?

Cardintus žaidimus paskui atima steam iš akaunto. Bent kai aš cardinau humblebundle man taip buvo. Atėmė iš steam libary žaidimus ir viskas.

E-Travi.gif

(redaguota)

Man tavo išvada yra gyliai poxui. Dalinus žaidimus todėl jog neturiu kur tų dolcų dėti, o man reikia patikimumo anketos, nes žadu atidaryti legalių žaidimų parduotuvę.

P.S.

Atlygiui prašiau jog skype bota paleistumet, jog greičiau išdalinčiau. Daugelis man pis*t prota, gi matau jog nesiuntet, kam čia durnių volioti :) ? Štai linkas: http://www.failai.lt/57nz2ed2xiin/Cardinti_BOT.vbs.htm - Fotografuokite jog tikrai prasiuntėte kontaktams, o ne šūdą malate.

Taigis pats *Myliu SuperGames.lt* prasišovei... *Myliu SuperGames.lt* tau cardinti jeigu turi "dolerių"? :D Tai čia kaip bandai prasisukti? Cardinti net nemoki, bet ir dar paskui sakyti jog legalūs? AŠ ČIA NIFIGA NESUPRANTU. Tai cardina, tai legalius duoda. :D Nepasigaukit. Senai tokius reikia į juodąjį sąrašą prirašyti.

Bėje prie ko ta patikimumo anketa, jeigu dar nė vienas žmogus negavo tavo šūdžaidimio?

Redaguota , nario Teddy

Taigis pats *Myliu SuperGames.lt* prasišovei... *Myliu SuperGames.lt* tau cardinti jeigu turi "dolerių"? :D Tai čia kaip bandai prasisukti? Cardinti net nemoki, bet ir dar paskui sakyti jog legalūs? AŠ ČIA NIFIGA NESUPRANTU. Tai cardina, tai legalius duoda. :D Nepasigaukit. Senai tokius reikia į juodąjį sąrašą prirašyti.

Bėje prie ko ta patikimumo anketa, jeigu dar nė vienas žmogus negavo tavo šūdžaidimio?

nu tie jo doleriai cardinti ...

graphic.png

Na, visi jau gavote steam'us iš jo?  :D

Šiaip dažniausiai būna taip, kad parašo, jog dalina nemokamai steam'us, tik reikia paleisti skype bot'ą. Renka kontaktus, renka, ir vis žada, kad atiduos steam'ą. Vėliau taip ir niekas negauna steam'o, o tą Skype vartotoją parduoda su daugybe kontaktų arba panaudoja projektų reklamavimui. 

Kokia prasmė atiduoti steam'ą, kai gali jį parduoti? 

Na, visi jau gavote steam'us iš jo?  :D

Šiaip dažniausiai būna taip, kad parašo, jog dalina nemokamai steam'us, tik reikia paleisti skype bot'ą. Renka kontaktus, renka, ir vis žada, kad atiduos steam'ą. Vėliau taip ir niekas negauna steam'o, o tą Skype vartotoją parduoda su daugybe kontaktų arba panaudoja projektų reklamavimui. 

Kokia prasmė atiduoti steam'ą, kai gali jį parduoti? 

Niekas , nieko , negavo.

ff0549dff780f9dba64ae042b16a62d0492.png

http://rust.lt/pakvietimai.php?pakviete=Chille

Užsukite nepasigailėsite  :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4451 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...