Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4489 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, na forumui gal ir neaktuali tema, bet gal kam ir įdomu paskaityti meilės istorijas, čia galite papasakoti visiems kaip susipažinot su savo panele, apie nepavykusią meilę ir kitus susijusius dalykus visų pirmą pradėsiu nuo savo istorijos. 

Pirmą kartą įsimylėjau prieš 2 metus, ji buvo graži panelė, išdraugavom beveik 2 mėnesius, susipažinom vėlų vakarą kavinėje, kai tuomet buvome su draugais, po 2 mėnėsių ji sugalvojo mane mesti, kadangi buvo atstumas ir mes susitikdavome retai ir ji pasakė, kad jai reikia vaikino šalia kuris būtų prie jos visą laiką, tada man buvo tikrai skaudu, nemiegodavau naktimis ir kitą dieną dar labiau ją įsimylėjau, tada dėl jos kovojau lygiai 6 mėnėsius, kol ji vėl sutiko su manimi draugauti.. Paklausiau ar jai nebūčiau dėl tavęs kovojąs, mes dar būtume kartu? Ji atsakė nežinau, bet va mes jau su ja draugaujame beveik 2 metus ir esu laimingas, kad kovojau dėl jos meilės.

Ačiū , kas skaitė lauksiu ir jūsų meilės istorijų. (kurias patyrėte patys-neišgalvotas)

dc7ec99cb998635da49dc65351ca9fb6262.gif

Nuo to laiko neturėjau mergos, nereik man.

Reik, žmogau, reik. Tie atstūmimai tik užgrūdina ateičiai, tad nenukabink nosies :)

Mane su mano mergina supažindino draugo panelė ir dabar aš jau metai ir trys mėnesiai su ja :) Tiesiog praleidom vakarą keturiese, apsikeitėm tel. nr, pasirašinėjom, susitarėm susitikti dar kartą, paskui dar kartą ir po kiek laiko pasakiau, kad ji man patinka. Laimei ji atsakė tuo pačiu :)

3113187470.png

ždž hujznajet kiek man ten metu buvo 11-13 gal tik pamenu kad naujus treningus turejau nusipirkes, nuvariau pas klasioke, ir sakau tu man ziauriai patinki, jinai susigedo, ir pabuciavo mane i zanda. tada kelias dienas nepripazino to, paskiau pasake , tu man irgi patinki, ir wsio padraugavom pora sav ir issiskyrem. normalna yra, ai beto turiu ir db naujus treningtus nike melynus

ždž hujznajet kiek man ten metu buvo 11-13 gal tik pamenu kad naujus treningus turejau nusipirkes, nuvariau pas klasioke, ir sakau tu man ziauriai patinki, jinai susigedo, ir pabuciavo mane i zanda. tada kelias dienas nepripazino to, paskiau pasake , tu man irgi patinki, ir wsio padraugavom pora sav ir issiskyrem. normalna yra, ai beto turiu ir db naujus treningtus nike melynus

Su klasioke? GGWP..

(redaguota)

Chebra, arba jūs dar nedaaugot iki to amžiaus, kad paneles turėt, arba čia renkasi visiški noliferiai kuriems svarbiau pakalbėt apie tai kaip tariamai GTA V eis ant jūsų kompiuterių, nei padiskutuot apie gyvenimą ir pasidalinti patirtimi... Idiotai.. Pas mane yra tokių istorijų, bet nieko ten rimto, tai nėra ką ir pasakot. Bet užtat turiu puikių draugių :)

Redaguota , nario cCheerSs

Chebra, arba jūs dar nedaaugot iki to amžiaus, kad paneles turėt, arba čia renkasi visiški noliferiai kuriems svarbiau pakalbėt apie tai kaip tariamai GTA V eis ant jūsų kompiuterių, nei padiskutuot apie gyvenimą ir pasidalinti patirtimi... Idiotai.. Pas mane yra tokių istorijų, bet nieko ten rimto, tai nėra ką ir pasakot. Bet užtat turiu puikių draugių :)

Man įdomu kiek pačiam metų, kad čia taip visus vaikais vadini? Šiaip iš dalies čia visi ateina diskutuot apie žaidimus, IT ir t.t...

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

Aš sakau 110%, kad GTA V man nepasileis. Šeip nelysk, tegul kalba, ar kažkas blogai jau čia jums ?

P.S Kiekvienas manau turi gerų draugų, jeigu turi galva ir supratima, t.y nepradeda "iš oro bazarint" ir t.t

6rSXNWf.png

(redaguota)

Arba pasigirt, kad turi čiolę. Šiaip atrodo čia lyg būtum sudrėkusiu putyčių forume.

Skilties pavadinimas "Apie viską" tau nieko nesako? Jei nori skaityt tik apie IT ir žaidimus, nesilankyk šioje forumo skiltyje ir tiek :) O pagal tavo postus, tave apibūdinčiau: tipinis lietuvis, jei kitas kalba apie kažką, ką turi ne kiekvienas, tai čia jau pagyros. Nepaisant to tipiniam lietuviui reikia pastoviai viskame matyt sąmokslo teorijas ir svarbiausia paburbėt ir kabinėtis prie kitaip manančių!! Iš tavo postų tavyje matau tik tai :) No offence.

Redaguota , nario Žalgirietis
3113187470.png
(redaguota)

Skilties pavadinimas "Apie viską" tau nieko nesako? Tipinis lietuvis, jei kitas kalba apie kažką, ką turi ne kiekvienas, tai čia jau pagyros. Nepaisant to tipiniam lietuviui reikia pastoviai viskame matyt sąmokslo teorijas ir svarbiausia paburbėt ir kabinėtis prie kitaip manančių!! Iš tavo postų tavyje matau tik tai :) No offence.

Jeigu manai, kad esi žmogus, kuris mato iš post'ų ir nustato žmogaus charakterį - turiu tave nuvilti... Aš visiškai neprisikabinėju. Tik dėstau savo mintis, nuomone. Kaip kiti mėgsta sakyt ''laisva šalis - laisvas forumas''. Šiaip pats matau mėgsti naudotis stereotipais, kad ir kaip tai yra kvaila. Su savo antruoju ''tipinio lietuvio'' stereotipu išvis nusišnekėjai, o tas ''no offence'' ko gero durniausias dalykas internete. Čia tipo jeigu jau parašai, tai ane jau turi anti-argument shield? Prajuokinai.

Redaguota , nario Spookas

Jeigu manai, kad esi žmogus, kuris mato iš post'ų ir nustato žmogaus charakterį - turiu tave nuvilti... Aš visiškai neprisikabinėju. Tik dėstau savo mintis, nuomone. Kaip kiti mėgsta sakyt ''laisva šalis - laisvas forumas''. Šiaip pats matau mėgsti naudotis stereotipais, kad ir kaip tai yra kvaila. Su savo antruoju ''tipinio lietuvio'' stereotipu išvis nusišnekėjai, o tas ''no offence'' ko gero durniausias dalykas internete. Čia tipo jeigu jau parašai, tai ane jau turi anti-argument shield? Prajuokinai.

Tame ir esmė, kad vos išgirdęs kritiką puoli "atakuoti". Patikėk, tu manęs neįžeisi. Beje malonu, kad bent kažką šiandien prajuokinau :) Stereotipais naudotis nemėgstu, tačiau kiek aplink matau žmonių, tai jau tampa nebe stereotipu, o gryniausia tiesa :) O aš ir nesakau, kad tavo charakteris toks ir yra. Tiesiog pasakiau kokią pirmą mintis šovė į galvą paskaičius tavo tekstą :)

3113187470.png

Tame ir esmė, kad vos išgirdęs kritiką puoli "atakuoti". Patikėk, tu manęs neįžeisi. Beje malonu, kad bent kažką šiandien prajuokinau :) Stereotipais naudotis nemėgstu, tačiau kiek aplink matau žmonių, tai jau tampa nebe stereotipu, o gryniausia tiesa :) O aš ir nesakau, kad tavo charakteris toks ir yra. Tiesiog pasakiau kokią pirmą mintis šovė į galvą paskaičius tavo tekstą :)

Niekas tavęs ir nepuola ar įžeidinėja. Tiesiog buvo smalsu išsiaiškinti - ką tau mano postai daro? Kitiems viskas gerai, o tau kažkas negerai. Bet kaip sakoma - ''visiems neįtiksi''. Neigiu, kad išgirdęs kritika ''atakuoju'', nes niekas manęs net ne kritikavo. Labiau tai vadinčiau tuščiažodžiavimu, nes nei vieno padoraus argumento nenugirdėjau. Sekmės. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4489 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...