Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4478 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki supergames.lt lankytojai, taigi turėjau senukę vaizdo korta kompiuterį ištiesų gal net gėda sakyti ją bet.. GeForce  7600GT 256mg 128 bites.. tikras senukas irgi ne taip? su tokia vaizdo plokšte vos kad gta ant geros grafijos veža. taigi sumaniau nusipirkti naują bet kol kas turiu nedaug pinigų, nusižiūrėjau Asus GeForce gt 640 2gb 128bites ar ji gerA? kokią nuomonę turite apie ją gal kas naudojat, jos kaina siekia beveik 250lt, ar už tokią kainą būtų galima rasti geresnį variantą. 

(redaguota)

nebloga bet jei ieskai tikrai geros imk tokia : GeForce GTX TITAN Black 

turiu ir nesigailiu :D

Čia tokia plokštė tiems individams kurie neturi kur dėti pinigų ir elektros :D + GTX 780 Ti daug pigesnė ir galingesnė.

Tad baikit savo durnus pasiūlymus rėžti...

Bet kiek skaičiau kad gt640 yra labai lėta ir lieva vaizdo plokštė ar tai ne tiesa? nes ten kur nuėjau pirkt sakė gera, internete paskaičiau rašo kad lieva

Šiaip sakyk koks biudžetas ir koks PC į kurį dėsi tą vaizdo plokšte (CPU, PSU ir t.t.). Šiaip GT 640 yra entry-level korta.

Siūlyčiau kokia nors GTX 750 - http://www.1a.lt/kompiuteriu_komponentai/vaizdo_plokstes/msi_gf_gtx750_1gb_gddr5_pcie_n750tf1gd5oc ji naudoja mažiau elektros energijos už GT 640 ir yra daug galingesnė.

Redaguota , nario PrefixS

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Bet šiaip ar ta gt640 yra gera, nes kiek čia susidarau nuomonę kad lieva nes vis kitas siūlot, mano klausymas toks ar ją nusipirkęs galėsiu žaist senesnius žaidimus be lag.

PC 

PROCAS : AMD athlon 64 2x Dual Core Processor 5000+ 2.61GHZ

RAM : 3gb

TAS KAŽKAS PAVADINIMĄ PAMIRŠAU  : 350w

Nu jooo, su tokiais parametrais gali žiūrėtis tik į kokį GT 640

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

Nu jooo, su tokiais parametrais gali žiūrėtis tik į kokį GT 640

Žinau.. triperiukas pc, nebuvo kada man jo tobulint, nes šaibos eina ne ant pc, o ant kitko, ko reikia gyvenime, bet kadangi dabar dažniau prie jo sėdžiu tai pagalvojau kad reikia pradėt kažką krautis, o šiaip ta GT640 lieva ar normali vaizdo plokštė? pvz su mano šitais duomenimis kokius žaidimus turėtų vešt? 

(redaguota)

Žinau.. triperiukas pc, nebuvo kada man jo tobulint, nes šaibos eina ne ant pc, o ant kitko, ko reikia gyvenime, bet kadangi dabar dažniau prie jo sėdžiu tai pagalvojau kad reikia pradėt kažką krautis, o šiaip ta GT640 lieva ar normali vaizdo plokštė? pvz su mano šitais duomenimis kokius žaidimus turėtų vešt? 

Šiaip ji eina pagal low-medium, o taip tai BF4 ant low imtu, tiksliai dabar nežinau. Šiaip dar GTX 650/7770 būtų variantai...Nesu tuo tikras, pasidomėsiu dar.

Redaguota , nario Spookas

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

o šiaip su tokia vaizdo plokšte ir mano duomenimis, gta 4  ir lol ant geros grafikos veiktu ar tiesiog reiktu mažinti ?

GTA 4 ant maksimumo manau jog nelabai, o tokius šūdukus kaip LoL tai čia ir telefonai susitvarkytų :D 

Žiūrėkis vaizdo plokštės su kuo mažesniu energijos vartojimo kiekiu, nes PSU tik 350W, šiaip GT 630 / GT 640 / HD 7750 tiktų.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4478 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...