Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4495 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi noriu po biški pradėti ir mokintis scritint, tai reikia jūsų pamokų, patarimu kaip geriau, patogiau, greičiau scriptint. Nes man asmeniškai atrodo kad aš beveik visiškai nieko nenusimanau apie scriptinima :|

Ar pvz dar svarbu man išmokti kaip kokioi lentelei ištrinti tekstą, arba tiesiog chat'e kaip reklama kas kiek laiko išmeta tekstą ja panaikinti arba pridėti.

Taigi siūlykite pamokų, patarimu ir panašiai.

Redaguota , nario Reklameris1

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

Patarimas žiurėk į kitus scriptus manau ir po biški išmanysi :D

Ačiū už patarima bet gal turi paaiškinimo tikslaus pvz koki pavizdi/pamoką kur eiti ir ką daryti.

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

Mokykloje išmoksi programavimo pagrindus ir bus lengviau mokytis. Dabar net nepradėk, nes neišmoksi.

Nesimokiau nei C++, C#, PHP ar Pascal iš kart Pawn mokiauai. Nėra visiškai jokio skirtumo ar pirma Pawn, o paskui C++ ar pirma C++, o paskui Pawn. Pagrindai galima sakyti tokie patys.

Jau buvo gal 5 ar 6 tokios pačios temos. Naudokis paieška ir susirask. O ką tu turėjai omeny sakydamas "ir t.t". Ką per Pawn galima daryti dar jei ne "skriptinti" ( pripraskim prie žodžio programuoti )?

prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

(redaguota)

Ačiū už patarimus, pagalba bet kaip ir minėjau aš beveik arba visiškai nenusimanau apie scriptinima, tai gal pasakysite kur scriptinti koki faila pagrinde mman reikia žinoti atsidaryti?

Ar kaip ta stock'a vadinama susikurti? (Aš žalias :| )

Redaguota , nario Reklameris1

i32_1GgDyjw.png

Nesimokiau nei C++, C#, PHP ar Pascal iš kart Pawn mokiauai. Nėra visiškai jokio skirtumo ar pirma Pawn, o paskui C++ ar pirma C++, o paskui Pawn. Pagrindai galima sakyti tokie patys.

Jau buvo gal 5 ar 6 tokios pačios temos. Naudokis paieška ir susirask. O ką tu turėjai omeny sakydamas "ir t.t". Ką per Pawn galima daryti dar jei ne "skriptinti" ( pripraskim prie žodžio programuoti )?

Ar pvz dar svarbu man išmokti kaip kokioi lentelei ištrinti tekstą, arba tiesiog chat'e kaip reklama kas kiek laiko išmeta tekstą ja panaikinti arba pridėti.

Nežinau ar jau čia scriptinimas bet dėl atsargos parašiau ir t.t

i32_1GgDyjw.png

Ačiū už patarimus, pagalba bet kaip ir minėjau aš beveik arba visiškai nenusimanau apie scriptinima, tai gal pasakysite kur scriptinti koki faila pagrinde mman reikia žinoti atsidaryti?

Pawn kodams "saugoti" ( jei tiksliau kompiliuoti ( konvertuoti, jei taip galima pasakyti, į .amx failą, kuris reikalingas serverio paleidimui ) ) yra naudojamas Pawno kompiliatorius, kuris būna kiekvieno serverio failuose. Na žinoma dar galima ir su Sublime Text 2 ir Notepad++ programuoti.

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Pawn kodams "saugoti" ( jei tiksliau kompiliuoti ( konvertuoti, jei taip galima pasakyti, į .amx failą, kuris reikalingas serverio paleidimui ) ) yra naudojamas Pawno kompiliatorius, kuris būna kiekvieno serverio failuose. Na žinoma dar galima ir su Sublime Text 2 ir Notepad++ programuoti.

Ačiū už patarima/informacija manau ne tik man praverstu ši temą bet ir kitiems kurie nežino ir skaito šia temą :)

i32_1GgDyjw.png

Čia paskutinioji tokia tema: http://www.supergames.lt/topic/168533-kaip-prad%C4%97ti-skriptinti/ Joje rasi mano pranešimą su 6 nuorodomis į tokio tipo temas.

Dėl tavo paskutinio klausimo. Rašyti kodą gali su kuo tik nori, tinka ir pats paprasčiausias notepad, bet didesniam kode greitai pasimesi. Pradžiai gali naudoti "Pawno", ją gausi kartu atsisiuntęs serverio failus.... Bet iš tikrųjų, visą kompiliavimą(spausk) atlieka "pawncc.exe". Kas yra kompiliavimas paaiškins nuorodą ant žodžio "spausk". Paprastai rašome į failus .pwn(bet iš esmės nėra jokio skirtumo)... Taip pat galima išskaidyti save modifikaciją į kelias dalis, bibliotekas ar failus, kaip pavadinsi taip nepagadinsi. 

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Nežinau ar jau čia scriptinimas bet dėl atsargos parašiau ir t.t

Tam yra wiki.sa-mp.com, forum.sa-mp.com ir šio sub-forumo skiltis "Pamokos". Būtent tau atskirų pamokų niekas nedarys, na, žinoma, nebent susirasi mokytoją, kuris tave mokys Pawn kalbos.

Atleiskit už double-post. Naudojuosi telefonu ir labai nepatogu redaguojant įterpti citatą.

Iš pradžių visi nenusimanė apie tai, tačiau  kažkaip išmoko ir jiems nereikėjo forumuose klausinėti kaip tau. Tiesiog domėkis tuo dalyku ir greičiau jį išmoksi ;)

Aš kuriu šia temą kad galbūt ne visiškai 100 proc išmoksčiau bent žinočiau kaip pradėti scriptint arba daugiau išmokti...

i32_1GgDyjw.png

Tam yra wiki.sa-mp.com, forum.sa-mp.com ir šio sub-forumo skiltis "Pamokos". Būtent tau atskirų pamokų niekas nedarys, na, žinoma, nebent susirasi mokytoją, kuris tave mokys Pawn kalbos.

Atleiskit už double-post. Naudojuosi telefonu ir labai nepatogu redaguojant įterpti citatą.

Nebutinai asmeniškai kurti gal surasti jau iš seniau sukurta temą.

i32_1GgDyjw.png

Čia paskutinioji tokia tema: http://www.supergames.lt/topic/168533-kaip-prad%C4%97ti-skriptinti/ Joje rasi mano pranešimą su 6 nuorodomis į tokio tipo temas.

Dėl tavo paskutinio klausimo. Rašyti kodą gali su kuo tik nori, tinka ir pats paprasčiausias notepad, bet didesniam kode greitai pasimesi. Pradžiai gali naudoti "Pawno", ją gausi kartu atsisiuntęs serverio failus.... Bet iš tikrųjų, visą kompiliavimą(spausk) atlieka "pawncc.exe". Kas yra kompiliavimas paaiškins nuorodą ant žodžio "spausk". Paprastai rašome į failus .pwn(bet iš esmės nėra jokio skirtumo)... Taip pat galima išskaidyti save modifikaciją į kelias dalis, bibliotekas ar failus, kaip pavadinsi taip nepagadinsi. 

Na po biški ir kažka gaudausi bet abėjoju ar pavyks man tai iki galo išmokti, tai dar nenuleisiu rankų, o dėl to tai kaip gauti visa ta tekstą nuo kur nusikopijuoti ir ikilijuoti į notepad ir rašti visus kodus ar aš ne taip supratau?

i32_1GgDyjw.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4495 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...