Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4508 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi!! Noriu pranešti, kad atsidarė naujas "Youtube.com" kanalas jo pavadinimas yra "TestAndRate" .Ką reiškia tas "TestAndRate" ? Jis reiškia "Bandome ir vertiname".Mes kelsime video tokius, kuriuose reikia kažką išbandyti ir įvertinti.Šiek tiek apie mus - Mes esame iš Utenos Ignui yra 13 metų, o Giedriui - 14 metų, laisvalaikiu sėdime prie kompiuterio ekrano, žaidžiame žaidimus arba būnam su draugais lauke.

Mūsų tikslas yra surinkti kuo daugiau sub'ų, bei tapti 1# Lietuvoje tokiu kanalu youtubėje.

Surinkus 100 subscriberių bus specialus video, kurį mes kursime su draugu Ignu "Citrinų" challenge!
Na o toliau viskas priklauso tik nuo jūsų.

Naujausias video : http://www.youtube.com/watch?v=pRAlHXyXWQk

Prenumeruokite mūsų kanalą, komentuokit, dalinkitės, bei mykite "PATINKA".

Sekmės.

• Teigiamai 1
(redaguota)

Ne tame gi esmė, mano kanalas čia nė prie ko, tiesiog aš nusifilmuoju ir užduodu jums užduotį, o jūs ją atliekate ir paskui video, kurį montuosite parodysite mano video, kurioje užduodu užduotį ir kaip ją atliekate.

Parašysiu į skype atsakymą.

Atsiprašau, tačiau pirmasis video truputėlį vėluos, buvome nufilmave vieną video, tačiau Ignas turėjo man persiūst, bet nesigavo, pas jį hard'as parėjo...

Redaguota , nario - Positive.
Svečias

sėkmės, drąsiai spaudžiu like ir subscribe

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4508 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...