Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Piratai atnaujino "PlayStation 3" "Jailbreak" įrangą


Guest Rizz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4862 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

22869.jpg?t=1289844485

Piratai išleido "PlayStation 3" piratinės įrangos "Jailbreak" atnaujinimą, leidžiantį įrašyti ankstenses konsolės programinės įrangos versijas, taip vėl įgalinant piratinių žaidimų paleidimą.

"PS Downgrade" yra programa, kuri išplečia seniau išleisto "Jailbreak" įrenginio galimybes. Pasak piratų, po atnaujinimo žaidėjai galės išsirašinėti tiek visas senesnes programinės įrangos versijas, tiek ir tas, su kuriomis galima jungtis prie "PlayStation Network".

Piratai tvirtina, kad atnaujinto "Jailbreak" naudojimas yra neįmanomas susekti, todėl neprarandama "PlayStation 3" garantija.

Kita vertus, atnaujintas "Jailbreak" vis dar neleidžia palesti po 3.42 atnaujinimo pasirodžiusių žaidimų piratinių kopijų, tačiau teoriškai suteikia žaidėjui galimybę bet kada atsisiųsti naujausią programinės įrangos versiją ir vėl naudotis "PlayStation Network". Apie neigiamus atnaujinto "Jailbreak" poveikius nėra užsiimta, bet kaip ir visuose piratiniuose įrenginiuose yra didelė tikimybė, kad tokių gali būti.

Šių metų rugpjūtį piratams išleidus programinę įrangą, leidžiančią "PlayStation 3" konsolėms savininkams žaisti piratines originalių žaidimų kopijas, "Sony" į kilusią piratavimo grėsmę atsakė atnaujindama konsolės programinę įrangą iki 3.42 versijos. Nors šis veiksmas nesutrukdė piratams žaisti iki privalomo atnaujinimo pasirodžiusių žaidimų, tačiau neatsinaujinus konsolės programinės įrangos versijos, nebuvo galima paleisti naujų "PlayStation 3" žaidimų ir jungtis prie "PlayStation Network".

Psdowngrade ; Games.lt ; SuperGames.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4862 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...