Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4095 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ką daro tie tavo klasiokai? Jei trugdo tau, sužinok jų IP adresus ir pranešk interneto tiekėjui, manau apsiramintų greitai.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

(redaguota)

Ką daro tie tavo klasiokai? Jei trugdo tau, sužinok jų IP adresus ir pranešk interneto tiekėjui, manau apsiramintų greitai.

Nu kad ir dabar kažkaip silpną ddos užmetė tai dar galiu čia pabūt.. Jie tiesiog iš niekur mėto ddos, aš numanau jog klasiokai, nes jie iš lempos taip daro. Užknisa.. Gal žinot kaip pačiam apsisaugot, ar dar ką padaryt ?

Biškį atleidžia ir vėl pajungia.. Čia sužinot ip lengva pagal resolverį skypės, tai sužino ir lempas savo daro..

Redaguota , nario Domiinykas.
(redaguota)

Ipus man į až arba jų skaipus. :)

Nee, neduosiu.. Nepyk.. Aš kažkaip pats noriu atsikeršyti, o ne per kitus.

Esu matęs kažkokią pamoką kaip per konsolę nuimt ddos, ji veikia, bet neprisimenu jos tai krč.

Turiu 2 pasiūlymus : 1.Rytoj nuėjas į šule pasigauk katras dosino ir duok per galva. 2.Galiu tau padėti įsidiegti anti dos.

Dėkui už pasiūlymus. Bandyt reiks kažką daryt..
Redaguota , nario Domiinykas.

Taip, nuo ddos apsisaugoti galima. Bet kainos yra XXX XXXX. O interneto tiekėjai nei piršto nepajudins, nes jiems nesvarbu ką jų klientai daro su savo paslauga. Eik į policiją rašyk pareiškimą dėl ddos, juk turi asmenų vardus pavardes, tą pačią dieną supakuos, paims pc tyrimui, ir tėvai turės prisiimti atsakomybę. Čia iš realios ir žiauriosios pusės pasakiau.

Taip, nuo ddos apsisaugoti galima. Bet kainos yra XXX XXXX. O interneto tiekėjai nei piršto nepajudins, nes jiems nesvarbu ką jų klientai daro su savo paslauga. Eik į policiją rašyk pareiškimą dėl ddos, juk turi asmenų vardus pavardes, tą pačią dieną supakuos, paims pc tyrimui, ir tėvai turės prisiimti atsakomybę. Čia iš realios ir žiauriosios pusės pasakiau.

Taip žiauriai nenoriu, nes pačiam nemalonu.. Nebūtų gerai su ip changeriu kokiu nors ip pasikeist ir viskas? Gal žinot kokius gerus ?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4095 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...