Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4478 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Vieta žaidimui.  

20 balsai

1. 1. Kuri vieta jums patinka žaisti?

• Los Santos
      2
    • San Fierro
      5
    • Las Venturas
      2
    • Kaimeliai (..)
      3
    • Saloje
      10

Recommended Posts

(redaguota)

Lietuvių kalbos žinios - over 9999. Man įdomu ar jūs ir mokykloj taip rašot "kuri vieta jums patinka žaisti".

Kam įdėjai į pasirinkimus "sala", jei pats puikiai supranti, jog šito neįgyvendinsi. Čia tas pats kas ištrint apie 70% SF ir įdėt ištrintose vietose map darbus ir jų dar neužteks, nes reikės pagražinimų.

Aš tai niekur nežaisiu, bet, kad nesigautų kaip "free-post" ( "nemokamas pranešimas" -,,- ), siūlau salą. Greičiau žlugsit.

Redaguota , nario Martis.`
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

(redaguota)

Lietuvių kalbos žinios - over 9999. Man įdomu ar jūs ir mokykloj taip rašot "kuri vieta jums patinka žaisti".

Kam įdėjai į pasirinkimus "sala", jei pats puikiai supranti, jog šito neįgyvendinsi. Čia tas pats kas ištrint apie 70% SF ir įdėt ištrintose vietose map darbus ir jų dar neužteks, nes reikės pagražinimų.

Aš tai niekur nežaisiu, bet, kad nesigautų kaip "free-post" ( "nemokamas pranešimas" -,,- ), siūlau salą. Greičiau žlugsit.

Kam kritikuoji kitus, apie lietuvių kalbos žinias, jei pats dar pats matau nemoki (pirmos kabutės būna apačioje („)).

Įdėjau į pasirinkimus „sala" tam, kad žinočiau, kiek žmonių mėgsta stilių „sala".. ir tai tikrai ne tas pats, kas „ištrinti 70% San Fierro miesto ir įdėti ištrintose vietose mapp'o darbus ir jų dar neužteks, nes reikės pagražinimų".

Matau neturi ką pasakyti, tad kimbi čia, tad geriau nebalsuotum, jei nežaisi.

Ačiū visiems, kas balsavot. Jeigu norit, galit balsuoti!

Redaguota , nario Lukas Chemicaliux

"Practise makes perfect".

(redaguota)

Kam kritikuoji kitus, apie lietuvių kalbos žinias, jei pats dar pats matau nemoki (pirmos kabutės būna apačioje („)).

Įdėjau į pasirinkimus „sala" tam, kad žinočiau, kiek žmonių mėgsta stilių „sala".. ir tai tikrai ne tas pats, kas „ištrinti 70% San Fierro miesto ir įdėti ištrintose vietose mapp'o darbus ir jų dar neužteks, nes reikės pagražinimų".

Matau neturi ką pasakyti, tad kimbi čia, tad geriau nebalsuotum, jei nežaisi.

Ačiū visiems, kas balsavot. Jeigu norit, galit balsuoti!

Pirma tai kaip kabutės rašosi aš žinau, tiesiog dabar naudojuosi telefonu ir nėra galimybės parašyti apatinių kabučių. Ir antra, kabutės ir lietuvių kalba nesusijusios, nes daugumoje šalių jos rašomos taip pat.

Kodėl ne tas pats? Ai na taip, ne tas pats, nes salą turėsi kurti visiškai nuo nulio ir ten nebus tų 30% procentų jau padaryto miesto. Toliau - ką tu pats koki, kad sukurtum originalų projektą? Aš tokio sukurt dar negaliu, o tu, kažin ar moki daugiau už mane. Visai nesenai prašei pagalbos dėl menkų dalykų.

Ir pabaigai noriu draugiškai ir nuoširdžiai patarti, kad nedarytum klaidos ir nekurtum salos. Vieną kartą vienam projektui dariau salą, tipo Nidą. Joje buvo IKI 10000 objektų ( gal nei tiek nebuvo ) ir viską sunkiai krovė. Tau reikės padaryti visą miestą, su tikrai daugiau nei 10000 objektų. Kol kas nėra tokio streamer'io, kuris vienoje vietoje galėtų krauti daug objektų ir apskritai nėra tokio, kuris galėtų laikyti labai daug objektų. Na taip, incognito gali išlaikyti apie 40000 objektų, bet tai tik skaičius. Jei kursi rimtą salą, tau gali prireikti ir daug daugiau. O kadangi visur bus tavo dėti objektai, nebus default gta:sa, tai visada bus apkrova.

Ar kurti salą - spręsti tau, aš tiesiog draugiškai patariu.

Redaguota , nario Martis.`
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4478 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...