Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Kalejimas


Sixone

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3718 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki dar kartą. Kaip ir sakiau praėjusioje temoje kurioje jūs balsavote čia aprašysiu serverį.

Taigi pradėkime.

 

Prisijungus į mūsų serverį reikės jums pirmiausia užsiregistruoti. Užsiregistravę atsirasite paprastame survival pasaulyje. Kyla klausimas kaip survival pasaulyje jei serveris yra kalėjimo tipo? O gi taip kad jūs prisiregistravę turėsite persiskaityti informaciją ir pradėti vykdyti užduotis. Užduotys dar nenusprendėme kokios bus. Bet bus taip: pradedi vykdyti užduotį, bet tu nežinai ar ji legali ar ne. Jeigu legali tu galėsi žaisti kaip ir  survival žaidimą. Bet jeigu pasitaiko nelegali užduotis jūs būsite nubaustas. Kaip nubaustas? Būsite nubaustas kalėjimu. Kai jūs būsite nubausti ir atsirasite kalėjime ten visas žaidimas ir prasidės. Kai jumis nubaus(serveris) visiems žaidėjams praneš kad pvz:

RockStar buvo pasodintas į kalėjimą už Nelegalų medienos kirtimą.

Čia buvo kaip pavyzdys. Bausmės bus kelios. Dar galvojamos. Serverio kūrimo eigoje jos bus padarytos ir čia parašytos. Taigi kad nelabai nusukti nuo temos. Grįžtame prie to kai atsirandi kalėjime. Atsiradęs kalėjime jūs nebegalėsite naudoti tam tikrų komandų, kaip privačios žinutės siuntimo, teleportacijos ir kt.

Patekus į kalėjimą jūs turėsite tam tikrą užrašą prie savo žaidimo vardo. Tarkime:

[N.M.K]RockStar.

Ką tai reikštų tas N.M.K ? tai būtų žodžių trumpinys - Nelegalus medienos kirtimas. Tai reiškia kad užrašas prie jūsų vardo parodytų dėl kokio nusižengimo jūs buvote pasodintas į kalėjimą.

 

O kaip reikės patekti vėl į laisvę?

 

Tai nebus taip ir lengva išpirkti savo blogus darbelius. Būdamas kalėjime turesi dirbi, daug ir sunkiai. Tai yra kasti akmenį, kirsti medžius, auginti maistą ir taip toliau. Darydami darbus ir gaudami resursus jūs galėsite viską parduoti kalėjimo inventoriui už tai gausite pakankamai pinigų su kuriais galėsite nusiimti kažkiek įtariamumo lygį. Kaip jis bus žymimas? Mano manymu jis bus žymimas paprastai kaip ir priežastis prie vardo dėl ko buvai pasodintas į kalėjimą. Galbūt taip:

[N.M.K 80%]RockStar.

Tiksliai dar nežinau kaip bus.

Kaip reikės nusiimti įtarimo lygį? Jūs galėsite nusiimti įtarimo lygį su tam tikra komanda. Komandos dar nežinome kokios bus.

Taigi taip dirbsite kalėjime kol jūsų įtarimo lygis bus 0%. Tai reiškia kai jūs turėsite 0% įtarimo lygio jūs gausite prierašą prie vardo [Laisve] arba kokį nors kitokį. Tai reiškia kad jūs busite paleista vėl į laisvę. Bet po kalėjimo patekęs į laisvę jums nebereikės vykdyti užduočių, nes būsite viską praėjęs labai sunkiai. Ir gyvensite laisvėje. Laisvės ribos bus ribojamos. Laisvėje darysite ką norite. Statysitės namus/namą pilis/pilį ir kitokius statinius. Kitaip pasakius laisvėje žaisite kaip survival pasaulį. Beje survival pasaulyje prisirinkus visokių resursų jųs galėsite juos parduoti kalėjimui. Tai yra kaliniams arba tiesiogiai į kalėjimo inventorių.

Dar vienas neapgalvotas klausimas. Kas bus kai į serverį pirmą kartą prisijungęs aš nevykdysiu užduočių?

Dar nesame sugalvoję tam tikros bausmės. Bet manau viskas bus padaryta taip. Prisijungei į serverį tada ir tada. Serveris pradėjo skaičiuoti laiką. Tu prabuvai serveryje 30 min ar daugiau ir nepradėjai dar vykdyti nei vienos užduoties. Taigi serveris galbūt automatiškai pasodintų į kalėjimą su random priežastimi. Dabar jūsų atsakymai bus kad tai būtų tikra nesąmonė random priežastis ir tu kalėjime. Dar nesame dėl to tikrai nusprendę kaip bus.  Galite siūlyti rašydami į komentarus.

Nusiimti įtariamumo lygį jums reikės pinigų kuriuos uždirbsite pardavinėdami resursus arba pirkdami paslaugas.

Ilgiausias žaidimo tarpas bus praleistas kalėjime. Nes ten vyks visas veiksmas. Jame galėsite nusipirkti už  uždirbtus pinigus sau kambarėlį, žvejoti, kepti ir visą kitą ką padarysime:)

Taigi dabar aprašymo tiek. Serveris yra jau pradėtas daryti. Serverio pavadinimo dar nežinome, jeigu norite galite siūlyti į komentarus. Jeigu siūlysite turi atitikti reikalavimus:

Turi būti be žodžio MC, minecraft

Turi būti brūkšnelis -

galūnė turi būti .eu arba .lt

Laukite papildymų :)

 

 

PAPILDYTA

 

Atnaujinimas 2013-03-02

  • Padarytas pagrindinis blokas. Į kurį pateks visi nusikaltėliai, o iš jo vėliau bus skirstomi į kitus blokus.
  • Pagrindiniame bloke bus akmens kasykla, medžių kirvavietė, žvejyba, valgykla, supirktuve,parduotuvė, nuomojamos kameros, nedidelė pvp zona, crafting kambarys ir kitka.
  • Būdamas pagrindiniame kalėjimo bloke prie žaidėjo vardo rašys [Kalėjime].
  • Būdamas laisvėje prie žaidėjo vardo rašys [Laisvėje].
  • Visame pagr.kalėjimo bloke suskirstyti pvp padaliniai. Tai yra kai kur bus išjungtas pvp o kitur ne.
  • Padarytas pagr.spawn. Tai yra prisijunge į serverį atsirasite mažame kaimelyje kur bus šiek tiek informacijos. Ją perskaitę galėsite pradėti vykdyti užduotis.

Iki kito atnaujinimo žadama padaryti:

 

  • Veikiančias nuomojamas kameras
  • Parduotuve
  • Supirktuve
  • Pastatyti daugiau objektu pagr.kalėjime.
  • Padaryti įtariamumo lygį. Jį rašys prie vardo procentais
  • Padaryti komandą kaip nusiimti įtariamumo lygį
  • Padaryti 2užduotis. Kardo užduotis ir Medienos užduotis

 

Laukite kitų naujienų:)

Redaguota , nario RockStar
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Geriau būtų prižiurėtojas kuris žiurėtų viską ir jis dėtų kaleimą už nelegalų kirtimą.

Ne viena priežastis bus. Bus jų kokios 6-7 gal mažiau gal daugiau. O dėl prižiūrėtojų gal tikrai gerai sugalvotą. Na kaip viską pastatysime tada žiūrėsime kaip bus:)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pridėk kalėjime karcerį už kokį nors negerą elgesį kalėjimo viduje  :) . Ir  patekusiam į karcerį padidink įtariamumo procentą virš 100%. Pvz.   [N.M.K 80% + K.N.50%]RockStar. - K.N. reikštų "kito kalinio nužudymas"  :D .

Galbūt padarysime:) Ačiū už idėją. 

 

Ira galimybe anksciau pradet zaist + testot

Kita savaitgali mano manymu galbūt jau galėsime testuoti

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3718 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...