Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4483 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kadangi pradėjau dirbti su CI frameworku, į sistemas papildomu apsaugų nebereikia dėti, todėl sharinu savo ilgą laiką naudota apsauga.

Apsauga apsaugoja GET, POST, COOKIE, SESSION

Galima nuo apsaugos atjungti tiek get tiek post tiek cookie tiek session.

Tai pat galima naudoti klasės metodus atskirai (Apsaugoti tam tikrą kintamajį)

Naudojimas:

Įkeliate security.php failą prie savo svetainės failų.

index.php failę (Arba bet kuriame faile kurį norite apsaugoti) įrašote šį kodą:

<?php
require_once("KELIAS IKI FAILO/security.php");
new security(array(
    "get" => TRUE,
    "post" => TRUE,
    "cookie" => TRUE,
    "session" => TRUE
));

?>

Pakeisdami iš TRUE į FALSE išjungsite apsauga.

Redaguota , nario *Myliu SuperGames.lt*

Peržiūrėjau tavo kodą ir ką gi galiu pasakyti, apsaugota nuo XSS, šaunu. Tie kurie nežino kas tai yra tai galiu paprastai paaiškint tai html + javascript kodo įterpimas į jūsų įvedimus. Taip galima nemažai žalos padaryti tinklalapiui. Manau todėl daug kam pravers. :)

logo.png

Tinklapių kūrimo(PHP, HTML/CSS) PASLAUGOS!

Remiu perspektyvius projektus finansiškai! PM

Nu ką, šitas kodukas ne pilnai apsisaugos nuo SQL injekcijų, bet jau nors ne kiekvienas vaikėžas perskaitęs pora ITExposed.lt straipsnių neįsilaužys.
Bet klausimas dėl ko "$sanitize" dėl ko su if tikrinima darai? :D Man tai pavydžiui gražiau kodas atrodytu jei būtų padaryta su "switch" f-ją.
Na dabar tikiu kad kažka moki. :) Įpač patiko kad OOP panaudotą.

(redaguota)

Nuo SQL injection patarčiau geriau naudoti MySQL prepared statements. Šitas kodas toli gražu ne nuo visko apsaugo SQL atžvilgiu.

Reikia naudoti PDO ir jo prepared statmentus :)

Nu ką, šitas kodukas ne pilnai apsisaugos nuo SQL injekcijų, bet jau nors ne kiekvienas vaikėžas perskaitęs pora ITExposed.lt straipsnių neįsilaužys.

Bet klausimas dėl ko "$sanitize" dėl ko su if tikrinima darai? :D Man tai pavydžiui gražiau kodas atrodytu jei būtų padaryta su "switch" f-ją.

Na dabar tikiu kad kažka moki. :) Įpač patiko kad OOP panaudotą.

Nematau prasmės rašyti switcho kai yra keturi pastovūs checkai.

Kodas 99% apsaugos nuo SQL injekcijų, jeigu bus naudojama PDO su prepared statementais.

Nėra tokios apsaugos, kuri sanitizina ir 100% apsaugo.

Norint, kad apsauga būtų efektyvesnė, vietoj to, kad gražintų atsakymą "pravalius" inputą, reikia kalti die();, bet tada nebus gražinamas joks rezultatas.

Reikia naudoti PDO ir jo prepared statmentus :)

Nematau prasmės rašyti switcho kai yra keturi pastovūs checkai.

Kodas 99% apsaugos nuo SQL injekcijų, jeigu bus naudojama PDO su prepared statementais.

Nėra tokios apsaugos, kuri sanitizina ir 100% apsaugo.

Norint, kad apsauga būtų efektyvesnė, vietoj to, kad gražintų atsakymą "pravalius" inputą, reikia kalti die();, bet tada nebus gražinamas joks rezultatas.

Šeip, kaip ir kiekviena sistema, apsaugos turi spargas. Na bet apsisaugo nuo vaikėžų su tais SQL injekcomis. Jei profai laužysis, tai viska nulauš :) Tai kad 99% biški nusišnekėjimas.

Šeip, kaip ir kiekviena sistema, apsaugos turi spargas. Na bet apsisaugo nuo vaikėžų su tais SQL injekcomis. Jei profai laužysis, tai viska nulauš :) Tai kad 99% biški nusišnekėjimas.

Aš tikrai neesu girdėjęs, kad "profai" laužtūsi per sql injekcijas. Vargu ar įmanoma rasti spraga naudojant šią apsauga ir PDO prepared statementus.

(redaguota)

Ech ._. su tavim sporinti kaip su debilu kažkokiu. KIEKVIENA SISTEMA TURI SPARGŲ ŽMOGAU ATSIGAUK. 

Taip turi, bet tikrai ne SQL INJEKCIJOS spragų!

Tu turbūt gyvenime neesi naudojęs PDO, turbūt net nelabai įsivaizduoji kokios pdo galimybės bei funkcijos.

O jeigu tavo kodas kreivas, pilna loginių klaidų (Turbūt taip, kaip kiekvieno čia "web developerio") tai jokios apsaugos nepadės.

Taip turi, bet tikrai ne SQL INJEKCIJOS spragų!

Tu turbūt gyvenime neesi naudojęs PDO, turbūt net nelabai įsivaizduoji kokios pdo galimybės bei funkcijos.

O jeigu tavo kodas kreivas, pilna loginių klaidų (Turbūt taip, kaip kiekvieno čia "web developerio") tai jokios apsaugos nepadės.

:DD Taip aš PDO nenaudoju, nes man jis nepatinka. :) aš naudoju mysqli, ir moku apsaugoti jį. "loginių klaidų" hmmm, jei nematęs mano darbų to nesakyk bybiuk. Pats nieka geriau esi. 

(redaguota)

:DD Taip aš PDO nenaudoju, nes man jis nepatinka. :) aš naudoju mysqli, ir moku apsaugoti jį. "loginių klaidų" hmmm, jei nematęs mano darbų to nesakyk bybiuk. Pats nieka geriau esi. 

Mysqli ^^ aišku. Net nebeverta ginčytis :) (Nebūtų PHP nutraukęs mysql palaikymo turbūt nebenaudotum mysql)

P.S garantuoju, kad mysqli naudoji be Mysqli OOP :).

P.S.S 

Didžiausi mysqli trūkumai ir kodėl niekas nenaudoja mysqli:

Nėra named parametrų, nėra prepared statementu, PDO palaiko 12 skirtingų DB driverių, kai mysqli palaiko tik vieną.

Mysqli ^^ aišku. Net nebeverta ginčytis :) (Nebūtų PHP nutraukęs mysql palaikymo turbūt nebenaudotum mysql)

P.S garantuoju, kad mysqli naudoji be Mysqli OOP :).

P.S.S 

Didžiausi mysqli trūkumai ir kodėl niekas nenaudoja mysqli:

Nėra named parametrų, nėra prepared statementu, PDO palaiko 12 skirtingų DB driverių, kai mysqli palaiko tik vieną.

Yra. http://www.php.net/manual/en/mysqli.quickstart.prepared-statements.php

0ae5e8cce8789c4b96807b7edff06dc9503.png

(redaguota)

Jie vadinasi "parameterized statement", palygink pdo statementus ir mysqlli.

Pdo:

$sth = $dbh->prepare('SELECT * FROM table WHERE n = ? AND x = ?');
$sth->execute(array(50, 100));
$sth = $sth->fetchAll();

Kai tuo tarpu, mysqli parameterized statement:

$sth = $mysqli -> prepare("SELECT * FROM table WHERE n = ? AND x = ?"))
$sth -> bind_param("ii", 50, 100); $sth -> execute(); 
$sth -> bind_result($res);
$sth -> fetch(); 

;

Jie vadinasi "parameterized statement", palygink pdo statementus ir mysqlli.

Pdo:

$sth = $dbh->prepare('SELECT * FROM table WHERE n = ? AND x = ?');
$sth->execute(array(50, 100));
$sth = $sth->fetchAll();

Kai tuo tarpu, mysqli parameterized statement:

$sth = $mysqli -> prepare("SELECT * FROM table WHERE n = ? AND x = ?"))
$sth -> bind_param("ii", 50, 100); $sth -> execute(); 
$sth -> bind_result($res);
$sth -> fetch(); 

;

Nesiginčyju, kad kažkuris geresnis ar panašiai. Tiesiog konstatuoju faktą, kad prepared statementai yra ir MySQLi. Vadinasi jie prepared statements ARBA parameterised statement (čia jau gali ginčytis iki nukritimo, php.net taip parašyta).

http://en.wikipedia.org/wiki/Prepared_statement
"In database management systems, a prepared statement or parameterized statement is a feature used to execute the same or similar database statements repeatedly with high efficiency."

O čia, developeriau, kai eisi į interviu kada, kad neužveltum tokios nesąmonės, kaip ką tik užvėlei:

http://www.programmerinterview.com/index.php/database-sql/parameterized-queries-vs-prepared-statements/

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4483 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...