Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5617 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pasiulimas, skirtas Dominus'ui, ar nenoretum padaryti 2x2 turnyra de_dust2 ? Zinoma,kaip visada nebus i tai atsizvelgta,ir bus tokie atsakymai: pats kurk ir pan. su tokiais postais galit nesivarginti. :). Zinoma,as irgi ten noreciau dalyvauti,pats noreciau del tokio prizo pakovot :D taigi prie pasiulimo: jei noretum rengti turnyra, siulau padaryt tokius prizus: 1 vieta - Vip statusas visam menesiui 2 vieta - vip statusas 2 savaitems, 3 vieta - vip statusas 1 savaitei.Tai tiek.Aciu. P.S. - jei netinka prizai, siulykit patys !

Nežinau reikia galvot ;] Ir šiaip galėtų būt, kad ir 1x1, kokį awp map, oi būtų smagu ;D
nelabai kas moka tuos awp, daugiausiai 2x2 ir de_dust2

Aš moku ;D, tą 2x2 tai problemų būtų, tada pvz.: turėtum prizus abiem duoti ir šiaip rinktis reiktų tą antrą komandos narį, o 1x1 spakainiai, eini ir loši ;D Va, kad ir aim_map smagiai būtų ;]

Buvę nick'ai: 3cisSs ir -XperT-

draugas.png

• Parašė po 1 metų...

1vietą užiemęs dalyvis: medalį "nugalėtojas" ar kažkas panašaus.

2vietą užiemęs dalyvis: 200Forumo litukų.

3vietą užiemęs dalyvis: 100Forumo litukų.

P.S Jei pirmos vietos prizas netinka kaip medalis.Galima jį pakeisti į 500/300Forumo litukų.

Kūriu visokius admin pack'us, visiškai nemokamai, rašot man až kokio packo norite su visa informaciją.

Kūriu visokius tinklapius, visiškai nemokamai, jūs mokate už hostingą, rašot man až kokio tinklapio norite ir apie ką jis (visa informaciją)

Tai tiek. :)

Kas is to vip statuso puslapy ??

Jaigu zais marine su manim galit neziast :rolleyes:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5617 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...