Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4526 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Užsiregistavau ir už dyką bana gavau tai čia normalu ar kaip ? :D + laikaus teises paime susprogdino mašina ir dar užmušė tj krč galvoju ;D

1. Įdomu būtų sužinoti bano reasoną :) Įrodymai kad tu tikrai gavai free baną.Įrodyti nepavyks jai pasakys ne aš tikrai ne čytas :) Be to jai free ban visuomet LMG forume gali pildyti anketa unban ir jai ištikrūjų gavai tai 24h bėgyje turėtum gauti unbaną.

2.LMG yra vienas geriausių Lietuvos samp serverių ir serverį dienos metu žaidža 350-400 žmonių todėl ten tokie dalykai ir vyksta :) Patarimas jai sėdi prie kompiuterio vėlyvo vakaro ( 2h - 3h nakties ) Nueik tada į serverį ir tikrai bus mažiau pizdukų kurie darys zapadlo ir pereisi ta vairavimą :) Arba jai nesėdi ilgai prie kompiuterio tada nueik dieną į serverį, susirask administratoriu kuris tau galėtų padėti išsilaikyti teisęs ir važiuok :) Adminas tau mašina sutvarkys ir jai kaškas bandys pakenkti ar darys zapadlo tai jis gali dėti 12h ban jai neklystų už trugdymą išsilaikyti teisęs naujokui. ( Asmeniškai aš teisęs laikiausi 4h ).

1. Įdomu būtų sužinoti bano reasoną :) Įrodymai kad tu tikrai gavai free baną.Įrodyti nepavyks jai pasakys ne aš tikrai ne čytas :) Be to jai free ban visuomet LMG forume gali pildyti anketa unban ir jai ištikrūjų gavai tai 24h bėgyje turėtum gauti unbaną.

2.LMG yra vienas geriausių Lietuvos samp serverių ir serverį dienos metu žaidža 350-400 žmonių todėl ten tokie dalykai ir vyksta :) Patarimas jai sėdi prie kompiuterio vėlyvo vakaro ( 2h - 3h nakties ) Nueik tada į serverį ir tikrai bus mažiau pizdukų kurie darys zapadlo ir pereisi ta vairavimą :) Arba jai nesėdi ilgai prie kompiuterio tada nueik dieną į serverį, susirask administratoriu kuris tau galėtų padėti išsilaikyti teisęs ir važiuok :) Adminas tau mašina sutvarkys ir jai kaškas bandys pakenkti ar darys zapadlo tai jis gali dėti 12h ban jai neklystų už trugdymą išsilaikyti teisęs naujokui. ( Asmeniškai aš teisęs laikiausi 4h ).

Sakai vienas geriausių Lietuvos serverių, bet net SAMP kliento versijos atnaujint nesugeba.

Ne visi yra tokie "nolifer" kaip tu, kad naktimis eitų teises PER ŽAIDIMĄ laikytis. Ten tikrai reikia pergalvoti visą tą sistemą, nes asmeniškai aš po 8 kartų bandymo tikrai daugiau nebandysiu ir nežaisiu ten. Na žinoma tai buvo ne LMG serveris, o SARG, bet pasiklausius tai ta pati situacija yra ir LMG, viename iš vaikiškiausių serverių.

prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Bano reasono nemačiau pats nes tesiog buvau išmestas iš serverio atėjus vėl jūs gavote laikiną ban .... o jeigu sakai cheatas tai patikėk jo tikrai sakau naudoju :D P.S nebent jeigu rastum tai tikrai neneigčiau bet kadangi neturiu tai tikrai galiu paneigt :)

Vienas geriausių? :D Prajuokinai, LMG yra kitaip sakant skirtas vaikams, neįsižeiskit kurie ten žaidžia, bet tiesiog ten nėra to protingo ir naujoviško žaidimo, tuo pačiu modifikacija lygiai taip pat atstoja žaidėjus, todėl vienu geriausiu nepavadinčiau kad ir kaip norėčiau. Priežastis kodėl tiek žaidžia, tai yra žinomumas, populerumas ir ilgalaikis gyvavimas. Todėl niekas daugiau ir nežino kur galima žaist, ne esmė kad dabar prikūrė ne GRP4 lygio serverių, panašesniu bent šiek tiek į RPG, todėl nemanau kad verta bandyti lipti į balą, nes vistiek teks išlipti, tik šlapiam. ;)

logo.png

Tinklapių kūrimo(PHP, HTML/CSS) PASLAUGOS!

Remiu perspektyvius projektus finansiškai! PM

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4526 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...