Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4065 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki supergameriai,
Noriu pristatyti vieną iš savo pirmų, tačiau itin pelningų internetinių projektų. Tai yra sena gera tema, informacijos pardavimas internetu. Iš jos uždirbu, 50-500 per dieną. Daug nesiplėsiu, tai programos pardavimai internetu. Nusprendžiau pasireklamuoti pas jūs, manau tikrai sudomins ne vieną žmogų.
Tad, kviečiu aplankyti tinklapį ir perskaityti visą informaciją jame.
Ačiu už dėmėsį.

307862384283061e205370799d0ec133566.png

post-37328-0-75471700-1393248602_thumb.png

OcWgL.jpg

Nu matai,kaip tau pasakius. Aš nenoriu mėluoti, realiai pradėjau šitą reikalą gal prieš penkis metus kokius, daugiau gal net. Tai, ir mokymams pinigų daug skiriau ir bendrojo lavinimo programoms; Ir realiai visada žmonės galvos kad apgaulė, kai kurie patikės ir nupirks programą. Tai man realiai nera skirtumo kas ką mano, aš pinigus uždirbu ir tiek, ir dirbu su tais, kurie nuperka ir tiki. Nesu jau toks profas čia, čia iš užsienio paplito viskas, itin ten iššukta viskas. O pas mus. Na, galima laisvai uždirbti sau dar vieną algą žinok. Aš tikrai uždirbu. Priklauso matai kaip dirbi, nifiga nedirbsi, tai žinai nieko ir negausi. Tad, vse ok, žiurėkit, pirkit, pamoką vieną gerą tikrai įsisavinsit bent jau jaunimas, vėltui tai tikrai nebus pinigai. Patirtį tokią įgausit kad jomajo. Man kartais būna iki štukos per dieną pareina, tai kam įdomu kaip čia galima taip padaryt, prašom, programą, stidijuokit, žiurėkit ir t.t.

OcWgL.jpg

Jie galvoja, kad dar čia viskas yra realiai 100% uždirbama, visur yra rizika, kitur degsi - kitur gal ir pasiseks, jeigu aišku nieko nesieksi tai nieko ner nepasieksi, nes tik krisdamas ir vėl kildamas pasieksi ko norėsi.

:o Ką gi čia matau:OO Roland tikrai patikimas asmuo vertą pirkt tad galit ir be abejonių.

Matau čia va kažkoks vaikas parašė, kad tipo žiauriai patikimas ir nustebau, kad rolandb paspaudė -, tai supratau, kad jis realią situaciją žiūri, kad viskas nėra šimtu procentų garantuota. Ir, kad pats ten nėraso "O zaibys, pabandykit, verta, uždirbsit ant motorkes" ir panašiai, bet čia tokio dėmesio tikrai nesulauksi, nes čia tokia auditorija, kur tik koduot ir programuot po 5 litus moka. O investuot jau kokį bent 20 litų, žuopa bus degsiu arba investuos sudegs ir poto visur skelbs, kad apipiso jį.

• Parašė po 3 savaičių...

Sveikas, Rolandai.

Paskaitęs tavo tekstą (pradžia tik) labai susidomėjau, gal net ir norėčiau įsitraukti į tai,k bet klausimas jums, kadangi užsiimate tai,k kad nemaža laika, tai manau ir pačią to rinko mąstysena turite, tai noriu paklausti jūsu pora, dalykų :

- Ar šita versla galima pradėti nuo 16 metų, nebūnant pilnamečių ?

- Ar, šita "bizni" galima surišti su PayPal'u ir ten laikyti pinigus, kol sulauksiu pilnametystės ir galėsiu iš PayPal'o pinigus persikelti į banko kortelę (žadu į swedbank judėt) ?

- Ar iš šito "biznio" per pirmas dienas galima gauti relaus pelno (kad ir centus) ?

Laukiu atsakymo :), Airidas.

6rSXNWf.png

- Ar šita versla galima pradėti nuo 16 metų, nebūnant pilnamečių ?

Taip, kas tau draudžia pinigus uždirbinėti būdamas jaunu? Neslėpsiu ir 15 mečiai man padėda, ir 14 mečiai. Nes išmano jei kompus, tai tikrai gali pinigų pasidaryt. Nesvarbu koks amžius. Na nebent 13 metų gal jau netiks, nes nu dar išvis vaikai čia. O nuo 14, 15 pradėti galvoti ir uždirbti pinigus - manau pats tas amžius.

- Ar, šita "bizni" galima surišti su PayPal'u ir ten laikyti pinigus, kol sulauksiu pilnametystės ir galėsiu iš PayPal'o pinigus persikelti į banko kortelę (žadu į swedbank judėt) ?

Naudosi mokejimai.lt - ten daug įvairių schemų pinigų išgrynininams. Ir vėlgi, nesvarbu tavo amžius. Tu svarbu pinigus uždirbk, o vėliau kaip išgryninti aš tau paaiškinsiu, ne beda. Čia tų schemų dešimtys. Uždirbk tu svarbiau, paskui galvosi kaip išgryninti. Nes dabar nieko neturi, tai išeina kad ora grynini:)

- Ar iš šito "biznio" per pirmas dienas galima gauti relaus pelno (kad ir centus) ?

Na, tiesiai šviesiai, pradėjus per pirma mėnėsi, budamas rodos 19 metų amžiaus, uždirbau per pirmą mėnėsį tik šimtą litų. Paskui bangomis uždarbis ėjo. Bet iki šiol generuoja pajamas man, nes aš gerai su reklama padirbejau; kurse yra info ką kaip daryt, ką kur kaip reklaminti.

OcWgL.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4065 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...