Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4496 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tik išvažiavau, kiek postų, aš toks popular :D :D :D

Aš jūk pirmajame post'e parašiau, jog tu esi nepageidaujamas? Kodėl čia rašai? Dėmėsio trūkumas? Į lauka nueik su draugais (kažin ar tokių beturi, išskyrus virtualių -.- ) 

Nešdinkis iš temos.

P.S. Kasdien tobulėjų, ir kažkiek mokinuosi su apsaugom, tai po kiek laiko tikrai apsisaugoti galėsiu stipriai, o dabar kad jokie "tipo kakeriai :D " Negalėtų nulaužti. Aišku jeigu koks rimtas kentas bandytų, tai ir pas tave įsilaužtų, tai ir nerėkauk, kaip sancio teisingai sakė, visada galima įsilaužti.

Dėl rekomendacijų kaip rašiau, ir kad pirmas neeinu, kadangi tikrai rašo daug "šūdserverių" administratorių, kūriems reikia web'o ar kokio VVP, tai ir pisa man protą jog eičiau pirmas, nors pats suprantu jog jie užsidarys po dienos.. Tai todėl ir prirašiau tą eilutė. Problem?

Bėja, čia skirta čiulpėdrai, kuris mėgsta pačiulpėdraut

man-poxuj-jusu-komentarai-480x326.jpg

Redaguota , nario Orintas

Heh, jeigu tu kainas kėli iki oro lygio, tai čia tavo problemos, niekada taip ir neturėsi klientų. :)

Kas tau sakė, kad pas mane nėra klientų? O, mano kainos yra palyginus labai mažos, aišku, turbūt neįkandama vaikams kurie mėnesį nevalgo, kad susimokėtų už vps :)

Tik išvažiavau, kiek postų, aš toks popular :D :D :D

Aš jūk pirmajame post'e parašiau, jog tu esi nepageidaujamas? Kodėl čia rašai? Dėmėsio trūkumas? Į lauka nueik su draugais (kažin ar tokių beturi, išskyrus virtualių -.- ) 

Nešdinkis iš temos.

P.S. Kasdien tobulėjų, ir kažkiek mokinuosi su apsaugom, tai po kiek laiko tikrai apsisaugoti galėsiu stipriai, o dabar kad jokie "tipo kakeriai :D " Negalėtų nulaužti. Aišku jeigu koks rimtas kentas bandytų, tai ir pas tave įsilaužtų, tai ir nerėkauk, kaip sancio teisingai sakė, visada galima įsilaužti.

Dėl rekomendacijų kaip rašiau, ir kad pirmas neeinu, kadangi tikrai rašo daug "šūdserverių" administratorių, kūriems reikia web'o ar kokio VVP, tai ir pisa man protą jog eičiau pirmas, nors pats suprantu jog jie užsidarys po dienos.. Tai todėl ir prirašiau tą eilutė. Problem?

Bėja, čia skirta čiulpėdrai, kuris mėgsta pačiulpėdraut

man-poxuj-jusu-komentarai-480x326.jpg

Tai manau tu ir liksi su "šūdservių" klientais.

P.S įdomų būtų pamatyti kaip atrodo tavo "Sudėtingas PHP skriptas" 

• Neigiamai 1

Kas tau sakė, kad pas mane nėra klientų? O, mano kainos yra palyginus labai mažos, aišku, turbūt neįkandama vaikams kurie mėnesį nevalgo, kad susimokėtų už vps :)

Aiškiai parašiau, temoje esi nepageidaujamas. 

:DD Aikk tu nafik, koks tu ekstrasensas. Vaikas vaikais vadiną. Cool story bro :) Neturiu kuom užmokėtį? Heh, turiu klientų ir nemažai, turiu užsakymų daug ypač dabar, ir tikrai sumelės nemažos, tai kad STFU. Pora klientų turi ir džiaukis :)

• Teigiamai 1

Gerbiamas Čiulpėdra, ir vėl tu vaidenies ir burnoji ten, kur turbūt nereiktų. Nejaugi neturi darbų, kuriuos reiktų nudirbt, vietoj to, kad sėdėtum ir kariautum čia? :) Nesistengi suprasti žmogaus, o tiesiog puoli. Puikiai pademonstruoji savo subrendimo lygį prieš "vaikus" ;)

Orintas nesiskelbia kaip super duper programuotojas, kuris galėtų programuoti puslapius rimtoms įmonėms. Žmogus vis dar mokosi ir (turbūt praleidai tą punktą, nes kam jį skaityt, kai gali prisikabint prie kito?) priima įvairius atsiskaitymo būdus, įskaitant Steam žaidimus, hostingą ir panašiai. Jeigu jis kažkam padėjo, kodėl jam tiesgio nepratęsus hostingo už kelis litus ir pamotyvavus jį tobulėti toliau?

Kas liečia saugumą, aš labai abėjoju ar didžioji dauguma čia esančių geimerių sugebėtų "nulaužti" tą, ką jis padarė. Saugumu gal kol kas darbai ir nespindi, bet jie pranašesni vien dėl to, kad nenaudoja esamų script'ų ir TVS. Daugumai čia esančių "kakerių" open-source CMS nenaudojimas yra visiškas peilis, nes nebegalima susirasti Googlėje exploit'o.

Beja, Čiulpėdra, būtų įdomu pamatyti bent vieną tavo paties atliktą darbą :)

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

0ae5e8cce8789c4b96807b7edff06dc9503.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4496 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...