Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4497 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, taigi šiokia tokią tema(masofkė) apie mano "studiją" www.orintas.eu

___________________________________________________________________________________

Taigi apie studiją,

Seniai jau norėjau sukurti kažką panašaus, ir pasitaikė "motyvacija" , "proga" dalino nemokamus .eu duomenus, kaip ir daugelis esu nusiteikęsw kad ir studija ar projektas be duomeno tai kažkaip nlb nlb -.- ...

Apie paslaugas, ir kitą informaciją nurodyta puslapyje tai manau kopijuoti nereiks..

___________________________________________________________________________________

Aprašysiu tai ko nėra, apie save.

Taigi esu savamokslis programuotuojas, tuo domiuosi ~2,5m o programuoju ~1m tai šioks toks savotiškas hobis, patinka vis kažką kurti ir panašiai. Patinka padėti ir ne kartą buvau padėjęs kas nežinojo nuo ko pradėti ir pan. Dar reikia tikrai daug ko išmokti  nes daugelio dalykų dar nemokų (aprašyti paslaugų puslapyje svetainėje.) Taigi šiek tiek informacijos. Amžius profilyje (supergames.lt..)

Na temoje rašykite atsiliepimus, na šeip darbų / paslaugų atlikęs neesu bet kai bus manau tema pravers.

Nežinau ką ir berašyti, viskas tinklapyje nurodyta.

Ai tiksliai, šis tas, neesu pr0 pr0gramm4r  - tai sorry profai (arba bent primetantis tokie kaip naris Čiulpėdra) Esate nelaukiami šioje temoje, būsit ignoruojami. Ačiū.

Pagarbiai, aš :D 

(redaguota)

Čia gali buti taip, jei tu ėmei .eu domeną iš ovh.lt tau iškart tai veks tai ne. Palauk ~4denas. Man tas pats buvo su www.e-studija.eu

Duomenas pakankamai senokas. Prieš porą dienų pasiėmiau ir tvarkiausi su dizainų tik dabar susikėliau failus -.-

kažkaip panašu į ddos ataką, reikės normalų hostinga pasiimti  :mucha:

tikiuosi jog taip yra kaip tu rašei :D 

Redaguota , nario Orintas

Duomenas pakankamai senokas. Prieš porą dienų pasiėmiau ir tvarkiausi su dizainų tik dabar susikėliau failus -.-

kažkaip panašu į ddos ataką, reikės normalų hostinga pasiimti  :mucha:

tikiuosi jog taip yra kaip tu rašei :D

Jei butu ddos ilgai krautu ir tik poto error išmestu. O taip greit parodo, kad nepavyko prisijungti

• Teigiamai 1

Sorry bet, nu *Myliu SuperGames.lt*:

• Kolkas nekūriu sistemų susijusių dėl AUTO SMS ar kt. atsiskaitymų
  • Esu patikimas todėl pirmas neeinu, galiu pateikti rekomendacijas bei atsiliepimus.
  • Jeigu esate nepasiruošęs eiti pirmas, net nerašykite.
  • Domina įvairus kiti atsiskaitymai už paslaugas. (Steam GIFT, hostingai ir kt.)
  • Paslaugos pigios, kadangi apsaugos pakolkas yra minimalios kadangi prie jų labai nedirbu.

Kas iš tų tavo atsiliepimų?

• Neigiamai 1

Sorry bet, nu *Myliu SuperGames.lt*:

Kas iš tų tavo atsiliepimų?

Huh, o kas iš tavo foto pavydžių? :):D

Matau mėgsti prisikabintį prie žmonių, nors be tolko tai darai. Nes pats nieka geriau. Ir dar, atsiliepimai visda reikalingi, ir dauguma klientų nori išgirsti iš kitų žmonių atsiliepimus apie mano/tavo atliktą darbą. Tad, daryk išvadas. Nes užpist pradėdi kabintis prie žmonių be tolko. 

(redaguota)

Huh, o kas iš tavo foto pavydžių? :):D

Matau mėgsti prisikabintį prie žmonių, nors be tolko tai darai. Nes pats nieka geriau. Ir dar, atsiliepimai visda reikalingi, ir dauguma klientų nori išgirsti iš kitų žmonių atsiliepimus apie mano/tavo atliktą darbą. Tad, daryk išvadas. Nes užpist pradėdi kabintis prie žmonių be tolko. 

Matai, kai vykdai veiklą oficialiai, tai kažkaip ir nelabai išeina apgaudinėti :), o tada jokių atsiliepimų ir nereikia.

Be to, koks tikslas iš padaryto darbo, jeigu jis nesaugus?

Redaguota , nario *Myliu SuperGames.lt*
  • Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4497 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...