Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5290 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, sumaniau sukurt toki nedideli projektuka ir jo reklamai reikia 468x60 ir 120x60 baneriu kurie butu tikrai verti demesio ir pritrauktu lankytoju. Moku palyginus daug, tai yra 750FLT, jai labai patiktu tai netgi 1000FLT nepagaileciau...

Tinklapio esme yra BUX tinklapiai (tinklapiai kuriuose spaudinejant nuodosas galima uzsidirbti centu), gerai butu, kad baneryje paminetumet tokius dalykus kaip $20 uzdarbis per menesi vos per 15min ir pan... As pakuriau viena baneri kuri matote parase, bet jis mano manimu nera vertas didelio susidomejimo...

Tinklapis http://topbux.ql.lt/

Turite klausimu apie tai rasykite PM, o baneriukus dekite cia, patikes gaus si honorara... Gali but, kad paimsiu ir kelis... ;]] Laukiu jusu darbu... ;P

tu be uzsidirbes.. vien psl as tavo vietoi tema normale keisciau

tu be uzsidirbes.. vien psl as tavo vietoi tema normale keisciau

Visu pirma, nepazeidinek taisykles kuri teigia:

Pardavimo/pirkimo ar ieškojimo kritikavimas ir komentavimas nepageidaujamas. Taisyklė neperki-tyli. Už pažeidimą įspėjimas (išskirtiniai atvejai kaip yra apgaudinėjama). Taisyklė negalioja klausimams apie pasiūlymą.

Visu antra esu turejas ne viena tinklapi ir man neuztenka kantrybes ji istisai pildyt... O tokiai temai nereik daug pastangu, tiesiog reikia lankytojui duot tai ka jis nori, jai tinklapis sudomins lankytoja sia tema tai kodel jis turi lankytis ne sitame, o kitame tokio pobudzio tinklapyje? As pats esu issiemes $10 per pus antro menesio sugaizdamas vos kelias minutes ir tokiais saitais pradejau pasitiket todel galvoju pasidalinti patarimais su kitais ir uz ju nuorodu spaudinejima as taip pat gauciau siek tiek pinigu... ;]]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5290 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...