Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4544 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, sugalvojau parašyti trumpą temą apie projektus ir forumus, apie visas interneto svetaines susijusias su SA:MP serveriais ar ne tik..

Pradžia, forumai tokie kaip SuperGames.LT

:

Daug kas žiūri į metus...

Pvž: Ieškomas scripteris sa:mp projektui, parašo išties patyręs scripteris kuriam tik 13 metų, visi galvoja "ai ką tas vaikas gali ir pnš" O tas vaikas tikrai gali daugiau už mumis visus, jei jis mokosi scriptinti jau nuo 10 metų, nu ir kad jam tiek, "kad jo balsas "nesubrendęs"" Na ir?

Tai tiesiog supraskit žmones, kad turim pasitikėti visais, ir tais kuriais iki šiol netikėjome...

Sa:Mp serveriai:

Na dėl sa:mp serverių, tikrai bus daugiau prirašyta.

Sa:mp serveriuose tas pats, nori tapti direktoriu reikia turėti pvž. 16 metų. Kam to, gal jam 13 bet jis geriau susitvarkytų su firma, negu 16 metų žmogus.

Pvž: Pildo dvi anketas, vienam žmogui 13 metų, kitam 16 metų, manau "Dpi" labiau žiurėtų į 16 metų anketa, nes jei jis "vyresnis" tai jis pirmas... Bet paskyrus tą 16 metų žmogų direktoriu, jis per pirmają dieną sugebėjo gauti 3 ispėjimus, paskyrus tą 13 metų žmogų, jis išbuvo daugiau nei mėnesį, tai darykit išvadas.. ( Tai buvo reali istorija :D )

Manau kad aš kai paskelbsiu šitą temą man tikrai -R3P uždės..

Nes kaip ir visada "ką čia vaikas pezi ir t.t."

Na taip gal aš irgi vaikas, bet jūs kol nesulaukėt 18 negalit vadintis suaugusiais, jūs taip pat esate vaikai arba paaugliai.

Mano vardas yra Andrius man 12 metų, na ir? aš menkesnis už visus kitus?

Komentarai bus tokie:

"Vaikas nenusišnekėk"

"Nemoki rašyti"

ir t.t.

Tai tiesiog, kas dės -R3P manau tie nesupras ką aš norėjau parašyti..

Man 16 metu ir kas? Nieko nesiskiri 16 ar 12 metu, viskas priklauso nuo zmogaus proto ir charakterio, +rep tikrai protingas zmogus esi.

Kad ir protingas, bet kiti netiki ...

Turbūt daug kas žino populiarų projektą LV mieste: L**-Ven***as.LT

Tad ten net neapsimoka pildyti į kokius direktorius ar panašiai, nes tavim tiesiog nepatikės

( Aš tai patyriau savo kailiu )

Kokia šios temos prasmė, jei jos niekas nežiūrės? Pasigyrei, jog tau 12 metų, bent jau man toks įspūdis pasidarė, o dėl didžiųjų projektų nesivystymo, tuo tu tikrai jiems nei padėsi nei patarsi,,

Aš tiesiog parašiau tai ką manau.. nes jugi čia skiltis "Apie Viską"

O dėl metų, koks čia gyrimasis? Parašiau ir tiek.

O esmė tame kad aš noriu įrodyti kad ir tie dvylikamečiai gali tą patį kaip ir šešiolikamečiai..

Gerai , tu čia parašiai šitą visą , bet nereikėjo .. Čia gal vieną diena susivoks , o jau kitą diena užmirš , nu po mėn gal. Nes man pačiam nesinori su jaunesniais bendrauti , nors man panašiai metų yra.. Aš visalaik su vyresniais sutariu geriau ir su jais bendrauju. Ną nežinau , aiškų kiti 12 mečiai viską gali geriau atlikti . :X

gCsZapn.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4544 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...