Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4516 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki na nežinau kaip čia pasakyt,mano pc manau yra ne itin bet ir neblogas,labai kažkodėl pvz SAMP serveriai kaip lmg.lt sarg.lt nu juos žaist įmanoma bet labai lagina ,pvz atranką į cosa arba šeip joje būt neina net pašaudyt nrml nes lagina,bet turėjau senesnį pc 512mb ram 128mb vaizdo plokšte ne trupučiuko nelagino,o šitas dar geresnis ir taip lagina labai, GTA IV eina no lag,ir panašius žaidimus,gal žinot ką daryt kad sampas nelagintu? wa pc info,tikrai atsidėkosiu galbūt net ir banku pavedimų kas tikrai padės kad sampas nelagintu, va pc info

Dar šis tas loptopas,2gb vaizdo plokštė nes ten nerašo

9b47c91995f679aa01f29edaba77900e151.png

Redaguota , nario Mindizz

IPB svetainės tik už 2 LTL !!!

76561197976705451.png

Sveiki na nežinau kaip čia pasakyt,mano pc manau yra ne itin bet ir neblogas,labai kažkodėl pvz SAMP serveriai kaip lmg.lt sarg.lt nu juos žaist įmanoma bet labai lagina ,pvz atranką į cosa arba šeip joje būt neina net pašaudyt nrml nes lagina,bet turėjau senesnį pc 512mb ram 128mb vaizdo plokšte ne trupučiuko nelagino,o šitas dar geresnis ir taip lagina labai, GTA IV eina no lag,ir panašius žaidimus,gal žinot ką daryt kad sampas nelagintu? wa pc info,tikrai atsidėkosiu galbūt net ir banku pavedimų kas tikrai padės kad sampas nelagintu, va pc info

Dar šis tas loptopas,2gb vaizdo plokštė nes ten nerašo

Perinstaliuok SA, nes jeigu 2 GB GPU, GTA IV nelagina, tai cia tikrai tikrai ne kompo problema, o pacio zaidimo.

-------------------------------------

Mano YouTube Kanalas

Žinau tuos fpslimit nieko man jie nepadėda,bet tai kai nžn ant seno 5x lewesnis be lag eidawo naujas ir neina taip kaip senas pz. Net nžn ką daryt gal win 7 daug reikalauja?gal pasikeistu jai būtų xp windousai? nemanot? aš nežinau bet xp mažiau reikalauja ten visko

IPB svetainės tik už 2 LTL !!!

76561197976705451.png

(redaguota)

Žinau tuos fpslimit nieko man jie nepadėda,bet tai kai nžn ant seno 5x lewesnis be lag eidawo naujas ir neina taip kaip senas pz. Net nžn ką daryt gal win 7 daug reikalauja?gal pasikeistu jai būtų xp windousai? nemanot? aš nežinau bet xp mažiau reikalauja ten visko

Gali būti, kad susitvarkytų ta problema jeigu perrašytum į Windows XP, bet neesi garantuotas. Pagal tokius kompiuterio duomenis, GTA SA turėtų be problemų "vilkti". Arba atsinaujink visus savo draiverius, atnaujink DirectX ir jeigu tai vis tiek nepadės. Pamėgink parsisiųsti kitą GTA SA instaliaciją. Tarkime - www.kat.ph

Redaguota , nario Kęstutis M

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Visų pirma tai pamėgink atlikti tai ką parašiau tau viršuje, jeigu tai nepadės tiesiog pamėgink parsisiųsti kitą GTA SA instialiaciją.

Tarkime iš čia, švarus be jokių modifikacijų GTA SA torrent'as: http://thepiratebay.se/torrent/4207293/Grand_Theft_Auto_San_Andreas

Viskas puikiai veikia ir ant Windows/Windows 7 skirtingų bitų operacinių sistemų. 

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Parasei mum kad vaizdo plokste 2GB, bet pavadinimo jos taip ir nepasakei. Manau problema bus joje.

Jeigu jos pavadinimas koks nors Chipset Family HD ar kazkas pan. tai viskas aisku..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Nu tai gi GTA IV be lago juk...

Ech, tikrai.. nepastebejau.. tada nekreipkit demesio ka rasiau.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4516 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...