Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Populous: The beginning | Kuriama Lietuvos bendruomenė


sebas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3727 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Populous: The Beginning - strateginis karo žaidimas. Šis žaidimas išleistas 1998 metais, bet tai tikrai nėra joks stabdis, kuris galėtų mus, lietuvius, atbaidyti nuo šio žaidimo!

 

Galiu pradėti nuo savo pačio istorijos. Pažystamas, žaidęs šį žaidimą nuo mokyklos laikų, visai neseniai pasiūlė jį parsisiųsti ir išbandyti - buvau garantuotas jog pagausiu "kablį". Atvirai šnekant, pažiūrėjau youtubėj ir vienareikšmiškai nusprendžiau - šūdų krūva. Tačiau, išbandęs šį žaidimą ir gavęs apmokymus iš to pačio kolegos - LIKAU NUSTEBINTAS.

 

Nežinau kaip apibūdinti patį žaidimą. Pats neesu dar daug patyręs, tačiau vienas iš tų, kuris kaip jau minėjau, pagavo kablį.

 

Viską, kaip vyksta žaidimas, aprašyti yra labai sunku ir turbūt užimtų nemažai laiko. Žaidimo pradžioje, jau per kelias minutes, privalote pasistatyti kelis pastatus, jog jūsų populiacija didėtų, galėtumėte statytis bokštus, karių pastatus. Kuo daugiau kaimiečių/karių kažką veiks, tuo greičiau kelsis Jūsų mana. Manos dėka galėsite praplėsti savo kaimą, užvaldyti priešininko kaimą bei atlikti kitas svarbias funkcijas. Taip pat žaidimo pradžioje labai svarbu yra užvaldyti su pačiu pirmu spellu nepriklausomus "valstiečius".

Neapsaugosi turretais savo kaimo žaidimo pradžioje - galima sakyti esi pasmerktas.

 

ŽAIDIMAS LABAI PAPRASTAS - TAČIAU TAKTIKA IR PASIRINKTA STRATEGIJA DUODA LABAI DAUG. KIEKVIENAS GAME'AS VIS KAŽKUO KITOKS!

 

Nenoriu daug aiškinti. Viską turite išbandyti patys! Patartina pradėti žaisti nuo singleplayer rėžimo, poto pradėti žaisti MP. Tikėkimės atsiras didesnė Lietuvos bendruomenė ir galbūt galėsime žaisti net tarp savų komandų!

 

Nuo savęs prižadu, jog žaidimas tikrai užkabins kiekvieną strategų mėgėją ir net tą, kuris jų nemėgsta (pvz. aš). Tai turėtų patikti net LOL'eriams!

 

Detalesniems klausimams:

skype: martez00

 

ŽAIDIMAS: http://popre.net/downloads.php?f=19

MATCHMAKER: http://popre.net/downloads.php?f=0

 

Jei pažiūrėsite YOUTUBE ir nesusidomėsite - PRAŠAU, IŠBANDYKITE. GALBŪT, BUS KAIP MAN. TOKIO ĮDOMAUS ONLINE ŽAIDIMO NEESU ŽAIDĘS! Apskritai, iš YOUTUBE sunku susidaryti kažkokį tikrą įspūdį...

 

p.s nespresk apie knygą iš viršelio (grafikos)... nors ir ji nėra tokia bloga, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Įsijungus žaidimą to net nepajauti.

 

Populous-the-beginning.png

Redaguota , nario sebas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3727 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...