Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4117 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, mano PC jau nuo pirmosios dienos kai jį įsigijau labai kaista ir žaidžiant labai dažnai išsijungia dėl perkaitimo.. Mane tai siutina, norisi išraut itas dalis ir nuskandinti vonioje.. Vieni siūlo nusiimti korpuso dangtį, o kit isako, kad tai nei kiek nepadeda ar net pakenkia.. Tai kaip čia yra?

Beje, gal žinot kokių programų, kad padidinti procesoriaus ar šiaip kokio ventiliatoriaus apsukas? Per BIOS'us lysti nenoriu, nemoku aš ten su jais, atsisiunčiau kažkokį Fan Speed, bet man jis užlag'ina ir neina nieko spaust...

P.S Tik nesiūlykit valyti dulkes ar tepti termo pastos, visa tai neseniai daryta.

(redaguota)

Pirmas variantas: Na iš tiesų turėtų padėti vien tuo kad geresnis tai aušinimas, bet vis gi yra rizika ką nors užpilti, bei greičiau dulkės eina į kompiuterio detales tada.

Antras variantas: Geriausia per BIOS nustatyti coolerio fan greitį, bet jeigu reikia programos speedfan yra kaip tik tau, jeigu žinai kaip ją tinkamai naudotis.

Beje jeigu žadi naudotis SpeedFan tau būtina nusistatyti PWM modus, kadangi pirmą kartą kai paleidžia programa, gauna error su fan greičio keitimu.

speedfanb.jpg

Redaguota , nario Solo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4117 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...