Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki supergames.lt lankytojai, taigi prastatysiu naują SAMP projektą.

Projekto administracija

Lukas'Franklin - Serverio įkurėjas, skype: lukasskrip. (su tašku)

Sprite'White - Serverio koduotojas, skype: kito0ks

eLSG serverio kodas

Serverio tipas GRP, mūsų modifikacija yra padaryta labai sunkiai, po biškį, neskubėdami sukuodavome tam rimtą modifikaciją, į šią modifikacija yra įdėta labai daug darbo, serveryje sunkiai dirbs žaidėjai kad užsidirbtu ant nuosavos transporto priemones, ar namo, ar verslo, atėjęs į serveris gaus 1'000 XP, bei 1'0000 valiutos, modifikacija yra sukurta tam tikram sunkiam žaidimui, kad būtų žaidėjams įdomiau, nei atėjus į serverį gauti 5'000 xp ir 5'0000 pinigų valiutos, o pas mus yra rimtas žaidimas, sunkus.

Serverio informacija

Serverio ip - 77.241.198.184:7003

Team Speak - 91.211.244.83

Svetainė - www.eLSG.LT

Kolkas aprašymas trumpas, pildysim kai tik kas nors atsinaujins.

Redaguota , nario InLukas

Ieškau projekto. 

Skype - lukasskrip. (su tašku)

(redaguota)

9b3ba25008e34116ad29aa240cc11677695.png

Sveiki visi forumo lankytojai!

Tikriausiai daugelis iš jūsų žino, kad esu šio projekto scripteris. Nuo to laiko kai aš įstojau į projektą iš manęs nesulaukėtė jokių atnaujinimų ir aš tam turiu pasiaiškinimą. Vos tik įstojęs į projektą susilaukiau vieno forumo nario nemalonės, tai žinoma neįtakojo manęs ir stengiausi dirbti prie serverio modifikacijos, kurią man teko redaguoti, bet priežastis dėl kurios nerašiau atnaujinimų yra mano liga, dėl jos prie kompiuterio galiu sedėti minimaliai, todėl negalėdavau aukoti kelių minučių, kad parašyti atnaujinimus, nes vis norėjos man padaryti kažko daugiau. Šiandien pakalbėję su Luku nusprendėmė kurti serverį Los Santos mieste kuris įtakojo dar vieną žingsnį, t.y projekto modifikacijos kurimą nuo tuščio lapo. Kol kas apie modifikaciją daug pasakoti negaliu, nes ją tik šiandien pradėjau kurti, galiu pasakyti tik tai, kad modifikacija yra surišta su MySQL, kas bus didelis pliusas ir jums ir mums, nes jus galėsite matyti, bei valdyti dalį savo informacijos per VVP sistemą, o mes valdyti serverį. Nvaitę tik 3 kartus, t.y pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį.

Redaguota , nario InLukas

Ieškau projekto. 

Pirmas atnaujinimas

Sveiki, taigi neturiu laibai daug, laiko. Esu itin pavargęs. Taigi trumpi atnaujinimai.

1. Padarytą ADMIN sistemą, 3 leveliai, 4 prižiūrėtojai, 5 savininkas.

2. V.I.P sistemą.

3. Mašinu sistema.

4. Prekeiviu, Policijos, Taxi, ir dar darbų yra. Yra darbai ir be pakvietimų.

5. Verslu sistemą.

6. Namu sistemą.

7. VM sistemą.

8. Sutvarkyti keli smulkus serverio bug'ai.

9. Sutvarkyta SPAWN vieta. (Buvo bug'as atsiranda kaimeliose.)

10. VISUR GUI LENTELES.

Rytoj, bus daugiau atnaujinimu.

Naujasis serverio PAWN DARBUOTOJAS

Ieškau projekto. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...