Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

absoliučiai nėra jokios programavimo kalbos skilties, daugelis deda arba į tinkalpių kūrimo sikltį arba į žaidimų kūrimo..(aš asmeniškai jeigu turiu kažką tai dedu į žaidimų kūrimą)

šeip esu 

Vat būtent, reikia dėti į žaidimų skiltį su žaidimais nesusijusių dalykų, o apie viską ten prirašyta daug nesamonių tai ir sugebėk atkapstyti nors kokia C++ pamoką.. :/

Šiaip aš už programavimą(Biče, tavo paraše yra klaidelė, 0 yra netinkamas tr. priemonės ID), bet kodėl C++ ? 

Jeigu bus sukurtas vien C++ greit atsiras prašymai sukurti Java,Python,C ar kokį kitą forumą....

Mano variantas būtų bendras sub-forumas "Programavimas", ir tada žiūrėti kur tai nuves. Gal mes 3 ten tik ir būsime.

• Teigiamai 1

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Šiaip aš už programavimą(Biče, tavo paraše yra klaidelė, 0 yra netinkamas tr. priemonės ID), bet kodėl C++ ? 

Jeigu bus sukurtas vien C++ greit atsiras prašymai sukurti Java,Python,C ar kokį kitą forumą....

Mano variantas būtų bendras sub-forumas "Programavimas", ir tada žiūrėti kur tai nuves. Gal mes 3 ten tik ir būsime.

Bus ir ketvirtas jei bus sukurtas , nes mane manau domintų reiktų pradėt mokintis kažko tokio , o dabar kaip nėra skilties nenoriu eit į kitus forumus ir t.t.

Kad ir programavimas tegul buna, svarbu kad isvis butu! :)

• Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4012 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...