Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3404 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi čia ir vėl aš, Taigi Kaip savo ankstesnėję temoję sakiau kad Tam kad išmokčiau scriptint reikia pirmą bandyti editinti Kokį nors gamemod'a Taigi pasirinkau Flicted_Bass Modifikacija NEWGM . Kodėl būtent šitą ? Todėl nes manau žmonėms reikia gamemodu padarytu bent pusę tam kad nebūtų tokių šūdserverių ir žmonės bandytų daryti kurti savo kažką o ne LTG gamemod'a pasiema ir herojai kreditus pakeitę tai va dabar ne apie tai :)

Atnaujinimai :

1.Pakeičiau VM checkpoint'us. KOdėl? ną tiesiog visiems jau manau pabodę tas pats važiavimas VM, Padariau jį biškį įdomesnį. :)

2.įšėmiau tą raudona bėgių tilta . Kam? Todėl nes mano manymų važiuojant per jį žmonės daugiau laiko sugaištą planavau sumappint nauja tilta gražęsnį įdomęsnį bet tiesiog sugalvojau pasidalinti dabar gal kasnors atsiras kas sugalvos nuo mano edito kažką padoraus sukurti

3.Savininko spalvas pagražinau.

4.Padariau Saugias Zonas - įėjas į tą zoną žmogui bandant muštis jį sustabdys ir neleis daryti dm

5.Padariau kad tiką prisijungus šonę išmęstu reklamų porą tai tinklapis ir pnšj..

6.Padriau jog neitu Naujokų mušti - mušant naujoką dmeriui bus nuimtą 10hp ir pridėtą naujokui.

7.Sudėjau Icon'as Prie VM,PD,Picu išvežiotojo,Medikų.

8.Sumapinau Picu Berniuko Darba bei pakeičiau jo vietą.

9.Sumapinau nauja tiltą iki oro uosto - Kad nereikėtų aplinkui važinėti jeigu nepatiks ištrinsit :)

10.Kai mirštatę išmetą apačioj užraša Mires Gražus tekstas geroj vietoj :)

11.Padariau /random Sistema , Išpradžiu nemokėjau padaryti kad galėtų tik savininkas ją naudoti bet įsigilinęs radau ir padariau :)

12.Daugelį spalvū pakeičiau nes man asmeniškai jos buvo šlykščios , taip kai /d /sa ir visas kitas.

13.Padariau motorolerių nuomos sistemą tiesiog reikia susidėti Motorolerius ir viskas bus čiki ;)

14.Pagražinau VM tekstus Išlaikei egzaminus, neišlaikiai ir panašiai, Nepadariau teorijos nes nemoku dar :)

15.Subalansavau xp kiekį darbams bei padariau naujokui xp 1500 ir 25000lt

16.Padariau Rcon apsaugą bandymas įsilaušti į admin pulta Ban :)p

============Atnaujinimų Pabaigą!===========

Darbų Xp reikalavimai:
1.PD - 10.000xp

2.Medikai - 2500xp

3.Taxi - 4500xp

4.Picu Berniukas - 850xp

=========================Darbu Pagal xp Reikalavimus Over!=====================

Darbas Jums : parašius /avald kur yra funkciją rašyti visiems turėsite pasikeisti spalvas nes kažką padariau kad ten parašius kažka išsijungia serveris :D Taigi nepykit dėl tokio vieno bugo ;p šiaip eroru 0 :)

Taigi ačiū kad siunčiatės Jeigu nesunku bent jau už darba +Rep Ačiū ir iki :)

1.Link>>>>> http://www.failai.lt/6fwu7vo1q7mp/Gamemode.rar.htm

Redaguota , nario Erikas
(redaguota)

Oho nemaniau, kad kasnors paims mano modifikaciją editinimui, bei jei pageidauja galėsiu sutvarkyti tavo Edit mano modifikacijos dėl /avald, nes man buvo panaši bėda su /paliktos, bet ją sutaisiau :) sėkmės tobulėjant, taip pat yra bėda su Picų išvežiotojo darbu, checkpoint nedingsta, bet jau pas save esu susitvarkęs tik neįkėlęs į supergames.lt, jei nežinai ką reikia tvarkyti kai būsiu prie kompiuterio pakviesiu per skype ar parašysiu tau į "PM", jei dar kam reiks sutvarkyti parašykit į "PM"

Redaguota , nario Flicted_Bass

76561198051458259.png

|| Intel Core i5-4460 3.2GHZ || Gigabyte GeForce GTX 650 Ti OC 2GB  || 8GB RAM  || HDD 1TB  ||

Oho nemaniau, kad kasnors paims mano modifikaciją editinimui, bei jei pageidauja galėsiu sutvarkyti tavo Edit mano modifikacijos dėl /avald, nes man buvo panaši bėda su /paliktos, bet ją sutaisiau :) sėkmės tobulėjant, taip pat yra bėda su Picų išvežiotojo darbu, checkpoint nedingsta, bet jau pas save esu susitvarkęs tik neįkėlęs į supergames.lt, jei nežinai ką reikia tvarkyti kai būsiu prie kompiuterio pakviesiu per skype ar parašysiu tau į "PM", jei dar kam reiks sutvarkyti parašykit į "PM"

Ačiū. būtinai :)

Patiko darbai mldc picu berniukas idejai +rep dedu uz darba 

░░░░░░░░░░░░▄▄▄█▀▀▀▀▀▀▀▀█▄▄▄░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░▄▄█▀▀░░░░░░░░░░░░░░▀▀█▄▄░░░░░░░░
░░░░░░▄█▀░░░░▄▄▄▄▄▄▄░░░░░░░░░░░▀█▄░░░░░░
░░░░▄█▀░░░▄██▄▄▄▄▄▄▄██▄░░░░▄█▀▀▀▀██▄░░░░
░░░█▀░░░░█▀▀▀░░▄██░░▄▄█░░░██▀▀▀███▄██░░░
░░█░░░░░░▀█▀▀▀▀▀▀▀▀▀██▀░░░▀█▀▀▀▀███▄▄█░░
░█░░░░░░░░░▀▀█▄▄██▀▀░░░░░░░░▀▄▄▄░░░▄▄▀█░
█▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀▀▀▀▀░░▀█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄██░░▀█░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░█░░░▄▄▄█▀▀▀░░░▄█▀░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀░░░░░░░░█▀░░░░░░░░░█
█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█
░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░
░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░
░░░█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█░░░
░░░░▀█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█▀░░░░
░░░░░░▀█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█▀░░HEY BRO

• Parašė po 10 mėnesių...
  • Parašė po 5 savaičių...
  • Parašė po 6 mėnesių...
  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3404 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...